НАЧАЛО Алткойни

Тези два проекта може да изпреварят Cardano като най-разрабтваните блокчейни

септември 15, 2023 11:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Тези два проекта може да изпреварят Cardano като най-разрабтваните блокчейни

Платформата за блокчейн анализи Santiment съобщи, че двама конкуренти на Ethereum (ETH) изпреварват Cardano (ADA) в значителен аспект.

Както е посочено в неотдавнашна публикация в блога на Santiment, както Polkadot (DOT), така и неговата тестова мрежа Kusama (KSM), са показали по-висока активност на разработката в платформата GitHub в сравнение с Cardano през последните 30 дни.

В публикацията се посочва:

Много от обичайните претенденти в класацията на топ 10 участват. Polkadot и Kusama колективно са надминали Cardano по отношение на активността на разработката в GitHub, което е обрат в сравнение с лидерството на ADA по-рано това лято’.

През последния месец Polkadot и Kusama са регистрирали 570.1 ангажимента в Github, надминавайки всички останали криптовалути. Cardano си осигури третото място с 548.77 ангажимента през същия период.

Santiment подчерта, че активността на разработката показва “кои проекти влагат най-много усилия за подобряване и иновация на съществуващите си продукти“.

Santiment отбеляза и други проекти със забележителна развойна дейност, включително блокчейн оракула Chainlink (LINK) и децентрализираната мрежа за съхранение на данни Filecoin (FIL), работеща на принципа peer-to-peer.

Последните тенденции предполагат, че екипът на Chainlink значително е увеличил усилията си за разработка. Екипът на Filecoin също набира скорост от юли насам”, се посочва в доклада.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Ще издаде ли Coinbase криптовалута на собствената си мрежа Base?

Главният юридически директор на Coinbase Пол Гревал спомена, че борсата за криптовалути обмисля възможността за въвеждане на токен за Base, нейната верига от втори слой на Етериум.

септември 26, 2023 16:00 1 мин. четене

Инвеститор превърна едва $18 в невероятните $1.5 милиона

На 27 октомври 2020 г. ранен инвеститор придоби над 200 милиарда Шиба Ину (SHIB) токена. По време на тази инвестиция активът се оценяваше на приблизително $0.000000000084245, като в цената му за търговия имаше десет нули.

септември 26, 2023 15:00 1 мин. четене

Какво е бичият пазар за криптовалутите, задава ли се такъв и кои токени да следите

Проучване на крипто бичи пазарите и най-добрите инвестиционни монети, които да гледате сега, преди да започне следващият: SPCT, eCash (XEC) и THORChain (RUNE).

септември 26, 2023 14:22 5 мин. четене

Криптовалути за диверсифициране на портфейл през Q4: Kangamoon (KANG), Shiba Inu (SHIB), XRP

Открийте най-добрите криптовалути за диверсифициране на портфейла ви преди четвъртото тримесечие на 2023 г. – Shiba Inu, XRP и Kangamoon.

септември 26, 2023 13:46 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.