НАЧАЛО Алткойни

Топ 6 най-добре представилите се криптовалути за изминалата седмица

ноември 5, 2023 9:00 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ 6 най-добре представилите се криптовалути за изминалата седмица

Алтернативните криптовалути преживяват значителен подем, възстановявайки загубените позиции, дължащи се на инфлацията и мечия пазар, докато Биткойн остава стабилен на приблизително $35,000.

Данните от платформата за криптоанализ Santiment показват, че печалбите от последните няколко седмици се вливат в криптоактиви с голяма и средна капитализация. Дали това е началото на алткойн сезона?

Според данните на Santiment от 4 ноември печалбите от алткойни през последните седмици последователно са били насочени към известни активи като SNT, SUSHI и BLZ. Забележително е, че SNT отбеляза забележително увеличение от 108% през последната седмица, а SUSHI и BLZ също отбелязаха печалби от съответно 82% и 39%.

Освен това стабилизирането на доходността по облигациите и на пазара на труда не оказа съществено влияние върху Биткойн, докато алткойните демонстрираха силно рали.

По-рано тази седмица цената на Биткойн надхвърли прага от $35,000, но трудно успя да задържи това ниво. През последните дни цената на BTC се колебаеше между $34,000 и $35,000, което породи спекулации в криптообщността. Инвеститорите и трейдърите следят внимателно цената на BTC, тъй като се разпространяват слухове за пренасочване на печалбите от Биткойн към алткойни, което предизвиква вълнение в криптосферата на фона на бързото нарастване на алтернативните криптовалути.

Кои алткойни се представят добре напоследък

  • Oasis Network (ROSE)

Към момента на писане на статията цената на ROSE се е повишила с 10% през последните 24 часа, достигайки $0.0726 на 5 ноември. Токенът отбеляза значителни печалби през изминалата седмица с общо увеличение от над 30%. Този забележителен скок съвпада с последните данни на Santiment, които подчертаха нарастващата социална значимост на мрежата Oasis през последния месец.

  • NEO 

Токенът NEO отбеляза забележителен скок от 12.5% през последните двадесет и четири часа, достигайки $11.2. Със седмично увеличение от малко над 20% цената на NEO продължава да се покачва стабилно. Този неотдавнашен скок в цената на NEO съвпада със стартирането на различни NFT проекти на N3, нова итерация на протокола NEO.

  • THORChain (RUNE) 

Към момента на изготвяне на статията токенът се търгува за $3.40, което отразява общо увеличение от малко над 30% през последните седем дни. Последователното покачване на цената на RUNE може да се дължи на неотдавнашното въвеждане на нов протокол за кредитиране от THORChain. Освен това по-рано тази година компанията обяви плановете си за стратегическо партньорство с Binance, което допълнително стимулира растежа на токена.

  • Solana (SOL)

Solana (SOL) направи впечатляващ подем през предходната седмица от над 30%, достигайки $42. Възходът на алткойна продължава,тъй като през последните 24 часа отбеляза ръст от над 6% и има обем на търговия от близо $20 милиона. VanEck, популярна компания за управление на активи направи изключително бича прогноза за цената на Solana – $3,211 до 2030 г. Освен това анализът на VanEck предполага също, че в бъдеще Solana може да се превърне в силен конкурент на Етериум.

  • PancakeSwap (CAKE)

PancakeSwap (CAKE) е популярна децентрализирана борса, базирана на Binance Smart Chain, която също привлече сериозно внимание с изумителния си ценови скок. Само за седмица алткойнът скочи с над 50%, достигайки цена от $1.87. За последните 24 часа криптвалутата регистрира ръст от 31% и обем на търговия от $214 милиона. Екипът зад протоколът обяви, че е приключил последния кръг на разпределение на приходите между участниците в програмата за стейкинг. Освен това, PancakeSwap обяви листването на безсрочния договор USDⓈ-M CAKE на Binance.

  • MultiversX (EGLD)

Друга криптовалута, която отбеляза сериозни възходящи движения е MultiversX (EGLD) – познат преди като Elrond. EGLD скочи с 47% в рамките на последните 7 дни и към момента на писане на статията се търгува за $43. Само за последното денонощие активът отбеляза 30% ръст и има оем на търговия от над $230 милиона.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Прогноза за цената на Dogecoin – кога може да се очаква скок до $1?

Първоначално замислена като криптовалута със закачлив произход, Dogecoin преживя значителен ръст на популярността и пазарната стойност с течение на времето.

декември 8, 2023 22:00 2 мин. четене

Цената на Cardano се изстреля с над 35% през последната седмица

Съвсем наскоро Биткойн проби психологически важното ниво от $34,000 и сега алткойните започват да наваксват.

декември 8, 2023 14:55 2 мин. четене

Лайткойн инвеститорите масово разпродават токени – какво следва?

Последните данни от веригата показват, че през последните десет дни около 199,000 Лайткойн (LTC) адреса са продали напълно своите притежания.

декември 8, 2023 11:00 2 мин. четене

Ето кой алткойн надмина Етериум през 2023 година

През 2023 г. XRP преживя бурно пътуване, изпълнено със забележителни възходи и падения. Ключовият наратив се въртеше около обширния правен спор между Ripple и Комисията за ценни книжа и борси на САЩ (SEC), който значително повлия на траекторията на монетата.

декември 8, 2023 9:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.