НАЧАЛО Други

Voyager Digital ще върне средствата на кредиторите – ето кога

май 6, 2023 12:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Voyager Digital ще върне средствата на кредиторите – ето кога

Voyager Digital се подготвя да върне средства на кредиторите си в рамките на процедурата по несъстоятелност.

На 4 май Официалният комитет на необезпечените кредитори на Voyager излезе с изявление, в което се посочва, че Voyager финализира вътрешните процедури, необходими за разпределяне на средствата между кредиторите.

Комитетът е оптимистично настроен, че първоначалните разпределения ще започнат през следващите няколко седмици.

Voyager и комитетът на кредиторите финализират процеса на ликвидация и се очаква необходимите документи да са били подадени на 5 май.

Съгласуваният план трябва да бъде одобрен, преди да влезе в сила и ако в рамките на десет дни след първото подаване на документи бъдат подадени възражения, това може да доведе до допълнителни забавяния.

Ако не бъдат повдигнати възражения, Voyager скоро ще може да приложи плана, като комисията очаква Voyager да задейства ефективно погасителния план.

Струва си да се отбележи, че компанията първоначално преустанови тегленията и другите трансакции на 1 юли 2022 г. и скоро след това, на 6 юли, подаде молба за обявяване в несъстоятелност.

През август 2022 г. обаче Voyager получи съдебно одобрение да върне $270 милиона от средствата на клиентите.

Като цяло, въпреки че възраженията могат да доведат до известно забавяне, Voyager напредва в производството по несъстоятелност и работи за възможно най-бързото връщане на средствата на кредиторите си.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

БРИКС: Какво ще стане ако Мексико се присъедини?

Според доклад на Bloomberg Мексико е една от 19-те държави, които са проявили интерес да се присъединят към БРИКС. Въпреки това от Мексико все още не са подали официалното си заявление за присъединяване към алианса.

юни 1, 2023 20:00 2 мин. четене

Nvidia стигна до трилион долара на фона на AI бумa

Благодарение на нарастващото търсене на технологии за изкуствен интелект, Nvidia за кратко се присъедини към клуба на компаниите с пазарна капитализация от трилион долара.

юни 1, 2023 17:00 2 мин. четене

Още една държава зарязва долара, за да купува петрол

В сряда Уилям Руто, президентът на Кения, представи нова инициатива за справяне с кризата с долара, която включва приемане на стратегия за закупуване на петрол с националната валута – кенийския шилинг.

юни 1, 2023 15:30 2 мин. четене

Рецесията е тук и тези индикатори сочат към точно това

На фона на нарастващите опасения на експерти и инвеститори относно предстоящ икономически спад, през последните пет десетилетия се наблюдава все по-голямо съвпадение на водещите икономически показатели, което показва голяма вероятност от глобална рецесия в близко бъдеще.

юни 1, 2023 11:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.