НАЧАЛО Алткойни

Топ 5: Кои са най-популярните нови криптовалути?

02.11.2022 13:43 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ 5: Кои са най-популярните нови криптовалути?

Значителния приток на капитал в новорегистрирани криптовалути има много значения, но едно от тях е, че инвеститорите изглежда проявяват интерес към потенциала на новосъздадените дигитални активи.

Към края на октомври петте най-големи нови криптовалути контролираха обща пазарна капитализация от над $1.4 милиарда в рамките на пет дни след включването им в платформата.

Web3 фокусираният крипто проект Melody (SNS) с капитализация от малко над $762 милиона се намира на първо място, търгувайки се на цена от $0.12. На второ място се нарежда Kingaru (KRU) с пазарна капитализация от $256.1 милиона и се търгува на цена $0.2.

След това имаме активът на BULL BTC CLUB NFT (BBC), който е с пазарна капитализация от $158.9 милиона, следван от платформата за разработка на децентрализирани приложения Nirvana Chain (NAC), който се търгува за $2.74, имайки обща пазарна стойност от $138 милиона. Интересно е, че фен токенът на италианския национален отбор (ITA), който се търгува за $3.10 има капитализация от $92.66 милиона.

Фен токените се открояват като важен компонент на спортния свят. Те стимулират спонсорските и маркетинговите кампании. В същото време те се считат за инструменти на футболните отбори за прилагане на стратегии за ангажиране на феновете.

Пазарна капитализация, притежавана от активите в условията на мечи пазар, е от ключово значение за дългосрочния потенциал на криптовалутите.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Активността на крипто китовете сочи към предстоящи печалби


В крипто общността съществува общ консенсус, че мечите пазари предлагат място за изграждане на внушителни продукти, които имат намерение да следват пътя на растеж на активи като Етериум (ETH) и Биткойн (BTC).

Изглежда обаче, че волатилният крипто пазар през тази година не е променил намеренията на разработчиците, тъй като само за 2022г са се появили над 5,000 нови актива.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Ето как реагира цената на Етериум на дългоочакваното одобрение на спот ETF

SEC официално одобри 8 предложения за спот Етериум ETF за американските пазари, но как това се отрази на цената на актива?

24.05.2024 1:33 1 мин. четене

ИЗВЪНРЕДНО: SEC официално одобри спот Етериум ETF

Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) е одобрила ускореното пускане на спот ETF за Етериум, както се посочва в документ, качен на уебсайта на агенцията.

24.05.2024 0:08 1 мин. четене

Все още няма одобрение на спот Етериум ETF – крипто общността тръпне в очакване

С идването на полунощ се очаква решението на Комисията по ценните книжа и борсите (SEC) относно потенциалното одобрение на спот Етериум ETF.

24.05.2024 0:01 1 мин. четене

Pepe с ново важно постижение, въпреки масовите ликвидации

Pepe, популярна мемe монета, наскоро се превърна в гореща тема в света на криптовалутите. Въпреки значителните ликвидации през последните 24 часа, токенът продължава да напредва, записвайки нови върхови постижения.

23.05.2024 22:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.