НАЧАЛО Други

Twitter може да се насочи към крипто – Bloomberg

ноември 1, 2022 10:15 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Twitter може да се насочи към крипто – Bloomberg

В събота Bloomberg предложиха няколко начина, по които Илън Мъск може да въведе повече криптовалута в новопридобитата от него компания Twitter.

Ботовете и спамът в Twitter са сериозна грижа за Мъск и спомогнаха за предизвикването на оспорвана съдебна битка, която изложи на риск придобитата от него компания.

Проблемът е особено важен в областта на криптовалутите, където спам акаунти се представят за известни личности, за да популяризират измами, включващи фалшиви раздавания на безплатни криптовалути.

Според информацията, някои крипто ентусиасти смятат, че Мъск може да се застъпи за използването на блокчейн технология, за да намали ботовете в Twitter и за удостоверяване на всички истински хора в социалните медии.

Други основни социални мрежи като Instagram се впускат в NFT хайпа. Мъск би могъл да въведе повече функции за незаменяеми токени в Twitter, за да гарантира, че приложението няма да изостане от другите гиганти.

Милиардерът не веднъж е изразявал амбиция да превърне Twitter в супер приложение подобно на Revolut, които разшириха дейността си в областта на криптовалутите, позволявайки на клиентите си да плащат за ежедневни нужди с крипто.

Визията за превръщане на платформата в супер приложение включва дигитални активи в Twitter, позволявайки повече криптовалути за бакшиши, като е много вероятно да бъде включен и DOGE, тъй като Мъск е известен привържаник на крипто актива.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Този алткойн се позиционира за над 50% скок, твърди анализатор


Мъск потенциално би могъл да въведе система за гласуване, базирана на токени, която да позволи на потребителите да имат повече контрол над това какво случва в компанията.

Главният изпълнителен директор на Tesla, самоопределящ се като привърженик на свободата на словото, заяви, че иска да предотврати превръщането на Twitter в платформа за омраза и разделение.

Изпълнителният директор обаче все още не е предоставил информация за това как възнамерява да постигне амбициите, които очерта за влиятелната платформа. За момента дори не е ясно кой ще управлява компанията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Британски съд отхвърли иска на Крейг Райт за нарушаване на авторско право

С неотдавнашно съдебно решение в Обединеното кралство беше отхвърлен искът на Крейг Райт за спиране на дейността на Биткойн и Биткойн Кеш.

февруари 9, 2023 10:00 1 мин. четене

Algorand влиза в партньорство с индийски стартъпи и училища

Algorand обяви партньорства в Индия, включително сътрудничество с училища за разработване на образователни програми, които да подпомогнат развитието на Web3 в страната.

февруари 9, 2023 8:00 2 мин. четене

Половината криптовалути ще изчезнат от пазара – Кевин О’Лиъри

В интервю за Скот Мелкер венчър капиталистът и водещ на „Shark Tank“ Кевин О’Лиъри прогнозира, че борсата за криптовалути Binance скоро може да бъде подложена на регулаторен натиск.

февруари 8, 2023 20:00 2 мин. четене

Voyager връчва призовки на ръководителите на FTX и Alameda

Voyager Digital, фалирал брокер на криптовалути, е връчил призовки на бившия Сам Банкман-Фрид и други ръководители на FTX и Alameda Research.

февруари 8, 2023 16:00 2 мин. четене