НАЧАЛО Алткойни

Трейдърите смятат, че тази metaverse монета ще скочи значително през 2023

февруари 23, 2023 17:20 6 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Трейдърите смятат, че тази metaverse монета ще скочи значително през 2023

Fight Out е хитова metaverse move-to-earn монета, за която някои твърдят смята, че може да донесе възвръщаемост на инвеститорите през 2023.

Изминалата 2022 беше тежка за крипто пазара. Настоящата 2023 започна обещаващо, особено с оглед на умерената инфлация. Много монети достигнаха най-високите си нива от месеци насам.

Януари все пак не бе лишен от проблеми. Месецът бе белязан от последствията от сривът на FTX, а Genesis потърси обявяване в несъстоятелност. Президентът Байдън и неговата администрация изискват от Конгреса да е по-твърд при регулирането на криптовалутите.

Експертите твърдят, че първите седмици на март могат да бъдат от решаващо значение за определяне на това дали ралито от януари е знак за подобрения през 2023 г. или просто за рали на мечи пазар, с временна възможност за продажба на криптопазара.

Криптопазарът през февруари, 2023

Пазарът на криптовалути стартира силно през 2023 г. като много от основните монети отбелязаха значителни печалби. Въпреки неотдавнашните опасения от страна на регулаторните органи, пазарът се отърси от тази несигурност и възобнови възходящия си импулс. Все пак, крипто секторът все още се опитва да пробие ключови нива на съпротива, което може да повлияе на бъдещата посока на пазара.

Навлизайки в седмицата на 20 февруари, някои криптовалути си струва да бъдат наблюдавани въз основа на фактори като повишената мрежова активност, които вероятно ще повлияят на ценовото им действие. Ето защо по-долу са представени петте най-популярни криптовалути на Финболд, които да наблюдавате през следващата седмица.

Metaverse монети

Metaverse монетите генерират силно търсене, тъй като служат като валута на metaverse проекти или метавселени. Най-често чрез тях може да се пазарува от магазините на различни игри или приложения, а и могат да се търгуват на борсите. Това ги прави търсени, а цената им – висока.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Fight Out

Fight Out е най-разпознаваемият Move-to-earn проект. Този тип проекти използват редица модерни технологии, като NFT и Web 3.0, както и материални стимули, за да подобри физическата кондиция на своите потребители.

Fight Out е платформа, която дава лесен достъп до фитнес приложение, което не се ограничава просто да следи стъпките, които потребителите изминават за ден. Освен това, Fight Out ще даде и достъп до брандирани фитнес зали, чрез които се геймифицира процесът на тренировка. FGHT ще предоставя награди за редовни тренировки, успешно преодоляване на предизвикателства и развитие на Fight Out общността.

Фитнес аватари

Fight Out отдава огромно значение на развитието на NFT аватарите на своите потребители. Аватарите тренират заедно с потребителите и бележат прогрес. Те могат да бъдат част от метавселената на проекта. Там те ще могат да измерят резултатите си и да се сравнят с другите членове на общността.

Проектът предоставя на потребителите си възможност за подробна разработка на персонализирани фитнес програми, които да покрият нуждите и изискванията на потребителите. Те също така имат възможност да следят целите и прогреса си в приложението.  Там могат да бъдат намерени инструкции, видеоклипове и  подробни материали, които да са в помощ на трениращите.

Fight Out предлага индивидуални тренировки по заявка и класове на живо, активни в метавселената – приложението или брандираните зали. Те ще бъдат водени от реномирани професионалисти, които ще представляват бранда. Научете как да закупите Fight Out тук.

Токени и предварителна продажба

Метавселената на Fight Out ще предлага два токена. $FGHT е основния токен на проекта. Трениращите ще получават REPS като награда за предизвикателствата, както и ще имат възможност да ги закупуват с $FGHT.

Към момента на писане на статията, цената на токен FightOut е $0.02380, а набраната сума е повече от $4.5 милиона.

