НАЧАЛО Биткойн

Топ 3 криптовалути, които да следите през уикенда

14.03.2024 10:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ 3 криптовалути, които да следите през уикенда

В сферата на криптовалутите, на фона на шума около гиганти като Биткойн и Етериум, е важно да разпознаете по-малко известните претенденти, които могат да предложат обещаваща възвръщаемост.

Макар че Биткойн влезе в светлината на прожекторите с ценовите си рекорди, съществуват подценени алткойни, търгуващи се под границата от $1, които заслужават внимание. Тези скъпоценни камъни може да не са в центъра на вниманието в момента, но крият потенциал за значителен растеж. Ето три заслужаващи внимание криптовалути, които да следите този уикенд:

Биткойн

Биткойн, водещата криптовалута, продължава да завладява глобалните инвеститори. Наскоро Биткойн покори нов връх, достигайки $73,600, отбелязвайки впечатляващ ръст от 11% през последната седмица.

Въпреки историческия си връх, доверието на инвеститорите остава забележмо, като индексът на страха и алчността при криптовалутите регистрира “екстремна алчност” на ниво 81. Стабилната подкрепа над прага от $70,000 подсказва за по-нататъшен потенциал за повишение, което прави Биткойн обект на интерес и инвеститорите трябва да се наблюдава отблизо този уикенд.

Avalanche

Avalanche, сравнително по-слабо изявена криптовалута, набира скорост през последните дни. С ръст от 14% в рамките на 24 часа, понастоящем Avalanche се оценява на $54.30, доближавайки се до целта си от $60.

Надминавайки предишния си връх от декември 2023 г., токенът достигна интрадневен рекорд от $56.57, което показва нарастващ инвеститорски апетит и възможност за продължаващо поскъпване. Тъй като Avalanche запазва възходящата си траектория, тя остава криптовалута, която си заслужава да бъде наблюдавана през уикенда.

Dogwifhat

Dogwifhat (WIF) се превърна в изненадващ претендент на арената на криптовалутите, като през последните седмици стана свидетел на стремителен растеж. Със зашеметяващия скок от 184% само за една седмица Dogwifhat затвърди статута си на криптовалута от топ 100, като може да се похвали с пазарна капитализация, надхвърляща $1.4 милиарда.

Въпреки скока от 24% през последните 24 часа, като се търгува на цена от $2.36, забележителната ѝ инерция е неоспорима. С ръст от 499% през последните 30 дни инвеститорите с нетърпение очакват дали Dogwifhat ще успее да премине границата от $5 до края на март 2024 г. Като една от най-обсъжданите криптовалути в момента, Dogwifhat несъмнено заслужава внимание този уикенд.

Заключение

В обобщение, макар че Биткойн продължава да доминира в криптовалутния пейзаж, има няколко недотам популярни алткойна, които предлагат убедителни възможности за инвеститорите. По-специално, Avalanche и Dogwifhat демонстрират значителен потенциал за растеж в краткосрочен план.

Тъй като пазарът на криптовалути се развива, следенето на развитието и идентифицирането на обещаващи активи може да разкрие печеливши инвестиционни перспективи.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Исторически момент: Биткойн успешно завърши своя четвърти халвинг

Халвингът на Биткойн – събитие, което се повтаря на всеки 210,000 блока или приблизително на всеки четири години – води до намаляване наполовина на възнагражденията за добив на миньорите.

20.04.2024 3:16 1 мин. четене

Ето кои криптовалути да разгледате в края на седмицата

Пазарът на криптовалути продължава да се намира във фаза на корекция, като не се наблюдава значително възстановяване на цените на криптовалутите.

19.04.2024 21:30 2 мин. четене

Биткойн е измама и безнадеждна валута според директора на JPMorgan

Джейми Даймън, главен изпълнителен директор на JPMorgan, продължава да бъде яростен критик на Биткойн (BTC), като го смята за измамен актив, а не за легитимна валута.

19.04.2024 20:00 1 мин. четене

Ето защо цените на Биткойн и криптовалутите може да се сринат след халвинга

Цената на Биткойн отбеляза значителен спад от историческия си връх, като не успя да поддържа инерцията и проби под ключовите нива на подкрепа около $68,300 и $63,400 преди отново да се върне над $64,000 към 19 април.

19.04.2024 14:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.