НАЧАЛО Алткойни

Този алткойн е “изключителна възможност”, твърди М. Ван де Поуп

септември 24, 2022 15:12 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Този алткойн е “изключителна възможност”, твърди М. Ван де Поуп

Популярният крипто анализатор Майкъл Ван де Поуп смята, че една криптовалута предоставя значителна възможност в момента.

Ван де Поуп уведоми своите последователи в Twitter, че децентрализираната оракулска мрежа Chainlink (LINK) е огромна възможност на цена между $6 и $8.

Токенът LINK на Chainlink се търгува на цена от $7.64 към момента на писане на статията. 

Алткойнът, класиран на е на 23-то място по пазарна капитализация, е скочил с над 6% в последните 24 часа, но е спаднал с близо 3% през последната седмица. LINK също така остава с 85% под историческия си връх от $52.7, който достигна през май 2021 г.

Ван де Поуп също така прогнозира, че многобройни алткойни могат да пробият скоро, в зависимост от движението на цената на Биткойн (BTC).

Е, XRP направи добър пробив. Работата е там, че ако Биткойн се консолидира и се върне до над $20,000, вероятно е време за още от тези алткойни да направят големи пробиви. 

Позиционирайте се добре и не разчитайте изцяло на тезата за $12,000 – $14,000.

Към момента на писане на статията Биткойн се търгува около $19,000.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Етериум: JP Morgan Chase твърдят, че Сливането може да е проблем


Както по-рано отразихме, домакинът на YouTube канала “Coin Bureau” предупреди, че покрай повишаването на лихвените проценти ще видим спадове на крипто пазарите. 

Той е на мнение, че с повишаването на лихвените проценти най-голямата криптовалута може да спадне с над 30% от сегашното си ниво. 

Сега, колкото повече се покачват лихвените проценти, толкова по-малко привлекателни за инвеститорите ще бъдат рисковите активи като акциите и особено криптовалутите. 

Вероятността за по-нататъшни разпродажби е причината, поради която мнозина сега прогнозират, че BTC може да падне до $12,000 през следващите месеци, което прави сегашната ни борба около $18,000 почти радостна в сравнение.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Токенът на Twitter бота $JIM скочи с над 100% за 24 часа, Wall Street Memes ще го последва?

В инвеститорския свят се появи нов участник- $JIM (и той не е Джим Кери). Този токен, създаден от Twitter бота Jim, привлече вниманието на инвеститорите с невероятния си ръст от 106.85% в рамките на последните 24 часа.

юни 8, 2023 21:35 4 мин. четене

Пазарите са бичи настроени след сделката за тавана на дълга на САЩ, намерете най-добрите сделки с тази AI криптовалута

Неотдавнашното обявяване на предварителна сделка между Белия дом и Камарата на представителите на републиканците за повишаване на тавана на дълга на Съединените щати предизвика бичите настроения обратно на пазара. 

юни 8, 2023 21:25 5 мин. четене

Докато цените на криптовалутите се сриват, Collateral Network (COLT) отбелязва 40% скок

Въпреки цялостния спад в цените на криптовалутите, Collateral Network (COLT) се противопостави на тенденцията, като отбеляза забележителен 40% скок в стойността.

юни 8, 2023 21:10 3 мин. четене

9 най-добри безплатни сайтове за облачен майнинг на криптовалута – Дневен пасивен доход

Перспективата за добив на монети в замяна на пасивен доход привлича много участници от крипто пазара. В традиционния смисъл на думата добив обаче е необходимо скъпо оборудване и много енергия. Затова сега хората все по-често преминават към облачен майнинг.

юни 8, 2023 19:30 7 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.