НАЧАЛО Алткойни

XRP ще продължи да се разраства

юли 15, 2018 21:10 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
XRP ще продължи да се разраства

XRP (XRP) HODL-ърите вероятно са прави, когато казват, че единствената причина, която пречи на Coinbase да регистрира XRP на платформата си, е, че SEC не е взела решение дали цифровият актив е ценна книга.

Според SEC, Биткойн и Етериум са децентрализирани до ниво, където не е необходимо SEC да регулира споменатите цифрови активи. Това след това дава предимство на Ethereum Classic (ETC) и Биткойн Кеш (BCH) да бъдат регистрирани на борсата тази година преди XRP.

Ако се замислим защо Coinbase вероятно ще добави ZCash (ZEC), Stellar (XLM), Cardano (ADA), Ox (ZRX) и  Basic Attention Token (BAT), е, че тези монети нямат съдебни дела срещу тях.

Но решението на SEC за XRP и 3 висящи съдебни дела засягат ли наистина разрастването на Ripple и XRP до останалата част от света?

Отговорът на този въпрос е твърдо не. Ripple и XRP вече са се децентрализирали от страната на основаването им – Америка. Доказателство за това може да се види с партньорството SBI и Ripple, което доведе до SBI Ripple, което е надлежно регистрирано в Япония. Също така има обменът на виртуални валутни единици (SBI), който е насочен към XRP, като главният изпълнителен директор твърди, че обменът ще бъде номер едно след като е напълно функционален.

Можем да видим и бързото разширяване на Ripple с офисите му в Мумбай. Ако американските офиси затворят, те пак ще оперират от друг континент. Също така има партньорство със Сантандер Банк, която използва софтуера Ripple в 50% от своите международни преводи, включително захранването на приложението OnePayFX, което се предлага в Европа и Южна Америка. SBI Holdings също е използвал xCur ren t за захранване на своите услуги SBI Remit.

На второ място, XRP е напълно отделен субект от компанията Ripple, както е описано по-рано. Това означава, че съдбата и бъдещето на цифровия актив на крипто пазарите остават в ръцете на крипто общността. Това, което трябва да се напомни на крипто-общността, е, че всяко съдебно решение срещу Ripple няма да засегне XRP, защото двете са напълно отделни неща. Ripple просто се сдобива с куп XRP , за да захрани своите софтуерни платформи за платежни решения.

В заключение, можем да кажем, че децентрализираната природа на криптовалутите е помогнала за разпространението на ХРР извън неговата страна на произход: САЩ. Компанията „Ripple“ също разшири бизнеса си с няколко международни партньорства в Япония, Индия и Европа.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Ето защо Dogecoin (DOGE) скочи с 30% за седмица

Тъй като периодът на затруднения за най-големите активи на пазара на криптовалути продължава, някои токени се справят особено добре.

ноември 28, 2022 23:14 1 мин. четене

XRP: Тревожен тренд за алткойна

Въпреки мечият пазар, през последните седмици XRP се радваше на продължително рали. По-специално, активът получи тласък от продължаващото дело между компанията майка Ripple и Комисията за обмен на ценни книжа (SEC).

ноември 28, 2022 18:49 1 мин. четене

Ето кои криптовалути да следим тази седмица

Криптопазарът все още се опитва да продължи напред след срива на борсата FTX, който се отрази на стойността на повечето дигитални активи.

ноември 28, 2022 16:30 1 мин. четене

Cardano (ADA): Ето колко проекта работят на блокчейна

Към 25 ноември 2022 г. има над 1,140 проекта, захранвани от Cardano, но това е малка част от добрите показатели като говорим за мрежата.

ноември 28, 2022 15:20 1 мин. четене