НАЧАЛО Алткойни

След 170% скок, този алткойн може да продължи възхода си – Santiment

ноември 3, 2022 12:31 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
След 170% скок, този алткойн може да продължи възхода си – Santiment

Платформата за блокчейн анализ Santiment твърди, че един алткойн, който през изминалата седмица нарасна с трицифрено число, има голям потенциал за ръст.

Според фирмата въз основа на два показателя – тенденции в търсенето и доминантност в социалните мрежи, Dogecoin (DOGE) потенциално има “възможност за по-голям растеж”.

Започвайки с тенденциите в търсенето, от Santiment казват, че броят пъти, в които терминът “Dogecoin” се въвежда в онлайн търсачките, не е близо до нивата от май 2021 г., когато алткойнът достигна исторически връх от $0.73.

Сегашното ниво е нищо в сравнение с върха от май 2021 г.

По отношение на социалната доминантност на Dogecoin Santiment каза, че отчетът на индикатора е значително под нивата, когато той достигна своя исторически връх.

През май 2021 г. социалната доминантност на Dogecoin беше невероятните 40%, а в момента е само 14%.

Според Santiment обаче Dogecoin вече не заема челна позиция като тренд и това може да означава мечи обрат.

DOGE и свързаните с него думи се задържат в топ 5 на нашите социални трендове през последните 4-5 дни, което също много често е индикатор за предстоящ спад на цената.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Топ 5: Кои са най-популярните нови криптовалути?


От фирмата за анализи също така споделиха, че увеличаването на социалния обем на Dogecoin и повишаването на настроенията в него може да означава мечи обрат.

Класическа картина на голям скок на социалния обем, който бележи потенциален връх, плюс това настроенията се покачват все повече, което означава, че хората са много позитивни в изказванията си, свързани с Dogecoin.

santiment

Между 25 октомври и 1 ноември Dogecoin се покачи от най-ниската си стойност от $0.059 до деветмесечен връх от $0.158, което представлява ръст от 168%. Към момента на писане на статията Dogecoin се търгува за $0.135.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Добра инвестиция ли е Arbitrum (ARB) в момента?

Измина приблизително седмица, откакто от Arbitrum представиха програмата си за безвъзмездни средства, и мрежата вече отбелязва обещаващи промени, което показва ефективността на стратегията им.

септември 30, 2023 17:00 2 мин. четене

Революционният VC Spectra (SPCT) привлича инвеститори, докато Avalanche (AVAX) и BNB търпят загуби

Експертите анализират три топ алткойна, VC Spectra (SPCT), Avalanche (AVAX) и BNB, в условията на мечи пазар. Прочетете, за да разберете кой може да е най-добрият избор за инвеститорите.

септември 30, 2023 16:20 4 мин. четене

Анализатор споделя прогнозата си за 3 алткойна, позиционирани за възход

Познат под псевдонима “Altcoin Sherpa”, крипто анализатор сподели, че Worldcoin (WLD) може да претърпи увеличение с над 11% спрямо настоящата си оценка.

септември 30, 2023 10:00 1 мин. четене

Могат ли тези две пренебрегвани криптовалути да постигнат 100% увеличение на стойността?

Според експертите VC Spectra и Curve DAO са сред най-мощните скрити скъпоценни камъни на крипто пазара. Могат ли SPCT и CRV да нараснат със 100% през 2023 г.?

септември 30, 2023 9:05 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.