Home

Twitter разработва собствен крипто портфейл

25.10.2022 13:40 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Twitter разработва собствен крипто портфейл

Софтуерният инженер и популярен технологичен блогър Джейн Манчун Уонг, известна с докладите си за предстоящи технологични функции, твърди, че Twitter ще внедри собствен крипто портфейл. 

Според споделената от Уонг информация крипто портфейлът ще позволи на потребителите да депозират и теглят средствата си, без да разчитат на услуги от трети страни. Понастоящем проектът е в процес на разработване и екипът, който стои зад функцията, все още работи върху прототип. Досега няма информация за проекта от Twitter.

Основаната от Джак Дорси социална медия е една от най-благоприятните за криптовалутите платформи наред с Reddit и Instagram. През септември миналата година Twitter пусна функция, която даде възможност на потребителите да дават “бакшиш” на създателите на съдържание под формата на Биткойн (BTC).  В средата на февруари тази функция стана достъпна и за потребителите на Етериум (ETH). 

По-рано тази година платформата на социалната медия позволи на хората да покажат своите NFT на профилните си снимки. При успешно реализиране на проекта за крипто портфейл Twitter ще се превърне в пълноценна Web3 платформа. 


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Етериум (ETH): Очертава се обрат за най-големия алткойн


Наскоро беше обявено отделно подразделение, наречено “Bluesky“. То също е основано от Дорси, а екипът, който стои зад този проект, работи върху решение за социални медии като “социален протокол“. По този начин тези платформи ще могат да работят извън структурата на традиционна компания. По този начин компанията ще придобие прозрачност и децентрализация.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Финтех Новини

Visa и Wirex създават нова ера в областта на Web3 платежните решения

Wirex, водещо финансово Web3 приложение, влезе в заглавията на вестниците с новото си партньорство с Visa, основен играч в глобалната платежна технология.

16.07.2024 7:00 1мин. четене

Ripple беше призната за една от най-добрите финтех компании

В проучване, проведено в сътрудничество с американския канал за бизнес новини CNBC и глобалната база данни за отраслова статистика Statista, базираната в САЩ технологична компания Ripple бе обявена за една от 250-те най-добри финтех компании на 2024 г. в категорията “дигитални активи”.

15.07.2024 15:30 1мин. четене

Apple открива NFC технологията на iPhone след споразумение с ЕС

Apple избегна сериозни глоби от страна на Европейската комисия, като се съгласи да предостави своята технология за NFC чипове, която е от решаващо значение за безконтактните плащания с iPhone, на доставчици от трети страни.

12.07.2024 15:30 1мин. четене

Mastercard обяви ново партньорство с блокчейн компания

Mastercard интегрира своя приложен програмен интерфейс (API) за откриване на сметки с Alchemy Pay, подобрявайки функциите за сигурност и контрол на риска за решенията конвертиране на крипто към фиат и обратно на Alchemy Pay.

11.07.2024 21:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.