НАЧАЛО Биткойн

Биткойн издава сигнал за излизане от пазара според анализатор

септември 14, 2023 18:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн издава сигнал за излизане от пазара според анализатор

Крипто анализаторът на Bloomberg Intelligence, Джейми Каутс, предупреди, че Биткойн (BTC) става уязвим от свиването на глобалната ликвидност.

Спорд него Биткойн е издал сигнал за излизане от пазара около средата на юли при цена от $29,500, ниво, което е с около 11% по-високо от текущите цени, които се колебаят около $26,300 към момента на писане на статията.

Анализаторът прогнозира, че е вероятно Биткойн да тръгне в бича посока само когато нивото на глобалната ликвидност се разшири:

Междувременно свиването на глобалната ликвидност (паричното предлагане и балансите на централните банки) се забави, но все още е дълбоко отрицателно. Докато това не се обърне, Биткойн едва ли ще поскъпне. Вероятно е да се понижи.

По отношение на нивата на ликвидност в САЩ Коутс заяви:

И въпреки че напоследък индексът на ликвидността в САЩ е по-висок, той просто се върти в диапазон и следователно сигналите са основно шум, освен ако няма значителен тласък нагоре, който вероятно ще дойде само с промяна на политиката на Федералния резерв.

Той смята обаче, че това е малко вероятно в краткосрочен план, добавяйки че макар очакваното одобрение на спот Биткойн борсово търгуван фонд (ETF) в САЩ потенциално да може да бъде положителен катализатор в дългосрочен план за крипто пазарите, търсенето на дигитални активи от институционални инвеститори едва ли ще бъде значително, докато не се повиши ликвидността.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн: Мечките и биковете на път да пострадат тежко – какво да следим

Известен крипто анализатор предположи, че както ентусиастите, така и скептиците на Биткойн (BTC) са готови да се сблъскат с подвеждащ сигнал.

октомври 1, 2023 20:00 2 мин. четене

Защо пазарът на криптовалути беше толкова “заспал” през септември

През септември крипто пазарът се представи слабо, като ключовите показатели като обеми, волатилност и отворен интерес (OI) останаха слаби през целия месец.

октомври 1, 2023 17:00 2 мин. четене

Как рецесията може да бъде в полза на Биткойн

Глобалният макродиректор на Fidelity Investments, Юриен Тимер, предположи, че рецесията може да предизвика значителен скок в стойността на Биткойн (BTC).

октомври 1, 2023 11:00 2 мин. четене

Биткойн може да е решеието на хиперинфлацията – Робърт Кийосаки

Известният финансов експерт и автор на бестселъра “Богат татко, беден татко” Робърт Кийосаки отново изрази своята увереност в Биткойн (BTC) и други активи като инструменти за борба с настоящата заплаха от хиперинфлация.

октомври 1, 2023 8:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.