НАЧАЛО Алткойни

Шиба Ину (SHIB): Какво да очакваме от цената на алткойна?

декември 3, 2022 14:14 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Шиба Ину (SHIB): Какво да очакваме от цената на алткойна?

Шиба Ину (SHIB), една от най-популярните меме криптовалути в света, не успя да накара инвеститорите си да се усмихнат с вялото си представяне.

През изминалата седмица SHIB успя да увеличи цената си само с около 2%, което не беше на висота в сравнение с други криптовалути.

Например Dogecoin (DOGE), най-големият меме токен по отношение на пазарната капитализация, успя да регистрира над 22% увеличение на цената в рамките на седем дни до вчера. Към момента на писане на статията SHIB се търгуваше на цена от $0.000009285 с пазарна капитализация от близо $5.1 милиарда.

Въпреки че SHIB трудно се изкачи по ценовата стълба, китовете все още проявяваха огромен интерес към токена. SHIB успя да се нареди като първият избор на 500-те най-големи Етериум кита. Изненадващо, погледът към метриките на SHIB хвърля известна светлина върху това какво мислят китовете.

Какво може да предстои

Графиката на Santiment разкри, че въпреки бавно движещото се ценово действие, съотношението MVRV на SHIB е в непрекъснато възход, което е бичи сигнал, показващ възможен скорошен пробив нагоре.

Шиба Ину успя да запази популярността си в крипто общността през изминалата седмица, тъй като социалната му доминация скочи няколкократно. Нещо повече, според BSC Daily, която публикува актуализации, свързани с екосистемата на BNB, SHIB също беше в списъка на криптопроектите, които бяха в тренда на CertiK.

Според данните на CryptoQuant нетните депозити на SHIB на борсите са били ниски в сравнение със 7-дневната средна стойност, което също е бичи сигнал, тъй като означава по-малък натиск от страна на продавачите. Освен това активните адреси и броят на транзакциите също се увеличаваха, което даваше допълнителна надежда за скок на цената през следващите дни.

Не всичко е благоприятно

Макар че показателите изглеждаха в полза на SHIB, пазарните индикатори сочат към друг сценарий, тъй като няколко от тях подсказваха за възможността за низходящ тренд през следващите дни.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Инвеститор премести милиони XRP – ето къде отиват


Лентата на Болинджър показваше, че цената на SHIB е навлязла в зона на скуиз, което намалява шансовете за възходящо движение в краткосрочен план.

Индексът на относителната сила на Шиба Ину (RSI) и индекса за парични потоци на Chaikin (CMF) регистрираха леки понижения и почиваха под неутралната граница.

Въпреки това лентата на експоненциалната пълзяща средна (ЕМА) даваше известна надежда, тъй като 20-дневната ЕМА все още беше над 55-дневната ЕМА, което предполага бичи ръст на пазара.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Предпродажбата на Wall Street Memes приключва в 21:00. Инвеститорите бързат да не изпуснат последния шанс.

Wall Street Memes буквално изригна през уикенда, което беше очаквано. Само в рамките на уикенда проектът събра над $1.7 милиона, като меме инвеститорите очакват с нетърпение листването на крипто борсите.

септември 25, 2023 13:31 4 мин. четене

Търговия с криптовалути за начинаещи: Кои криптовалути са добра покупка в момента

Uniswap и Filecoin набират скорост, докато VC Spectra се покачва: Открийте най-добрите криптовалути, в които може да инвестират начинаещите!

септември 25, 2023 13:20 4 мин. четене

4 бюджетни криптовалути с потенциал за сериозна възвръщаемост

Търсите ли печеливши монети на изгодна цена? Тогава помислете за VC Spectra (SPCT), Algorand (ALGO), Render (RNDR) и NEO.

септември 25, 2023 13:15 4 мин. четене

Инвеститор напусна работа и тръгна с печалбите си от Биткойн на глобална пътешествие – VC Spectra следващата му цел?

След като намира успех с Биткойн, този човек се впуска в глобално приключение. Може ли VC Spectra да бъде следващата дестинация за неговите инвестиции?

септември 25, 2023 12:15 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.