НАЧАЛО Алткойни

Топ 4 крипто прогнози за този месец

05.06.2024 13:00 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ 4 крипто прогнози за този месец

През май на крипто пазарът се наблюдаваше повишена активност, като някои от активите отбелязаха печалби, докато други се търгуваха хоризонтално.

Прогнози за юни 2024 г. от водещи анализатори

Биткойн се стреми към най-високата си стойност за всички времена

На 3 юни крипто експертът Али Мартинез подчерта в X (Twitter), че BTC е на път да надмине горната граница на симетричен триъгълник.

Симетричният триъгълник се образува, когато цената на даден актив достига постепенно по-ниски върхове и по-високи дъна, което показва консолидация в тесен диапазон. Купувачите повишават цените, за да срещнат съпротива, а продавачите ги натискат надолу, за да намерят подкрепа.

Пробив над горната линия на триъгълника означава преодоляване на предишните нива на съпротива, което подсказва, че купувачите придобиват контрол и цената може да продължи да се покачва.

Мартинез спекулира, че поддържането на ниво на затваряне над съпротивата от $69,330 може да доведе Биткойн до $74,400.

Bonk (BONK) ще се върне към предишните нива на пробив

На 2 юни друг анализатор, RektCapital написа в X , че мемe монетата Bonk (BONK) може да претърпи незначителен спад на цената до предишния си диапазонен връх през юни.

Диапазонният връх е най-високата ценова точка в рамките на определен търговски интервал в диапазон, която действа като ниво на съпротива.

В публикация от 31 май RektCapital спомена, че този стар диапазон може да послужи като подкрепа, която биковете трябва да защитят, ако цената падне обратно до това ниво.

Ако BONK се върне обратно към този стар максимум на интервала и отскочи от него, използвайки го като подкрепа, това ще потвърди пробива и ще сигнализира за потенциално продължение на възходящия тренд. Анализаторът обаче отбеляза, че повторното тестване може да не се случи винаги, тъй като силният натиск за покупка може да изтласка цената нагоре, без да се връща към стария диапазонен връх.

Pepe (PEPE) се покачва след пробив на съпротивата

Анализаторът предположи, че пробивът на тренд линията и възстановяването на месечния връх на отваряне ще бъде бичи за PEPE.

Тренд линиите често действат като съпротива, така че пробивът над една от тях показва отслабване на низходящия импулс и засилване на контрола на купувачите.

Възможно е по-нататъшно покачване на цената на PEPE, ако тя възстанови своята пълзяща средна стойност, което е сигнал за засилен натиск от страна на купувачите и предполага, че пазарната стойност на актива е над средната му цена за оценявания период.

Етериум (ETH) ETF все още е недооценен

Известният анализатор CryptoGodJohn смята, че наскоро одобреният спот борсово търгуван фонд (ETF) за Етериум все още не е отразен в текущата стойност на ETH, прогнозирайки значително увеличение на стойността през следващите месеци.

ETH подготвя почвата за чудовищно рали през следващите 3-6 месеца“, написа анализаторът в Twitter.

CryptoGodJohn сподели графика, показваща ETH близо до най-ниските стойности на макрорейтинга спрямо BTC, което сочи потенциален силен възходящ тренд. Правейки паралели с ралито на BTC след одобрението на ETF от $24,000 до исторически връх от $73,750, анализаторът предположи, че ETH може да последва подобен модел през следващите месеци.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Как борсово търгуваните фондове може да манипулират цената на Биткойн

Марк Юско, хедж фонд експерт, съосновател и главен изпълнителен директор на Morgan Creek Capital предостави своя коментар върху сложните методи, чрез които борсово търгуваните фондове (ETF) може да влияят върху цените на Биткойн (BTC).

22.06.2024 14:30 2 мин. четене

Потенциални алткойн кандидати за airdrop и листинг на Binance

Layergg, компания за анализ на криптовалути, наскоро прогнозира няколко алткойн проекта, които скоро може да бъдат добавени на Binance.

22.06.2024 13:41 1 мин. четене

Крипто и Фед: Как лихвения процент може да повлияе на пазара

През последните две години по-високите лихвени проценти оказаха значително влияние върху акциите, криптовалутите и суровините като петрола.

22.06.2024 12:30 2 мин. четене

$545 милиона напуснаха Биткойн ETF-ите: До къде може да падне цената?

Последните данни на Farside показват, че тази седмица американските спот Биткой ETF-и са отбелязали отлив от $545 милиона, което показва нарастваща предпазливост от страна на инвеститорите.

22.06.2024 11:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.