НАЧАЛО Алткойни

След 170% скок, този алткойн може да продължи възхода си – Santiment

ноември 3, 2022 12:31 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
След 170% скок, този алткойн може да продължи възхода си – Santiment

Платформата за блокчейн анализ Santiment твърди, че един алткойн, който през изминалата седмица нарасна с трицифрено число, има голям потенциал за ръст.

Според фирмата въз основа на два показателя – тенденции в търсенето и доминантност в социалните мрежи, Dogecoin (DOGE) потенциално има „възможност за по-голям растеж“.

Започвайки с тенденциите в търсенето, от Santiment казват, че броят пъти, в които терминът „Dogecoin“ се въвежда в онлайн търсачките, не е близо до нивата от май 2021 г., когато алткойнът достигна исторически връх от $0.73.

Сегашното ниво е нищо в сравнение с върха от май 2021 г.

По отношение на социалната доминантност на Dogecoin Santiment каза, че отчетът на индикатора е значително под нивата, когато той достигна своя исторически връх.

През май 2021 г. социалната доминантност на Dogecoin беше невероятните 40%, а в момента е само 14%.

Според Santiment обаче Dogecoin вече не заема челна позиция като тренд и това може да означава мечи обрат.

DOGE и свързаните с него думи се задържат в топ 5 на нашите социални трендове през последните 4-5 дни, което също много често е индикатор за предстоящ спад на цената.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Топ 5: Кои са най-популярните нови криптовалути?


От фирмата за анализи също така споделиха, че увеличаването на социалния обем на Dogecoin и повишаването на настроенията в него може да означава мечи обрат.

Класическа картина на голям скок на социалния обем, който бележи потенциален връх, плюс това настроенията се покачват все повече, което означава, че хората са много позитивни в изказванията си, свързани с Dogecoin.

santiment

Между 25 октомври и 1 ноември Dogecoin се покачи от най-ниската си стойност от $0.059 до деветмесечен връх от $0.158, което представлява ръст от 168%. Към момента на писане на статията Dogecoin се търгува за $0.135.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Най-добрата криптовалута за начинаещи през 2023

Ако се чудите коя е най-добрата криптовалута за закупуване през 2023 година, много от вас ще останат шокирани, защото не е е Биткойн, а…

януари 30, 2023 19:35 5 мин. четене

Може да предстои голямо движение за Polygon и още един алткойн, твърди трейдър

Популярен пазарен коментатор сподели вижданията си за предстоящото ценово действие на два алткойна с големи пазарни капитализации.

януари 30, 2023 19:00 1 мин. четене

Cardano: Активното търсене на актива може да тласне цената нагоре

Докато оптимизмът в сектора на криптовалутите започва да затихва, Cardano (ADA) регистрира голямо търсене от страна на крипто трейдърите и инвеститори, което създава предпоставки за повишение на цената, ако тази тенденция се запази.

януари 30, 2023 18:15 2 мин. четене

Защо Floki Inu поскъпна с над 150% в рамките на последния месец?

Общността на Floki Inu (FLOKI) гласува „за“ на предложение за изгаряне на 4.2 трилиона токена на стойност над $100 милиона на своя междуверижен мост.

януари 30, 2023 15:10 2 мин. четене