НАЧАЛО Алткойни

Подценена ли е стойността на Polkadot (DOT)?

13.03.2024 14:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Подценена ли е стойността на Polkadot (DOT)?

Цената на Polkadot (DOT) в момента е свидетел на бичи импулс, което вероятно е сигнал за по-нататъшен растеж на алткойна.

Към момента на писане на статията цената на криптовалутата се колебае около $11, отразявайки 3.5% за последните 24 часа.

Макар че се очаква DOT да продължи да се развива, колко може да нарасне с институционалните инвеститори в неговия ъгъл?

Тъй като е добре известно, че институциите са двигателите на бичия цикъл тази година, за криптовалутите става важно да се ползват с тяхното благоволение. Polkadot успешно постигна това от началото на годината.

От началото на годината DOT отбеляза по-високи притоци от тези на конкурентите си, като например Лайткойн. Не само това, но от началото на март притоците на Polkadot надминаха тези на основните криптовалути – XRP и Cardano. И двата токена се спрягат за институционални фаворити, но DOT успя да победи и двата.

Това доказва, че институциите наблюдават потенциал в алткойна, който дори инвеститорите може би все още не са разпознали. Същото е видно и от факта, че Polkadot смята, че криптовалутата е подценена според съотношението цена-продажби (P/S).

Съотношението цена-продажби (P/S) сравнява пазарната капитализация (общата пазарна стойност) на дадена компания с общите ѝ приходи от продажби. То помага да се прецени оценката на компанията спрямо генерираните от нея приходи.

По-нисък P/S коефициент може да показва по-добра стойност, докато по-висок коефициент може да предполага надценяване. Такъв е случаят и с DOT, тъй като съотношението P/S е далеч по-ниско, отколкото е било средно в исторически план.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Крипто кит купува Shiba Inu за милиони – цената скочи с над 20%

Според данни от Etherscan.io Shiba Inu (SHIB) кит е придобил 237 милиарда токена SHIB на стойност приблизително $6.3 милиона.

23.04.2024 20:33 2 мин. четене

Solana: Ще успее ли SOL да пробие над $300 през май?

Много ентусиасти очакват Solana да поеме по впечатляваща ценова траектория през този бичи сезон. През март токенът достигна значим крайъгълен камък, надхвърляйки $200, въпреки че по-късно се върна до $150.

23.04.2024 19:00 1 мин. четене

3 алткойна, които може да очакват експлозивен растеж според познат крипто експерт

Крипто стратегът, известен като Altcoin Sherpa, обръща внимание на три нови дигитални актива, които са готови за растеж през следващите седмици.

23.04.2024 13:30 1 мин. четене

Алткойн, който може да има огромен потенциал този пазарен цикъл

Известен трейдър е идентифицирал проект за игри на Етериум (ETH), който потенциално може да повтори успеха на Axie Infinity (AXS) в този пазарен цикъл.

23.04.2024 6:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.