НАЧАЛО Алткойни

Одобрението на XRP ETF е неизбежно според Брад Гарлингхаус

01.06.2024 11:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Одобрението на XRP ETF е неизбежно според Брад Гарлингхаус

В постоянно развиващия се свят на криптовалутите иновациите и адаптивността са от решаващо значение за успеха и дълготрайността.

Една такава иновация, която привлича значително внимание, е потенциалът за борсово търгуван фонд (ETF) за XRP. Брад Гарлингхаус, главен изпълнителен директор на Ripple, наскоро прогнозира, че XRP ETF е неизбежен, сигнализирайки за нова вълна от крипто инвестиционни продукти на хоризонта.

По време на конференцията Consensus 2024 Гарлингхаус изрази подкрепата си за XRP ETF, твърдейки, че въпреки значителните регулаторни предизвикателства, одобрението му е само въпрос на време. Това изявление е в съответствие с прогнозата на Standard Chartered за пускане на XRP ETF до 2025 г., което отразява нарастващата увереност в приемането и зрелостта на XRP на крипто пазара.

Въпреки този оптимизъм пазарът остава предпазлив. Към момента на писане на статията цената на XRP изпитва минимален ръст, търгувайки се под критичното ниво на съпротива от $0.549. Инвеститорите и заинтересованите страни очакват с нетърпение регулаторни разяснения, които биха могли да окажат значително влияние върху инвестиционните тенденции и оценката на XRP.

Гарлингхаус също така разкритикува SEC за липсата на регулаторна яснота, особено по отношение на класифицирането на криптовалутите като ценни книжа. Той подчерта значението на ясните регулации в САЩ за насърчаване на иновациите и инвестициите в крипто индустрията.

Възможността за ETF на XRP е особено интригуваща на фона на продължаващата съдебна битка на Ripple с Комисията по ценните книжа и борсите. Благоприятен изход за Ripple може да доведе до по-широко институционално приемане на XRP и потенциално да повиши цената му над сегашните прогнози.

Очакването на XRP ETF представлява потенциално трансформиращо развитие за Ripple и по-широката крипто екосистема. Докато се развиват регулаторните събития, оптимизмът на Гарлингхаус предлага обнадеждаващ поглед към бъдещето на XRP и свързаните с него крипто инвестиционни продукти.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Над $440 милиона бяха ликвидирани от пазара на криптовалути

През последните 24 часа пазарът на криптовалути претърпя рязък спад, който доведе до принудителни ликвидации на трейдъри, заличавайки близо половин милиард долара от пазара.

18.06.2024 13:06 2 мин. четене

Да купиш Kaspa сега е като да купиш Биткойн преди 9 години

Известен крипто анализатор, наречен Crypto Chrys, сега прави голяма сделка с Kaspa (KAS), която според него е толкова добра, колкото и ранните дни на Биткойн.

18.06.2024 11:30 1 мин. четене

Dogecoin разработчик предупреди за рисковете от инвестиране в крипто

Криптовалутите са много интересен, но костелив орех, особено за начинаещите в тази област. Експоненциалният ръст на меме токени като Dogecoin е причина за масовото привличане на много начинаещи.

18.06.2024 10:00 3 мин. четене

Aptos ще задмине Solana до три години според Артър Хейс

Артър Хейс от BitMEX наскоро прогнозира, че Aptos (APT), блокчейн мрежа от първи слой, ще изпревари Solana (SOL) до 2-3 години.

18.06.2024 6:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.