НАЧАЛО Алткойни

Uniswap: Разработчиците планират да наберат $100 милиона

октомври 3, 2022 10:30 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Uniswap: Разработчиците планират да наберат $100 милиона

Разработчиците, които стоят зад най-голямата в света децентрализирана крипто борса (DEX) по обем на търговия, планират да наберат стотици милиони долари в нов кръг на финансиране.

Според неотдавнашен доклад на TechCrunch анонимни източници твърдят, че Uniswap Labs, екипът, създал децентрализираната борса Uniswap (UNI), иска да набере между 100 и 200 милиона долара с цел разширяване на своите предложения.

В доклада се установява, че Uniswap Labs води преговори с множество инвеститори, включително базираната в Сан Франциско фирма за крипто инвестиции Polychain Capital и един от суверенните фондове на Сингапур.

Запознати източници съобщават на TechCrunch, че условията на сделката могат да се променят, тъй като преговорите все още не са приключили.

По данни на DeFi Llama Uniswap представлява около 31% от цялата активност на децентрализираните борси и в момента има обща пазарна капитализация от около $4.8 милиарда, което е малка част от нейния връх от $22.5 милиарда, установен по време на разгара на миналогодишния бичи пазар.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Робърт Кийосаки: Доларът ще се срине до януари 2023 г.


Новината за този кръг на финансиране оказа слабо влияние върху токена на борсата, тъй като към момента на писане на статията UNI се търгува на цена от $6.44, което представлява спад от 1.61% за последните 24 часа.

 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Инвестиционните продукти с цифрови активи отбелязаха отлив за шеста поредна седмица

Според нов доклад на CoinShares институционалните крипто инвестиционни продукти са преживели шестата си поредна седмица на отлив. Те са загубили близо $95 милиона миналата седмица, въпреки цялостното рали на криптопазара.

март 21, 2023 12:00 2 мин. четене

Виталик Бутерин разкри каква стратегия използва, за да запази токените си в безопасност

Виталик Бутерин, основател на Етериум (ETH) и милиардер, наскоро сподели предпочитания от него метод за самостоятелно попечителство на криптовалута.

март 21, 2023 9:00 2 мин. четене

Според Крис Бърниски Solana (SOL) е на прага на подем – ето защо

Рисковият капиталист, Крис Бърниске вярва, че Solana (SOL) може да претърпи значително възходящо движение, като потенциално се превърне в съперник на Етериум (ETH).

март 21, 2023 8:00 1 мин. четене

Етериум може значително да изпревари Биткойн – Раул Пал

Главният изпълнителен директор на Real Vision, Раул Пал, прогнозира, че Етериум (ETH) може да надмине Биткойн (BTC) през следващия цикъл въз основа на техническите и фундаменталните си показатели.

март 20, 2023 21:00 2 мин. четене