НАЧАЛО Алткойни

Този алткойн се позиционира за над 50% скок, твърди анализатор

октомври 31, 2022 19:52 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Този алткойн се позиционира за над 50% скок, твърди анализатор

Анализаторът, който точно определи края на бичия пазар на Биткойн (BTC) миналата година, прогнозира значително рали за един алткойн.

Псевдонимният анализатор, известен като “Pentoshi”, каза, че децентрализираният оракул Chainlink (LINK) има една от най-добре изглеждащите дългосрочни графики.

Криптостратегът също така спомена, че стейкингът на Chainlink, което е планирано за стартиране през декември, вероятно ще бъде катализаторът, който ще тласне LINK към неговата цел от $12.45.

Макар че сега хората са спокойни за нея, не мисля, че това ще е така след три-четири седмици. Срокът [за постигане на целта] е четири до пет седмици.

Към момента на писане на статията Chainlink се търгува около $8.1. Преминаването към целта на Pentoshi предполага потенциал за ръст от над 60% за LINK.

Pentoshi също така следи отблизо общата пазарна капитализация на криптовалутите, с изключение на Биткойн и Етериум. Индексът, който проследява стойността на алткойн пазарите, изглежда е формирал краткосрочно дъно, според анализатора.

При наличието на локално дъно криптостратегът прогнозира, че индексът може да се повиши от сегашното си ниво от около $387 милиарда до около $456 милиарда, което предполага, че алткойните като цяло имат значително пространство за растеж.

Той, както и всичко останало, формира сегашната си база на мечи пазар директно върху историческия връх от 2017 г. Има голям шанс да видим МНОГО [криптовалути], а не всички да скочат обратно до нивата от август.

crypto


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Алткойн скочи с над 30% за няколко часа – ето защо


Коментирайки Етериум, Pentoshi сподели, че ETH е навлязъл в нов търговски диапазон.

Превърна се от съпротива в подкрепа, така че сега $1,516 е най-ниското ниво на диапазона, $1,650 [средната точка на диапазона] и $1,783 е най-високото ниво на диапазона.

eth

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Цената на Terra Classic (LUNC) се изстреля с 25% след нова актуализация

Общността на Terra Luna Classic наскоро прие резолюция за справяне с несъответствие в последователностите, което засегна някои валидатори.

декември 2, 2023 22:00 2 мин. четене

Етериум до $3,000 през декември – какви са шансовете?

През по-голямата част от ноември цената на Етериум (ETH) се движеше в диапазн, като се колебаеше между $2,133 до $1,917. Тези ценови нива бяха тествани два пъти, което показва несигурност сред търговците. 

декември 2, 2023 20:00 2 мин. четене

Прогноза за цената на Polkadot – какво да следим

Пазарът на криптовалути като цяло е сравнително стабилен, но Polkadot (DOT) показа забележителен ръст, като се повиши с 2.5% до $5.55 само за последните 24 часа.

декември 2, 2023 17:00 2 мин. четене

Топ 3 криптовалути, които могат да се представят по-добре от Биткойн този месец

Въпреки забележителния ръст на Биткойн от септември насам, тези алтернативни криптовалути показват още по-силни ценови движения. Въпросът е: могат ли те да надминат печалбите на BTC през декември?

декември 2, 2023 16:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.