НАЧАЛО Други

Топ 3 акции от застрахователния сектор за дългосрочна инвестиция

07.05.2024 9:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ 3 акции от застрахователния сектор за дългосрочна инвестиция

Инвестирането в застрахователни компании може и да не звучи толкова вълнуващо, колкото преследването на бърза възвръщаемост, но може да предложи стабилен път към милионерски статут с течение на времето.

Застрахователните компании се развиват добре благодарение на ценовия риск, което ги прави устойчиви на инфлацията. С нарастването на разходите премиите се увеличават, като поддържат постоянен процент от стойността на застрахованите активи.

Освен това застрахователните компании имат предимството да инвестират обединените премии, известни като “плаващи”, като генерират печалби от тези инвестиции.

Ето три застрахователни акции, които са перспективни

  1. Prudential Financial: С твърда финансова основа, символизирана от Гибралтарската скала в логото, Prudential Financial може да се похвали с баланс от над $320 милиарда в облигации и общ нетен капитал над $28 милиарда. Тази силна финансова основа помага на Prudential да покрива неочаквани искове, което я прави надеждна дългосрочна инвестиция.
  2. Berkshire Hathaway: Berkshire Hathaway, ръководена от инвестиционния гуру Уорън Бъфет, е известна с умелото си управление на застрахователни активи. Компанията съчетава застрахователните си операции с разнообразни дъщерни дружества и стратегически инвестиции, осигурявайки стабилна основа за потенциален растеж.
  3. CVS Health: Въпреки че CVS Health е известна предимно с аптечната си мрежа, придобиването на здравния застраховател Aetna подсили застрахователния ѝ сегмент. Въпреки неотдавнашните предизвикателства анализаторите очакват стабилен ръст на приходите на CVS Health, което предлага възможност на стойностните инвеститори с относително ниската оценка и атрактивната дивидентна доходност.

Инвестирайки в застрахователни компании със силни финансови показатели и перспективи за растеж, търпеливите инвеститори могат потенциално да постигнат статут на милионери с течение на времето.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Ръст на инфлацията в три германски провинции – какво означава това

Инфлацията в три германски провинции се повиши през май, което свидетелства за потенциално леко увеличение на националната инфлация в най-голямата европейска икономика, въпреки спада в една от провинциите.

30.05.2024 6:00 1 мин. четене

Все повече американци се насочват към крипто според проучване на Grayscale

Проучване, проведено от Grayscale и The Harris Poll, разкрива, че все повече американци се обръщат към криптовалутите.

29.05.2024 23:00 2 мин. четене

Пазарната капитализация на Nvidia е все по-близо до тази на Apple

Преди това само Microsoft Corp. (MSFT) и Apple са достигнали прага от $3 трилиона. Докато пазарната стойност на Apple междувременно спада, тази на Microsoft остава около $3.20 трилиона.

29.05.2024 22:00 2 мин. четене

Слуховете за приемане на Биткойн в Аржентина са преувеличени, казва представител на Ел Салвадор

Неотдавнашните разговори между Аржентина и Ел Салвадор относно Биткойн подхраниха спекулациите за евентуално приемане на дигиталната валута в Аржентина.

29.05.2024 21:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.