НАЧАЛО Алткойни

Топ 5: Кои са най-популярните нови криптовалути?

ноември 2, 2022 13:43 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ 5: Кои са най-популярните нови криптовалути?

Значителния приток на капитал в новорегистрирани криптовалути има много значения, но едно от тях е, че инвеститорите изглежда проявяват интерес към потенциала на новосъздадените дигитални активи.

Към края на октомври петте най-големи нови криптовалути контролираха обща пазарна капитализация от над $1.4 милиарда в рамките на пет дни след включването им в платформата.

Web3 фокусираният крипто проект Melody (SNS) с капитализация от малко над $762 милиона се намира на първо място, търгувайки се на цена от $0.12. На второ място се нарежда Kingaru (KRU) с пазарна капитализация от $256.1 милиона и се търгува на цена $0.2.

След това имаме активът на BULL BTC CLUB NFT (BBC), който е с пазарна капитализация от $158.9 милиона, следван от платформата за разработка на децентрализирани приложения Nirvana Chain (NAC), който се търгува за $2.74, имайки обща пазарна стойност от $138 милиона. Интересно е, че фен токенът на италианския национален отбор (ITA), който се търгува за $3.10 има капитализация от $92.66 милиона.

Фен токените се открояват като важен компонент на спортния свят. Те стимулират спонсорските и маркетинговите кампании. В същото време те се считат за инструменти на футболните отбори за прилагане на стратегии за ангажиране на феновете.

Пазарна капитализация, притежавана от активите в условията на мечи пазар, е от ключово значение за дългосрочния потенциал на криптовалутите.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Активността на крипто китовете сочи към предстоящи печалби


В крипто общността съществува общ консенсус, че мечите пазари предлагат място за изграждане на внушителни продукти, които имат намерение да следват пътя на растеж на активи като Етериум (ETH) и Биткойн (BTC).

Изглежда обаче, че волатилният крипто пазар през тази година не е променил намеренията на разработчиците, тъй като само за 2022г са се появили над 5,000 нови актива.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Трейдърски алгоритъм показва предпочитание за тези алткойни

Алгоритъм, който отчита изключително представяне, показва предпочитания към Етериум (ETH) и три други цифрови актива с голяма капитализация в условията на несигурна търговия.

ноември 26, 2022 22:03 1 мин. четене

Dogecoin (DOGE): Повечето инвеститори са на печалба

Фирмата за криптоанализ IntoTheBlock установи, че по-голямата част от инвестиралите в Dogecoin (DOGE) са на печалба.

ноември 26, 2022 19:43 1 мин. четене

Cardano (ADA): Броят на новите адреси продължава да расте

Броят на портфейлите в мрежата на Cardano (ADA) е нараснал с над 100,000 досега през последния месец след срива на FTX.

ноември 26, 2022 18:53 1 мин. четене

Цената на XRP завършва седмицата с близо 17% скок

Услугата за проследяване на големи крипто транзакции Whale Alert сподели, че през последните петнадесет часа най-активните китове са прехвърлили близо 400 милиона XRP, както между неизвестни адреси, така и от борси.

ноември 26, 2022 16:00 1 мин. четене