НАЧАЛО Алткойни

Етериум (ETH): Очертава се обрат за най-големия алткойн

октомври 25, 2022 8:11 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етериум (ETH): Очертава се обрат за най-големия алткойн

Трейдър, предвидил дъното на мечия пазар на Биткойн (BTC) през 2018 г., сега твърди, че предстои обрат за цената на Етериум (ETH).

Анализаторът, подвизаващ се под псевдонима Smart Contracter, каза, че ETH в момента представлява ясна възможност за покупка, тъй като многократно задържа 200-седмичната пълзяща средна като подкрепа.

Според анализатора Етериум сега се насочва към $2,400, което е с повече от 80% над текущите цени.

Наистина се представиха дългосрочните възможности за покупка. ETH се движи около 200-седмичната пълзяща средна вече пет седмици. Нямате извинения да го пропускате, когато този седмичен по-висок минимум се отчете и започне отново да се движи нагор – $2,400 е следващата цел според мен.

ethereum

Smart Contracter също така е оптимист за алткойните като цяло. Той каза, че алткойн индексът на крипто борсата FTX е отпечатал бичи модел на чук, образувайки голям падащ клин – обещаващ бичи модел.

Алткойните изглеждат добре сега според мен, алткойн индексът на ftx имаше огромен чук с долен фитил от 0.618 фиб нивото плюс цялостна структура, която също изглежда като падащ клин, който е готов за пробив. Мисля, че сега е моментът да се действа.

крипто

Докато Smart Contracter смята, че пазарите са готови да тръгнат нагоре, колегата му анализатор Capo е на мнение, че е в ход само кратко облекчително рали, преди да следващия период на спад.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Алткойн падна с над 70% в рамките на 24 часа – ето защо


Според анализаторът Биткойн е готов да се покачи до около $21,000, преди да последва тежка корекция до нивото от $14,000.

Ценовото действие изглежда бичо. Топлинните карти изглеждат бичи…

Единственото, което виждам, са много къси позиции, които трябва да бъдат изстискани. Шортването на подкрепата не е добра идея. [Може да стигне] до $21,000.

биткойн

Както отразихме, Ки Йонг Джу – главата на аналитичната компания Crypto Quant – сподели в Twitter, че инвеститорите с дълбоки джобове агресивно купуват BTC чрез водещата борса за дигитални активи Binance.

Джу също така подчерта, че обемът на BTC спот търговията е нараснал на всички борси през последните шест месеца. Според него това сочи, че има достатъчно търсене, за да се поеме силният натиск, оказан от продавачите. 

Наскоро компанията за пазарни анализи Santiment сподели, че от борсите са изтекли 40,572 BTC в рамките на ден. Това е най-голямото дневно количество Биткойн, напуснало платформите за търговия през последните четири месеца. Платформата добави, че „предлагането на монети на борсите е спаднало до 8.48%“ – най-ниското ниво от ноември 2018 г. насам. В публикацията също се посочи, че намаляването на предлагането на токени на борсите означава, че има по-малък риск от бъдещи разпродажби.

От Santiment също споделиха, че все повече трейдъри са шорт на крипто пазарите. Според фирмата това може да предвещава отскок след масови ликвидации.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Биткойн: Трейдър очаква изключителни печалби – ето кога

Трейдър, който предвиди срива на Биткойн през май 2021 г., сега твърди, че активът дава сигнали, че се подготвя за масивно движение нагоре.

януари 29, 2023 19:00 2 мин. четене

Най-бързо растящите криптовалути за 2023 година

Най-бързо поскъпващи криптовалути през 2023 година. Всяка една от тях разполага с голям потенциал да расте по време на бичи пазар.

януари 29, 2023 14:18 7 мин. четене

Над 60% ръст на Биткойн милионерите от началото на месеца

Броят на адресите, притежаващи Биткойн (BTC) на стойност над $1 милион е нараснал с около 60% само за последните 23 дни.

януари 29, 2023 11:11 1 мин. четене

Биткойн остава силен, но може ли да видим корекция?

Анализатор, който правилно определи тазгодишния обрат в криптовалутите, сподели, че бичата му позиция за пазара може да се промени.

януари 29, 2023 9:21 2 мин. четене