НАЧАЛО Алткойни

Етериум (ETH): Очертава се обрат за най-големия алткойн

октомври 25, 2022 8:11 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етериум (ETH): Очертава се обрат за най-големия алткойн

Трейдър, предвидил дъното на мечия пазар на Биткойн (BTC) през 2018 г., сега твърди, че предстои обрат за цената на Етериум (ETH).

Анализаторът, подвизаващ се под псевдонима Smart Contracter, каза, че ETH в момента представлява ясна възможност за покупка, тъй като многократно задържа 200-седмичната пълзяща средна като подкрепа.

Според анализатора Етериум сега се насочва към $2,400, което е с повече от 80% над текущите цени.

Наистина се представиха дългосрочните възможности за покупка. ETH се движи около 200-седмичната пълзяща средна вече пет седмици. Нямате извинения да го пропускате, когато този седмичен по-висок минимум се отчете и започне отново да се движи нагор – $2,400 е следващата цел според мен.

ethereum

Smart Contracter също така е оптимист за алткойните като цяло. Той каза, че алткойн индексът на крипто борсата FTX е отпечатал бичи модел на чук, образувайки голям падащ клин – обещаващ бичи модел.

Алткойните изглеждат добре сега според мен, алткойн индексът на ftx имаше огромен чук с долен фитил от 0.618 фиб нивото плюс цялостна структура, която също изглежда като падащ клин, който е готов за пробив. Мисля, че сега е моментът да се действа.

крипто

Докато Smart Contracter смята, че пазарите са готови да тръгнат нагоре, колегата му анализатор Capo е на мнение, че е в ход само кратко облекчително рали, преди да следващия период на спад.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Алткойн падна с над 70% в рамките на 24 часа – ето защо


Според анализаторът Биткойн е готов да се покачи до около $21,000, преди да последва тежка корекция до нивото от $14,000.

Ценовото действие изглежда бичо. Топлинните карти изглеждат бичи…

Единственото, което виждам, са много къси позиции, които трябва да бъдат изстискани. Шортването на подкрепата не е добра идея. [Може да стигне] до $21,000.

биткойн

Както отразихме, Ки Йонг Джу – главата на аналитичната компания Crypto Quant – сподели в Twitter, че инвеститорите с дълбоки джобове агресивно купуват BTC чрез водещата борса за дигитални активи Binance.

Джу също така подчерта, че обемът на BTC спот търговията е нараснал на всички борси през последните шест месеца. Според него това сочи, че има достатъчно търсене, за да се поеме силният натиск, оказан от продавачите. 

Наскоро компанията за пазарни анализи Santiment сподели, че от борсите са изтекли 40,572 BTC в рамките на ден. Това е най-голямото дневно количество Биткойн, напуснало платформите за търговия през последните четири месеца. Платформата добави, че “предлагането на монети на борсите е спаднало до 8.48%” – най-ниското ниво от ноември 2018 г. насам. В публикацията също се посочи, че намаляването на предлагането на токени на борсите означава, че има по-малък риск от бъдещи разпродажби.

От Santiment също споделиха, че все повече трейдъри са шорт на крипто пазарите. Според фирмата това може да предвещава отскок след масови ликвидации.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Какво казва Google Bard за AIDoge, RenQ Finance и Tradecurve?

Предвиждането на бъдещето на дадена криптовалута може да бъде трудна, почти невъзможна задача и много опитни инвеститори се затрудняват да решат с какво да диверсифицират.

юни 6, 2023 19:00 4 мин. четене

Етериум: Огромни движения на ETH на фона на крипто разпродажбата

В момента китовете наблюдават значително събитие на разпродажба на крипто пазарите, което доведе до внезапно движение на стотици хиляди Етериум (ETH).

юни 6, 2023 18:30 1 мин. четене

ChatGPT направи тази ШОКИРАЩА ценова прогноза за 2023 г.

ChatGPT е най-популярната тема в България през последния месец и макар да се появи в нашата страна една идея по-късно от САЩ, то със сигурност компаниите започват да следят изкуствения интелект и да правят своите нововъведения спрямо него.

юни 6, 2023 17:50 5 мин. четене

Бета тестерите на Avorak AI обявиха големи печалби при търговията с Polygon (MATIC)

На бързо развиващата се сцена за крипто търговия търсенето на точни и печеливши инвестиционни стратегии винаги е било основен приоритет.

юни 6, 2023 16:49 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.