НАЧАЛО Биткойн

Търсенето на Биткойн ще претърпи сериозен взрив – Майкъл Сейлър

ноември 5, 2023 8:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Търсенето на Биткойн ще претърпи сериозен взрив – Майкъл Сейлър

Майкъл Сейлър, съосновател и изпълнителен председател на MicroStrategy Inc, предвиди десетократен скок в стойността на Биткойн след очакваното одобрение на спот ETF от Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ. Известен привърженик на биткойна, 

Макар че наскоро Биткойн се колебаеше около $35,000, преди да отстъпи до $34,300, някои анализатори разглеждат тази корекция като “етап на охлаждане”. Въпреки волатилността, Сейлър остава невъзмутим. На 1 ноември MicroStrategy обяви придобиването на 155 BTC за $5.3 милиона, с което демонстрира непоколебимия си ангажимент към криптовалутата.

Наскоро Сейлър заяви:

Когато банките и отговорните попечители управляват Биткойн и индустрията откъсне поглед от всички лъскави малки токени, които разсейват и разрушават стойността на акционерите, мисля, че индустрията преминава на следващото ниво и ние може да видим 10X [при Биткойн] от тук.

Понастоящем Комисията по ценните книжа и фондовите борси (SEC) разглежда многобройни заявления за Биткойн ETF, като се спекулира с потенциално одобрение още през януари 2024 г. Сайлър очаква промяна на естествените продажби от $12 милиарда годишно на $6 милиарда, което е в съответствие с повишеното търсене, предизвикано от спот Биткойн ETF.

Доверието на Сейлър в Биткойн произтича от предстоящите събития, включително планирания халвинг през април 2024 г., което ще намали стимулите за добив с 50%, ограничавайки въвеждането на нови Биткойн токени на пазара.

Към момента на писане на статията флагманската криптовалута се търгува за около $35,100 и 24-часов обем на търговия от близо $10 милиарда. Въпреки скромния ръст от едва 1% той запазва лидерската си позиция на пазара със стойност от $690 милиарда, което подчертава доминиращата му позиция. 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн може да блесне този месец – ето защо

Биткойн преодоля още една ценова бариера на 1 декември, достигайки върхови стойности от $38,800. Ако Биткойн следва установения си осемгодишен тренд от 2015 г. насам, има потенциал за положително затваряне на 2023 г.

декември 2, 2023 19:00 1 мин. четене

Биткойн може да се изстреля до $125,000 още следващата година според ново проучване

Биткойн постоянно се приближава към дългоочакваното четвърто халвинг събитие, което е планирано за 17 април 2024 г.

декември 2, 2023 7:00 1 мин. четене

Биткойн скочи до $39,000 след изявление на председателя на Федералния резерв

Биткойн се издигна до невиждани от май 2022 г. висоти, яхнал вълна от ентусиазъм в отговор на последните забележки на Федералния резерв относно инфлацията.

декември 1, 2023 20:31 2 мин. четене

Спящ Биткойн кит прехвърли близо $140 милиона

Крипто общността наскоро стана свидетел на значимо събитие: Биткойн кит, неактивен в продължение на почти четири години, отново излезе на пазара.

декември 1, 2023 20:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.