НАЧАЛО Алткойни

Тази меме монета върви към нулата според популярен анализатор

май 14, 2023 11:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Тази меме монета върви към нулата според популярен анализатор

Доста следен трейдър, който точно определи дъното на Биткойн (BTC) през ноември 2022 г., изрази загриженост относно потенциалния срив на една меме монета, която отбеляза значителни печалби.

Търговецът, известен като “DonAlt” смята, че меме монетата Pepe (PEPE), съперник на Dogecoin (DOGE) и Шиба Ину (SHIB), вероятно в крайна сметка ще достигне нулева стойност.

Анализът на DonAlt, илюстриран с графика, показваща рязкото покачване на Pepe, последвано от внезапен спад предполага, че меме монетата може да стане безполезна в рамките на три до пет години.

DonAlt също така сподели мнение за бъдещето на Биткойн, като предполага, че водещата криптовалута може да продължи да поевтинява.

Според DonAlt постепенното намаляване на стойността на Биткойн е било последователно, като всеки наблюдаван отскок е бил опит за изтласкване на шорт позиции от пазара.

Трeйдърът разглежда това като болезнен опит за ливъридж трейдърите и очаква тенденцията да се запази, въпреки че остава нащрек за изненади.

DonAlt също така подчерта предизвикателствата, пред които е изправен Биткойн поради регулаторните репресии върху криптовалутите от страна на американските власти.

DonAlt призна активното потискане на крипто индустрията от страна на правителството на САЩ.

Той планира да реинвестира в Биткойн, след като усилията на правителството на САЩ срещу криптовалутите отшумят, отбелязвайки, че настоящата стойност от $30,000 значително е променила динамиката в сравнение с времето, когато Биткойн е бил подценен на $16,000.

По отношение на ценовите прогнози DonAlt предвижда, че цената на Биткойн може да се колебае в рамките на определен диапазон и е малко вероятно да се повиши значително, докато обемът на търговията не се охлади.

Търговецът подчерта рисковете, пред които са изправени трейдърите, използващи ливъридж, заявявайки, че повечето от тях могат да загубят инвестициите си, а тази тенденция ще отшуми едва когато обемите на търговия се доближат до нулата.

Процесът включва заличаване на лонг позиции, последвано от шорт позиции и накрая установяване на странични движения със значителни ценови колебания, които постепенно елиминират останалите търговци.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Ерата на AI криптовалутите се води от Avorak AI, привличайки инвеститори от потребителската база на Шиба Ину и Dogecoin

Крипто пространството се развива бързо и в града има нова тенденция, която привлича вниманието на инвеститорите.

юни 10, 2023 17:00 4 мин. четене

Tamadoge стартира Play-to-Earn Android приложение, цената скача с до 30Х?

Екипът на Tamadoge обяви, че неговата популярна гейминг платформа Tama Arcade вече е достъпна на Android смартфони и таблети чрез нов софтуер, който може да бъде свален безплатно от приложениетo Google Play.

юни 10, 2023 14:03 4 мин. четене

Паника на пазара: Биткойн, Етериум и останалите криптовалути се сриват

Биткойн (BTC), Етериум (ETH) и други основни криптовалути претърпяха внезапен срив след седмица, в която някои от най-големите крипто компании бяха разтърсени от шокиращи регулаторни действия.

юни 10, 2023 10:53 2 мин. четене

Google Bard прогнозира цената на Cardano – Експертите казват, че предварителната продажба на Collateral Network е по-печеливша Биткойн майнинга

Google Bard с положителни, но несигурни прогнози за Cardano, докато експертите препоръчват да се инвестира в Collateral Network вместо в добив на Биткойн.

юни 9, 2023 19:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.