Home

Топ 4 крипто прогнози за този месец

05.06.2024 13:00 3мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ 4 крипто прогнози за този месец

През май на крипто пазарът се наблюдаваше повишена активност, като някои от активите отбелязаха печалби, докато други се търгуваха хоризонтално.

Прогнози за юни 2024 г. от водещи анализатори

Биткойн се стреми към най-високата си стойност за всички времена

На 3 юни крипто експертът Али Мартинез подчерта в X (Twitter), че BTC е на път да надмине горната граница на симетричен триъгълник.

Симетричният триъгълник се образува, когато цената на даден актив достига постепенно по-ниски върхове и по-високи дъна, което показва консолидация в тесен диапазон. Купувачите повишават цените, за да срещнат съпротива, а продавачите ги натискат надолу, за да намерят подкрепа.

Пробив над горната линия на триъгълника означава преодоляване на предишните нива на съпротива, което подсказва, че купувачите придобиват контрол и цената може да продължи да се покачва.

Мартинез спекулира, че поддържането на ниво на затваряне над съпротивата от $69,330 може да доведе Биткойн до $74,400.

Bonk (BONK) ще се върне към предишните нива на пробив

На 2 юни друг анализатор, RektCapital написа в X , че мемe монетата Bonk (BONK) може да претърпи незначителен спад на цената до предишния си диапазонен връх през юни.

Диапазонният връх е най-високата ценова точка в рамките на определен търговски интервал в диапазон, която действа като ниво на съпротива.

В публикация от 31 май RektCapital спомена, че този стар диапазон може да послужи като подкрепа, която биковете трябва да защитят, ако цената падне обратно до това ниво.

Ако BONK се върне обратно към този стар максимум на интервала и отскочи от него, използвайки го като подкрепа, това ще потвърди пробива и ще сигнализира за потенциално продължение на възходящия тренд. Анализаторът обаче отбеляза, че повторното тестване може да не се случи винаги, тъй като силният натиск за покупка може да изтласка цената нагоре, без да се връща към стария диапазонен връх.

Pepe (PEPE) се покачва след пробив на съпротивата

Анализаторът предположи, че пробивът на тренд линията и възстановяването на месечния връх на отваряне ще бъде бичи за PEPE.

Тренд линиите често действат като съпротива, така че пробивът над една от тях показва отслабване на низходящия импулс и засилване на контрола на купувачите.

Възможно е по-нататъшно покачване на цената на PEPE, ако тя възстанови своята пълзяща средна стойност, което е сигнал за засилен натиск от страна на купувачите и предполага, че пазарната стойност на актива е над средната му цена за оценявания период.

Етериум (ETH) ETF все още е недооценен

Известният анализатор CryptoGodJohn смята, че наскоро одобреният спот борсово търгуван фонд (ETF) за Етериум все още не е отразен в текущата стойност на ETH, прогнозирайки значително увеличение на стойността през следващите месеци.

ETH подготвя почвата за чудовищно рали през следващите 3-6 месеца“, написа анализаторът в Twitter.

CryptoGodJohn сподели графика, показваща ETH близо до най-ниските стойности на макрорейтинга спрямо BTC, което сочи потенциален силен възходящ тренд. Правейки паралели с ралито на BTC след одобрението на ETF от $24,000 до исторически връх от $73,750, анализаторът предположи, че ETH може да последва подобен модел през следващите месеци.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Този токен може да поскъпне с над 20%, а една от меме криптовалутите да загуби над 40%

Известен анализатор и търговец на криптовалути предполага, че алткойн, базиран на Етериум (ETH), може да е готов за значително възходящо движение.

20.07.2024 22:00 2мин. четене

Ето кога Биткойн може да се върне към историческия си връх според анализатор

Известният търговец на криптовалути Майкъл ван де Поуп наскоро заяви, че криптовалутата Omni Network (OMNI) може да е готова за значителен възход.

20.07.2024 21:00 2мин. четене

Голяма американска банка инвестира значителни средства в този Биткойн ETF

Хънтър Хорсли, главен изпълнителен директор на Bitwise Invest, обяви, че голяма американска банка поема значителен ангажимент към спот BTC ETF на Bitwise, както и към други ETF-и с фокус върху криптовалутите.

20.07.2024 20:00 1мин. четене

Скорошна публикация на Илон Мъск предизвика скок при меме монета

Неотдавнашната активност на Илон Мъск в социалните мрежи предизвика забележителен ръст на Non-Playable Coin (NPC) – криптовалута, свързана с NPC мемето.

20.07.2024 19:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.