НАЧАЛО Алткойни

Тези 4 алткойна демонстрират сила, твърди анализатор

ноември 13, 2022 18:55 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Тези 4 алткойна демонстрират сила, твърди анализатор

Кризата с ликвидността на FTX стана причина за един от най-тежките пазарни сривове в историята на криптовалутите.

В резултат на това цените на много алткойни отбелязаха значителна ценова волатилност през последната седмица. 

Крипто анализаторът, подвизаващ се под псевдонима “Altcoin Sherpa”, посочи четири алткойна, които според него са добри инвестиции в момента, въпреки несигурността в криптоиндустрията като цяло, тъй като хаосът около срива на FTX вероятно ще продължи.

Анализаторът подчерта четирите криптовалути, които дават приоритет на значителната полезност над теоретичната стойност.

Altcoin Sherpa добави:

Най-добре е да следите всичко и за пвоечето хора ще е по-добре да се въздържат от действия точно сега. Ако искате да търгувате активно, следете за различни разкази + сила, за да влезете на пазара.

Polygon (MATIC)

Тъй като Polygon (MATIC) е зает с развитието на мрежата и бизнеса, той е една от монетите със значителен потенциал. Polygon добави 42,869,034 уникални адреса към веригата си между 7 юни и 7 ноември 2022 г., според данни от PolygonScan

Мрежата е добавяла средно над 280,000 уникални адреса на ден, нараствайки с около 30% в рамките на пет месеца. Един от примерите за голяма компания, която включва веригата в дейността си и допринася за увеличаването на цената и размера на мрежата, е MetaMeta (NASDAQ: META), която въведе платформа, захранвана от Polygon, за изсичане и продажба на незаменяеми токени (NFT) за потребителите на Instagram. И накрая, банковият гигант JPMorgan (NYSE: JPM) извърши първата си международна децентрализирана финансова транзакция (DeFi) в блокчейна на Polygon.

Chiliz (CHZ)

Друг от изброените токени е Chiliz (CHZ), който отбеляза огромен ценови скок на 11 ноември, като в един момент оглави пазара на криптовалути по отношение на печалбите. 

Chiliz отбеляза ръст в популярността поради нарастващото търсене на фен токени, предизвикано от подготовката за Световното първенство по футбол през 2022 г.

И все пак криптообщността не е определила бича цена за Chiliz в края на годината въз основа на прогнозата за цената на CHZ за 31 декември 2022 г. на CoinMarketCap. Към момента CHZ се търгува около $0.19 със спад от около 5% през последните 24 часа и спад от 28% през предходната седмица към момента на публикуване.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Питър Шиф предупреждава Биткойн трейдърите


dYdX (DYDX)

dYdX (DYDX) също бе споменат от Altcoin Sherpa. Това е токен за управление от втори слой на едноименния несекюритизиран децентрализиран обмен на криптовалути. През последните 24 часа dYdX се повиши с над 27%, търгувайки се около $2.4 с обща пазарна капитализация от $155 милиона.

Chainlink (LINK)

Chainlink (LINK) изглежда силно в момента според Altcoin Sherpa. Според него “графиката на LINK изглежда добре”. Забележително е, че на 8 ноември бе съобщено, че Chainlink е начело на 24-часовия списък на печелившите сред 100-те най-големи криптовалути по пазарна капитализация.

Анализаторът Майкъл ван де Поуп е бичи настроен и смята, че Chainlink може да достигне $15 през следващите месеци, както написа в Туитър на 6 ноември. Забележително е, че през последните няколко седмици известният трейдър заяви, че покупката на LINK между $6 и $8 е значителна възможност.

Понастоящем LINK се търгува около $6.1, което представлява спад от 2.8% през последните 24 часа и още 27% през предходната седмица.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

ЕТО ЗАЩО Wall Street Memes ще изригне скоро, а yPredict има потенциал да постигне 10Х растеж през лятото

Крипто пазарите направо са полудели, като всички меме криптовалути се превръщат в моментални звезди, а токени като $PEPE връщат времената, в които дребни инвеститори се превръщаха в Биткойн милионери в рамките на дни.

юни 1, 2023 9:33 4 мин. четене

Какво представлява Aave и защо е толкова популярна сред инвестиралите в ICO на Avorak AI?

След кратък обзор на инвестиралите в ICO на Avorak се вижда, че интересът към Aave е голям, като се има предвид, че това е платформа за кредитиране.

юни 1, 2023 9:30 3 мин. четене

Какво казва ChatGPT за цената на Solana и Tradecurve за 2023 г.

Въпреки че Solana подобрява мрежата си, наскоро тя навлезе в мечи тренд. Междувременно TCRV има светло бъдеще пред себе си, продължавайки своя предпродажбен скок.

юни 1, 2023 9:20 4 мин. четене

ChatGPT прогнозира цената на Solana, Tradecurve може да изпревари SOL през 2023 г.

Тъй като Solana губи инерция и се търгува на червено, Tradecurve е готова да я изпревари и да осигури по-добри печалби, като се покачи 50 пъти преди края на предварителната продажба.

май 31, 2023 13:47 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.