НАЧАЛО Други

Voyager Digital ще върне средствата на кредиторите – ето кога

06.05.2023 12:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Voyager Digital ще върне средствата на кредиторите – ето кога

Voyager Digital се подготвя да върне средства на кредиторите си в рамките на процедурата по несъстоятелност.

На 4 май Официалният комитет на необезпечените кредитори на Voyager излезе с изявление, в което се посочва, че Voyager финализира вътрешните процедури, необходими за разпределяне на средствата между кредиторите.

Комитетът е оптимистично настроен, че първоначалните разпределения ще започнат през следващите няколко седмици.

Voyager и комитетът на кредиторите финализират процеса на ликвидация и се очаква необходимите документи да са били подадени на 5 май.

Съгласуваният план трябва да бъде одобрен, преди да влезе в сила и ако в рамките на десет дни след първото подаване на документи бъдат подадени възражения, това може да доведе до допълнителни забавяния.

Ако не бъдат повдигнати възражения, Voyager скоро ще може да приложи плана, като комисията очаква Voyager да задейства ефективно погасителния план.

Струва си да се отбележи, че компанията първоначално преустанови тегленията и другите трансакции на 1 юли 2022 г. и скоро след това, на 6 юли, подаде молба за обявяване в несъстоятелност.

През август 2022 г. обаче Voyager получи съдебно одобрение да върне $270 милиона от средствата на клиентите.

Като цяло, въпреки че възраженията могат да доведат до известно забавяне, Voyager напредва в производството по несъстоятелност и работи за възможно най-бързото връщане на средствата на кредиторите си.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Интересът към крипто портфейлът Phantom расте – какво означава това за Solana?

Крипто портфейлът Phantom Wallet се изкачи до третата позиция в категорията за комунални услуги в Apple App Store, отстъпвайки само на Google и Google Chrome Apps.

20.05.2024 1:00 2 мин. четене

Tether планира да разработи терминал за p2p финансови пазари

Главният изпълнителен директор Паоло Ардоино на Tether обяви, че компанията ще отдели значителни ресурси за разработване на терминал за peer-to-peer (P2P) финансови пазари.

19.05.2024 23:00 1 мин. четене

Глоба за милиарди заплашва Microsoft в Европа

На Microsoft може да бъде наложена глоба в размер до 1% от годишните ѝ приходи в Европейския съюз, ако не отговори на искане за предоставяне на информация до 27 май.

19.05.2024 21:00 2 мин. четене

6 съвета за търговията с криптовалути

През последните години криптовалутите спечелиха значително внимание и популярност. Тези дигитални активи предлагат редица предимства пред традиционните валути, като например по-голяма сигурност и неприкосновеност на личните данни, по-ниски такси за транзакции и децентрализиран контрол.

19.05.2024 19:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.