НАЧАЛО Алткойни

Uniswap: Разработчиците планират да наберат $100 милиона

октомври 3, 2022 10:30 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Uniswap: Разработчиците планират да наберат $100 милиона

Разработчиците, които стоят зад най-голямата в света децентрализирана крипто борса (DEX) по обем на търговия, планират да наберат стотици милиони долари в нов кръг на финансиране.

Според неотдавнашен доклад на TechCrunch анонимни източници твърдят, че Uniswap Labs, екипът, създал децентрализираната борса Uniswap (UNI), иска да набере между 100 и 200 милиона долара с цел разширяване на своите предложения.

В доклада се установява, че Uniswap Labs води преговори с множество инвеститори, включително базираната в Сан Франциско фирма за крипто инвестиции Polychain Capital и един от суверенните фондове на Сингапур.

Запознати източници съобщават на TechCrunch, че условията на сделката могат да се променят, тъй като преговорите все още не са приключили.

По данни на DeFi Llama Uniswap представлява около 31% от цялата активност на децентрализираните борси и в момента има обща пазарна капитализация от около $4.8 милиарда, което е малка част от нейния връх от $22.5 милиарда, установен по време на разгара на миналогодишния бичи пазар.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Робърт Кийосаки: Доларът ще се срине до януари 2023 г.


Новината за този кръг на финансиране оказа слабо влияние върху токена на борсата, тъй като към момента на писане на статията UNI се търгува на цена от $6.44, което представлява спад от 1.61% за последните 24 часа.

 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Алткойн, който скочи с близо 600%, може да направи сериозен пробив нагоре

Крипто аналитикът Али Мартинез сподели положителни възгледи за Solana (SOL) на фона на забележителното представяне на актива през тази година.

декември 10, 2023 19:00 1 мин. четене

Дългът на САЩ скочи с още $240 милиарда – Робърт Кийосаки отправи предупреждение за икономиката

Робърт Кийосаки, известен с книгата си “Богат татко, беден татко”, подчерта неотложната заплаха от нарастващия американски дълг, който само през ноември е нараснал с $240 милиарда.

декември 10, 2023 18:00 1 мин. четене

10 американски милиардера, които станаха още по-богати през 2023 година

Богатството на милиардерите нарасна значително през тази година благодарение на процъфтяващия фондов пазар, който се характеризира с над 20-процентно увеличение на индекса S&P 500 и над 50-процентно увеличение на Nasdaq 100 от началото на годината.

декември 10, 2023 17:00 2 мин. четене

Европа въвежда нови регулации за развитието на изкуствения интелект

Европейските законодатели постигнаха новаторско споразумение за регулиране на изкуствения интелект (AI), което проправя пътя за цялостен закон за AI в западните държави.

декември 10, 2023 16:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.