НАЧАЛО Биткойн

Биткойн: Новият исторически рекорд на цената може да е само началото

13.03.2024 21:40 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн: Новият исторически рекорд на цената може да е само началото

Скорошният скок на Биткойн (BTC) до над $72,000 е само "върхът на айсберга", според различни показатели по веригата.

Значителен ръст на пасивните монети, които се пускат в обращение, предполага, че дългосрочните притежатели навлизат отново на пазара, което обикновено бичи сигнал. В допълнение, показателите за социалната доминантност показват потенциал за BTC да надмине текущата си стойност със значителна разлика.

Интересното е, че историческите данни показват липса на връзка между движението на цената на Биткойн и дискусиите в социалните медии. При предишните бичи цикли имаше минимални дискусии около BTC въпреки значителните скокове на цените, сигнализирайки за по-нататъшен потенциален растеж.

Прогнозите, вариращи от $80,000 до $100,000, изглеждат реалистични предвид тези показатели, но предпазливостта е оправдана и трябва да се вземат предвид други показатели.

Един такъв показател е разликата цена-DAA, сравняваща цената на Биткойн с ежедневните активни адреси. Текущата дивергенция предполага значителен спад на активните адреси в сравнение с движението на цените, което показва липса на нови инвеститори въпреки скока.

От техническа гледна точка, обемът на покупка за BTC надвишава обема на продажба, сочейки към по-нататъшен импулс нагоре. Откритият интерес (OI) също се увеличава, което предполага бичи настроения сред трейдърите.

В заключение, докато ралито на Биткойн може да продължи, търговците трябва да останат бдителни, тъй като се очаква повишена волатилност и потенциални краткосрочни колебания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн скоро ще ликвидира мечките според крипто анализатор

Известен блокчейн анализатор предполага, че Биткойн (BTC) мечките ги очакват трудни времена след неотдавнашната корекция на криптовалутата.

17.04.2024 13:00 1 мин. четене

Шокираща прогноза за хонконгските Биткойн ETF

Комисията по ценни книжа и фючърси (SFC) на Хонконг даде условни разрешения на трима мениджъри на активи да започнат емитирането на спот фондове, за Биткойн и Етериум (ETF).

17.04.2024 11:00 2 мин. четене

Ето колко Биткойн ви трябва, за да станете милионери според Майкъл Сейлър

Председателят на MicroStrategy, Майкъл Сейлър, потвърди твърдата си вяра в безграничния потенциал на Биткойн, като подчерта значението му като инвестиция.

17.04.2024 10:00 2 мин. четене

Прогноза: Цената на Етериум може да се срине с 60%

Известният крипто аналитик и трейдър Бенджамин Коуен наскоро изрази опасения относно потенциала за значителен спад на цената на Етериум (ETH).

17.04.2024 6:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.