НАЧАЛО Алткойни

Топ 5: Кои са най-популярните нови криптовалути?

ноември 2, 2022 13:43 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ 5: Кои са най-популярните нови криптовалути?

Значителния приток на капитал в новорегистрирани криптовалути има много значения, но едно от тях е, че инвеститорите изглежда проявяват интерес към потенциала на новосъздадените дигитални активи.

Към края на октомври петте най-големи нови криптовалути контролираха обща пазарна капитализация от над $1.4 милиарда в рамките на пет дни след включването им в платформата.

Web3 фокусираният крипто проект Melody (SNS) с капитализация от малко над $762 милиона се намира на първо място, търгувайки се на цена от $0.12. На второ място се нарежда Kingaru (KRU) с пазарна капитализация от $256.1 милиона и се търгува на цена $0.2.

След това имаме активът на BULL BTC CLUB NFT (BBC), който е с пазарна капитализация от $158.9 милиона, следван от платформата за разработка на децентрализирани приложения Nirvana Chain (NAC), който се търгува за $2.74, имайки обща пазарна стойност от $138 милиона. Интересно е, че фен токенът на италианския национален отбор (ITA), който се търгува за $3.10 има капитализация от $92.66 милиона.

Фен токените се открояват като важен компонент на спортния свят. Те стимулират спонсорските и маркетинговите кампании. В същото време те се считат за инструменти на футболните отбори за прилагане на стратегии за ангажиране на феновете.

Пазарна капитализация, притежавана от активите в условията на мечи пазар, е от ключово значение за дългосрочния потенциал на криптовалутите.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Активността на крипто китовете сочи към предстоящи печалби


В крипто общността съществува общ консенсус, че мечите пазари предлагат място за изграждане на внушителни продукти, които имат намерение да следват пътя на растеж на активи като Етериум (ETH) и Биткойн (BTC).

Изглежда обаче, че волатилният крипто пазар през тази година не е променил намеренията на разработчиците, тъй като само за 2022г са се появили над 5,000 нови актива.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

XRP: Рекордна активност в мрежата – какво означава това?

През изминалия уикенд, докато по-голямата част от крипто пазара показа признаци на възстановяване, XRP се открои с ръст на цената до $0.50, тъй като бичите настроения надделяха над мечите тенденции.

май 30, 2023 16:30 2 мин. четене

Защо институциите могат да започнат да прехвърлят $100 милиона в IEO на Tradecurve (TCRV)

С пускането на Биткойн ентусиастите видяха ползата от наличието на децентрализирана система за транзакции на стойност, която не разчита на централизирана институция.

май 30, 2023 15:54 3 мин. четене

Медицинската сестра, която спечели $1.3 милиона от дела на Илон Мъск в Twitter, купува токени от предварителна продажба на Tradecurve (TCRV)

Попитайте медицинската сестра, която спечели над $1.3 милиона от закупуването на акции на Twitter и тя ще ви каже, че инвестирането в обещаващи проекти е идеалният начин за придобиване на дългосрочни печалби. 

май 30, 2023 15:02 3 мин. четене

Показва ли GALA, че GameFi умира? AI криптовалутите ли са следващите скъпоценни камъни на бичия пазар?

GameFi индустрията се описва основно като връзка между традиционните и децентрализираните екосистеми за игри. Индустрията изигра съществена роля за привличане на вниманието на хората. 

май 30, 2023 15:01 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.