C+Charge

C+Charge иска чрез широка употреба на Web 3.0 да създаде платформа, която да предоставя на потребителите си индивидуални портфейли, които също ще бъдат част от споменатото вече приложение. Този еко криптопроект цели да даде приоритет на предоставянето на въглеродни кредити на собствениците на електромобили, които използват техните продукти.

Амбициозната цел пред C+Charge е да подобри осезаемо инфраструктурата за зареждане на електромобили през настоящата 2023. Гръбнакът на тази идея е всеобхватното мобилно приложение, чрез което потребителите ще могат да следят броя на въглеродните си кредити, правят плащания и заплащат зареждането на електрическите си превозни средства на специални зарядни станции.

C+Charge иска да предостави универсално решение за зареждане на електромобили. Те смятaт, че действащата инфраструктура не предлага достатъчно станции и възможности за плащане, чрез които да отговори на нарастващото търсене. Екипът цели стандартизация на плащанията, което ще помогне на водачите да знаят колко точно трябва да платят за зареждането.

Прочетете тук как да закупите C+Charge.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Екипът на C+Charge предвижда редица стратегически партньорства, чрез които да добави допълнителна добавена стойност на проекта и, респективно, на токена си. До сега е постигнато споразумение с турската компания Flowcarbon. C+Charge ще предоставя токени във веригата от станции на компанията.

C+Charge и токенът $CCHG са в предварителна продажба. Цената на един токен е $0.018, но се очаква предварителната продажба да приключи всеки момент. $CCHG ще бъде пуснат на борсите на 31 март с по-висока цена.

RobotEra (TARO)

RobotEra е метавселена, която играчите могат да изследват. Действието се развива на разрушения свят TARO. За да го възстановят, играчите се нуждаят от широк набор умения, но не и от такива по програмиране. В тази си мисия, те ще бъдат съпътствани от аватари – роботи.

RobotEra предлага почти неограничени възможности за изкарване на допълнителни доходи – куестове, събития, залози. По-интересен вариант е възможността за даване под наем или наемане на билбордове, наемът на сгради и продажбата на билети за събития.

Очаква се към метавселената да бъде добавена и AR опция, която ще подобри многократно всяка една възможност в играта, била тя за монетизиране, изграждане на свят и игра.

TARO се намира в Етап 1 от предварителната си продажба. Цената за токен TARO е $0.020. В Етап 2 цената ще бъде $0.025.

Заключение

Фактът, че всеки един от тези алткойни е част от мащабен metaverse проект, ги прави отлични инвестиции. Всеки един от тях е управляван от реномиран екип професионалисти и успя да запази инвестиционния си потенциал и през мечия пазар от 2022.

Fight Out предстои да стъпи на пазара. Вземайки предвид отличните му характеристики – цена, приложение и успешна интеграция на Web 3.0, NFT и M2E технологии, токена може да се окаже успешна инвестиция, която ще донесе на инвеститорите си отлична възвращаемост.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Ето кои са най-големите печеливши на крипто пазара през миналата седмица

Последната седмица на март може да се счита за добра за криптопазара, тъй като много криптовалути отбелязаха значителни възходящи ценови движения.

април 1, 2023 16:30 3 мин. четене

Cardano (ADA) проби над $0.40, достигайки 6-седмичен връх

Инвеститорите в Cardano (ADA) трябва да се радват, тъй като популярният алткойн, който в момента е на 7-мо място по пазарна капитализация, току-що достигна 6-седмичен връх.

април 1, 2023 2:30 3 мин. четене

Binance листва нов DeFi алткойн

Binance, една от водещите крипто борси в света по отношение на обема на търговията, добави нов DeFi алткойн към списъка си с токени.

март 31, 2023 16:23 2 мин. четене

Крипто китовете купуват големи количества от алткойн, базиран на Етериум

Заможни крипто инвеститори акумулират този базиран на Етериум алткойн, закупувайки токени на обща стойност $5 милиона.

март 31, 2023 10:00 2 мин. четене