НАЧАЛО Алткойни

XRP: До къде ще стигне цената през Юни

01.06.2024 15:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
XRP: До къде ще стигне цената през Юни

XRP продължава да се радва на голям брой последователи въпреки смесеното си представяне през последните няколко години.

С променливите очаквания и настроения, краткосрочните перспективи за този алткойн предизвикват особен интерес. По-специално, алгоритъмът за машинно обучение в CoinCodex прогнозира бичи тренд за XRP при прехода от май към юни.

Според CoinCodex цената на XRP може да се изкачи до $0.627709 в рамките на един месец, отбелязвайки потенциално увеличение от над 20% спрямо текущата му цена. Тази прогноза възниква на фона на нарастващия инвеститорски интерес, дори когато индикаторите за настроенията на уебсайта предполагат мечи перспективи.

В по-кратък хоризонт алгоритъмът остава оптимистичен, като 5-дневната прогноза предполага приблизително 24% увеличение на цената на XRP до около $0.6448. Тази бича краткосрочна прогноза се появява, въпреки че общите индикатори за настроенията сочат към мечи настроения.

Друг важен фактор, който засилва вярата в потенциала на XRP, са продължаващите спекулации относно регулаторните промени, особено по отношение на одобрението на спот ETF в САЩ. След като SEC частично одобри спот Етериум ETF – което спомогна за изясняване на статута на Етериум – мнозина в крипто общността са обнадеждени за шансовете на XRP. Този оптимизъм се подсилва от коментарите на главния изпълнителен директор на Ripple Брад Гарлингхаус на конференцията Consensus 2024, където той спомена възможността XRP, заедно със Solana и Cardano, да получи ETF одобрение от SEC.

Такива регулаторни етапи, ако бъдат постигнати, биха могли значително да повишат привлекателността на XRP за инвеститорите, което потенциално може да доведе до по-голямо приемане и поскъпване на цената. Тъй като правната битка за статута ѝ на ценна книга продължава, резултатите от тези производства несъмнено ще повлияят на траекторията на XRP на конкурентния крипто пазар.

Към момента на писане на статията XRP се търгува нa $0.5192

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

XRP категорично не е ценна книга според директора на Ripple

Главният изпълнителен директор на Ripple Брад Гарлингхаус наскоро направи публично изявление, което бе в отговор на съдебно решение на съдия в Калифорния, който отхвърли колективен иск, свързан с XRP.

22.06.2024 8:30 1 мин. четене

3 AI криптовалути, които може да са добра инвестиция според крипто експерт

Известният анализатор на криптовалути “Il Capo” привлече вниманието на пазара, като сподели бичите си прогнози за някои алткойни в Telegram групата си на фона на общия спад на пазара.

22.06.2024 7:30 1 мин. четене

Мениджърите на активи коригираха заявленията си за спот Етериум ETF

Няколко мениджъри на активи наскоро представиха промени в предложенията си за спот Етериум ETF пред Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC).

22.06.2024 6:00 2 мин. четене

XRP е една от най-шортваните криптовалути – какво трябва да знаем?

На фона на неотдавнашните сътресения на крипто пазара XRP Ledger, поддържан от Ripple Labs, е готов да възвърне бичия си импулс, според анализ на Santiment.

21.06.2024 23:48 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.