НАЧАЛО Алткойни

XRP ETF е неизбежен според директора на Ripple – ето кога може да го очакваме

05.06.2024 7:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
XRP ETF е неизбежен според директора на Ripple – ето кога може да го очакваме

В скорошно предаване на живо главният изпълнителен директор на Ripple Брад Гарлингхаус сподели убеждението си, че борсово търгуваните фондове (ETF), базирани на XRP, са неизбежни.

Гарлингхаус предвиди, че XRP ще влезе на ETF пазарите до 2025 г. Неговата прогноза отразява нарастващия оптимизъм в индустрията на криптовалутите относно интегрирането на дигиталните активи в мейнстрийм финансови продукти.

Ripple е в челните редици на застъпничеството за по-ясни регулаторни насоки за криптовалутите в Съединените щати. Компанията, заедно с крипто борсата Coinbase и мениджъра на криптоактиви Grayscale, лобира пред Комисията по ценни книжа и борси на САЩ (SEC) да актуализира своята регулаторна рамка, за да се приспособи по-добре към развиващия се крипто пейзаж.

Техните усилия имат за цел да осигурят повече сигурност и защита както за инвеститорите, така и за емитентите на дигитални активи.

Въпреки тези проактивни стъпки, Ripple в момента е въвлечен в съдебна битка с SEC. Регулаторът обвини Ripple в незаконна продажба на XRP на институционални инвеститори – обвинение, което може да доведе до значителна глоба до $2 милиарда.

Коментарите на Гарлингхаус идват в ключов момент за индустрията на криптовалутите, тъй като регулаторният контрол се засилва и участниците на пазара търсят по-ясни насоки. Потенциалното одобрение на XRP ETF ще бъде важно постижение, потенциално отварящо вратата за повишено приемане и инвестиции в XRP.

Оптимистичната перспектива на директора на Ripple за бъдещето на XRP ETF подчертава увереността на компанията в преодоляването на настоящите предизвикателства и постигането на дългосрочен растеж и интеграция в традиционните финансови пазари.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Потенциални алткойн кандидати за airdrop и листинг на Binance

Layergg, компания за анализ на криптовалути, наскоро прогнозира няколко алткойн проекта, които скоро може да бъдат добавени на Binance.

22.06.2024 13:41 1 мин. четене

Крипто и Фед: Как лихвения процент може да повлияе на пазара

През последните две години по-високите лихвени проценти оказаха значително влияние върху акциите, криптовалутите и суровините като петрола.

22.06.2024 12:30 2 мин. четене

2 AI Криптовалути, които имат забележителен потенциал за печалби

AI алткойните често остават незабелязани на пазара поради скорошната си поява в крипто сектора.

22.06.2024 11:00 2 мин. четене

XRP категорично не е ценна книга според директора на Ripple

Главният изпълнителен директор на Ripple Брад Гарлингхаус наскоро направи публично изявление, което бе в отговор на съдебно решение на съдия в Калифорния, който отхвърли колективен иск, свързан с XRP.

22.06.2024 8:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.