НАЧАЛО Други

Токенизиран недвижим имот на Solana се продаде за $246,800

март 30, 2023 20:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Токенизиран недвижим имот на Solana се продаде за $246,800

Индустрията на токенизираните недвижими имоти се разраства и Homebase успешно токенизира първия си еднофамилен имот за отдаване под наем в Макален, Тексас.

Чрез смарт договори компанията успя да генерира $246,800, включително $11,800, предназначени за поддръжка и други разходи.

На Homebase бяха необходими седем месеца, за да гарантира, че предлагането на недвижими имоти е в съответствие с разпоредбите на SEC и може да се продава както на дребни, така и на акредитирани инвеститори, събирайки $246,800 от 38 инвеститори, от които 30 бяха неакредитирани.

Стартъпът избра Solana вместо Етериум и Polygon поради опасения, свързани с нарастващите такси за газ на ETH и блокчейн мостовете, които доведоха до изчезване на средства за инвеститорите.

Район на Санфранциския залив и други райони на САЩ остават недостъпни за мнозина поради цените на имотите, което прави токенизираните недвижими имоти привлекателна опция.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Защо XRP скочи с над 25% за 7 дни?


Homebase вярва, че нейният продукт може да генерира печалби и да помага на собствениците на жилища и инвеститорите, като същевременно гарантира спазването на разпоредбите на SEC.

Токенизацията на Solana на еднофамилния имот в Макален събра приблизително 19%, като 80% от капитала остава в собственика на имота, а Homebase запази 1%.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Саудитска Арабия ще инвестира $5 милиарда в държавите от БРИКС

По време на неотдавнашната среща на върха на ООН за климата Обединените арабски емирства (ОАЕ), като новоприет член на БРИКС, поеха значителен ангажимент от $5 милиарда за укрепване на икономическото партньорство.

декември 2, 2023 21:00 2 мин. четене

Binance и сериозните им инвестиции в лобиране

През последните няколко години Binance значително увеличи инвестициите си в лобиране, като през 2023 г. разходите за Binance и Binance.US надхвърлиха $1 милион.

декември 2, 2023 18:00 1 мин. четене

САЩ иска икономически да осакати Русия – санкциите може да продължат дълги години

Очаква се през следващото десетилетие Съединените щати да поддържат санкциите срещу Москва, за да намалят значително енергийните приходи на Русия.

декември 2, 2023 15:00 2 мин. четене

Топ 3 акции, които може да скочат през 2024 г.

След заседанието на Федералния комитет по операциите на открития пазар (FOMC) очакванията за лихвените проценти се промениха.

декември 2, 2023 11:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.