НАЧАЛО Биткойн

Ако Биткойн падне под $60,000 това може да предизвика масови разпродажби

13.05.2024 23:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ако Биткойн падне под $60,000 това може да предизвика масови разпродажби

Неотдавнашната стагнация на цената на Биткойн, която се движи около границата от $60,000, накара някои търговци да се страхуват от потенциални движения надолу.

Анализаторите предупреждават, че неуспехът да се поддържа над това ниво може да предизвика значителен натиск за продажба, потенциално водещ до спад на пазара.

Въпреки това, пробив над $65,000 се разглежда като бичи сигнал от мнозина, което показва подновени положителни настроения сред инвеститорите.

В отговор на лекото покачване на Биткойн, други основни криптовалути, включително Етериум (ETH), Solana (SOL) и Dogecoin (DOGE), също отбелязаха скромни печалби.

Това предполага, че пазарните движения продължават да се влияят от представянето на Биткойн, като инвеститорите следят отблизо цената му за индикации за посоката на пазара.

По-широкият пазар на криптовалути, отразен от индекса CoinDesk 20 (CD20), показа умерено увеличение, което подчертава общия оптимизъм, преобладаващ сред инвеститорите.

Въпреки това, несигурността остава, особено по отношение на регулаторните промени и въздействието на корекциите на трудността при добива върху динамиката на пазара.

Анализаторите подчертават важността на наблюдението на движението на цената на Биткойн през следващите дни, тъй като това може да предостави ценна информация за пазарните настроения и потенциални тенденции. Освен това фактори като корекции на трудността при копаене и институционално търсене вероятно ще повлияят на пазарната динамика в близко бъдеще.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Топ 3 акции, които да следите по време на бичия пазар на Биткойн

Биткойн се превърна в най-добре представящия се актив през последното десетилетие, като показа забележителна устойчивост и непрекъснат растеж. Интересното е, че някои водещи криптоакции също са свидетели на значителни възходящи тенденции.

22.05.2024 21:00 2 мин. четене

Биткойн: Дългосрочните притежатели отново купуват след корекцията

Фундаменталните принципи на търсенето и предлагането диктуват движението на цените на различните активи, включително и на Биткойн. Когато предлагането превишава търсенето, цените са склонни да намаляват, докато когато търсенето превишава предлагането, цените обикновено се повишават.

22.05.2024 19:30 3 мин. четене

По-добра инвестиция ли са акциите на MicroStrategy от Биткойн?

Листнатата на Nasdaq софтуерна компания MicroStrategy (MSTR) се представи значително по-добре от Биткойн (BTC) през изминалата година.

22.05.2024 15:00 1 мин. четене

Биткойн ще продължи да се търгува близо до предишния си връх за сметка на алткойните

Крипто анализаторът Бенджамин Коуен прогнозира, че Биткойн (BTC) ще продължи да се търгува близо до рекордните си стойности, което до голяма степен се дължи на преместването на средства от алткойни към BTC.

22.05.2024 13:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.