НАЧАЛО Алткойни

Тези 4 токена имат потенциал да скочат с до 100 пъти през 2023 година

януари 31, 2023 18:25 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Тези 4 токена имат потенциал да скочат с до 100 пъти през 2023 година

Тези четири токена имат потенциал да скочат с до 100 пъти през настоящата година. Но кои са тези криптовалути?

Криптосферата отбелязва значителен напредък. Дори Биткойн е нараснал с 20% и повече, докато стойността на Етериум е нараснала със 17% само през последната седмица. Цената на Decentraland се е повишила с почти 74% през последните 7 дни, докато цената на Solana се е повишила с повече от 42%.

Това идеалното време за инвестиция в криптовалута ли е? Това ли са големите победители? Инвеститорите си задават много въпроси, свързани с цените на криптовалутите в момента.

Нека разгледаме четири токена, всеки от които има потенциала да увеличи стойността си до сто пъти през 2023 г. Нека разберем кои са те.

Токените с до 100 пъти потенциал за повишение през 2023 година

Когато говорим за закупуване на криптовалута, винаги трябва да се замислим за рисковете, които има в индустрията, както и наградите за поелите по този път. В крипто индустрията волатилността е част от правилата на играта, но новите алткойни, които ще разгледаме по-долу, предлагат добри възможности да се включите рано, с малка инвестиция.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


MEMAG, FightOut, C+Charge и Dash 2 Trade са страхотни крипто проекти, не защото не крият рискове, а защото съотношението между риск и потенциал за печалба е много по-добро, отколкото това при други активи.

Meta Masters Guild (MEMAG)

Meta Masters Guild събра малко над $283,000 от стартирането на предварителната си продажба миналата седмица – цифра, която показва, че пазарът на криптовалути е придобил доверие в play-to-earn гейминг гилдията.

Meta Masters Guild е създадена от екип от запалени геймъри, които работят заедно, за да създадат разнообразие от Web3 и P2E (“играй, за да спечелиш”) игри. Първата игра на платформата, Meta Kart Racers, ще излезе през третото тримесечие на тази година и ще бъде последвана от много други игри през следващите години.

Токенът MEMAG, издаден от платформата, ще се използва за гласуване и стейкинг, както и за закупуване на стоки и NFT. Ще има общо седем етапа на продажбата му, първата от които вече е в ход и предлага 1 MEMAG за $0.007.

Не остава много време за инвеститорите да се възползват максимално от тази продажба, преди цената да се покачи с 42% за четири дни. В края на предварителната продажба (седмия етап към момента), ранните инвеститори ще могат да генерират над 200% потенциална печалба.

Fight Out (FGHT)

Когато дебютира през второто тримесечие на тази година, Fight Out (FGHT) ще бъде най-добрата move-to-earn платформа, която комбинира тренировки в реалния свят с Web3, за да ви помогне да печелите пари.

В допълнение към проследяването и възнаграждаването на по-голямо разнообразие от тренировки в сравнение с предишните M2E платформи (като бокс, вдигане на тежести и плуване), FightOut също така ще включва разнообразие от приложения и курсове в собствените си брандирани фитнес зали.

Откакто продажбата на токени започна през декември, тя е натрупала приблизително $2.9 милиона, с текуща цена от $0.0166 за FGHT. Продажбите на токени се очаква да приключат до второто тримесечие на 2022 г., когато FGHT (базираният на ERC-20 токен) ще започне да се търгува на различни платформи. Това е планирано за началото на април.

След малко повече от седмица цената ще се покачи, така че това е последният шанс за закупуване на криптовалута на ниска цена. Освен това трябва да побързате и за бонуса до 50% от вашата инвестиция в проекта, който също ще приключи скоро. Общо $250,000 в $FGHT токени също ще бъдат грабнати от един късметлия.

C+Charge (CCHG)

Децентрализираната платформата за плащания на станции за зареждане на електрически превозни средства, C+Charge (CCHG), иска да промени света из основи. Блокчейнът е изграден върху Binance Smart Chain (BSC) и възнамерява да използва блокчейн и криптовалута, за да направи въглеродните кредити по-широко достъпни, като токенът CCHG ще се използва от собствениците на електромобили, за да плащат за зареждане на своите превозни средства в мрежата.

Към момента, въглеродните кредити служат на платформите като средство за закупуване на влияние, но C+Charge иска да даде на обикновените потребилите шанс да печелят от своите решения.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Платформата на C+Charge включва функция, която дава на потребителите въглеродни кредити въз основа на незаменими токени (NFT) за зареждане на електрически превозни средства на нейните станции.

Освен това има партньорства с Flowcarbon и Perfect Solutions Turkey, които ще добавят 20% от зарядните устройства за електрически автомобили в Турция към своята система. Към момента са събрани над $290,000 инвестици, като се намира в първия етап на предварителната продажба.

Ранните инвеститори могат да си докарат до 80% потенциална печалба, а листването е планирано да се случи на 31-ви март.

Dash 2 Trade (D2T)

Не можем да говорим за инвестиция в криптовалута, без да споменем един от най-успешните токени в момента – Dash 2 Trade. Платформата наскоро беше листната на популярните крипто борси Gate.io, BitMart, LBank и Uniswap и прати в екстаз много инвеститори.

След като стартира доста силно, голяма част от инвеститорите решиха да продадат своите токени и да реализират печалби, но тези, които не го направиха, могат да се радват на страхотни резултати в момента.

Самата платформа дава на инвеститорите разнообразие от нови криптовалути, в които могат да инвестират, а патентованата Dash Score система оценява потенциала за закупуване на криптовалута прецизно.

d2t

Заключение

Крипто пазарите са във възход, което е добра новина за всички, които искат да правят инвестиция в криптовалута. Към момента едни от най-добрите нови блокчейни са Meta Masters Guild, Fight Out, C+Charge и Dash 2 Trade, които показват огромен потенциал и могат да достигнат до 100Х възвръщаемост в края на годината. Изгледите са прекрасни и е въпрос на време да видим докъде могат да стигнат.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Инвестиционните продукти с цифрови активи отбелязаха отлив за шеста поредна седмица

Според нов доклад на CoinShares институционалните крипто инвестиционни продукти са преживели шестата си поредна седмица на отлив. Те са загубили близо $95 милиона миналата седмица, въпреки цялостното рали на криптопазара.

март 21, 2023 12:00 2 мин. четене

Виталик Бутерин разкри каква стратегия използва, за да запази токените си в безопасност

Виталик Бутерин, основател на Етериум (ETH) и милиардер, наскоро сподели предпочитания от него метод за самостоятелно попечителство на криптовалута.

март 21, 2023 9:00 2 мин. четене

Според Крис Бърниски Solana (SOL) е на прага на подем – ето защо

Рисковият капиталист, Крис Бърниске вярва, че Solana (SOL) може да претърпи значително възходящо движение, като потенциално се превърне в съперник на Етериум (ETH).

март 21, 2023 8:00 1 мин. четене

Етериум може значително да изпревари Биткойн – Раул Пал

Главният изпълнителен директор на Real Vision, Раул Пал, прогнозира, че Етериум (ETH) може да надмине Биткойн (BTC) през следващия цикъл въз основа на техническите и фундаменталните си показатели.

март 20, 2023 21:00 2 мин. четене