НАЧАЛО Алткойни

Този алткойн е “изключителна възможност”, твърди М. Ван де Поуп

24.09.2022 15:12 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Този алткойн е “изключителна възможност”, твърди М. Ван де Поуп

Популярният крипто анализатор Майкъл Ван де Поуп смята, че една криптовалута предоставя значителна възможност в момента.

Ван де Поуп уведоми своите последователи в Twitter, че децентрализираната оракулска мрежа Chainlink (LINK) е огромна възможност на цена между $6 и $8.

Токенът LINK на Chainlink се търгува на цена от $7.64 към момента на писане на статията. 

Алткойнът, класиран на е на 23-то място по пазарна капитализация, е скочил с над 6% в последните 24 часа, но е спаднал с близо 3% през последната седмица. LINK също така остава с 85% под историческия си връх от $52.7, който достигна през май 2021 г.

Ван де Поуп също така прогнозира, че многобройни алткойни могат да пробият скоро, в зависимост от движението на цената на Биткойн (BTC).

Е, XRP направи добър пробив. Работата е там, че ако Биткойн се консолидира и се върне до над $20,000, вероятно е време за още от тези алткойни да направят големи пробиви. 

Позиционирайте се добре и не разчитайте изцяло на тезата за $12,000 – $14,000.

Към момента на писане на статията Биткойн се търгува около $19,000.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Етериум: JP Morgan Chase твърдят, че Сливането може да е проблем


Както по-рано отразихме, домакинът на YouTube канала “Coin Bureau” предупреди, че покрай повишаването на лихвените проценти ще видим спадове на крипто пазарите. 

Той е на мнение, че с повишаването на лихвените проценти най-голямата криптовалута може да спадне с над 30% от сегашното си ниво. 

Сега, колкото повече се покачват лихвените проценти, толкова по-малко привлекателни за инвеститорите ще бъдат рисковите активи като акциите и особено криптовалутите. 

Вероятността за по-нататъшни разпродажби е причината, поради която мнозина сега прогнозират, че BTC може да падне до $12,000 през следващите месеци, което прави сегашната ни борба около $18,000 почти радостна в сравнение.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

ИЗВЪНРЕДНО: Стана ясна датата за одобрение на спот Етериум ETF според анализатор на Bloomberg

След известно време на чакане, датата за окончателното одобрение на заявленията за спот Етериум ETF предполагаемо стана ясна.

15.06.2024 0:37 1 мин. четене

Ето защо може да очакваме крипто пазарите да продължат бичата тенденция

Светът на криптовалутите показа признаци на възстановяване след жестоката крипто зима. Много дигитални валути достигнаха или се доближават до рекордно високи нива, което показва обещаващите им бъдещи перспективи.

14.06.2024 21:30 2 мин. четене

Ще успее ли цената на Toncoin да продължи възходящата си тенденция?

TON се оказа най-добре представящата се криптовалута миналата седмица в сравнение с други валути, които не успяха да постигнат значителни печалби.

14.06.2024 20:30 2 мин. четене

Хард форкът на Cardano наближава – $681 милиона може да бъдат разпределени на общността

Общността на Cardano (ADA) е на прага да наследи ADA токени на стойност приблизително $681 милиона, благодарение на предстоящия хард форк „Chang“.

14.06.2024 18:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.