НАЧАЛО Алткойни

Шиба Ину (SHIB): Какво да очакваме от цената на алткойна?

декември 3, 2022 14:14 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Шиба Ину (SHIB): Какво да очакваме от цената на алткойна?

Шиба Ину (SHIB), една от най-популярните меме криптовалути в света, не успя да накара инвеститорите си да се усмихнат с вялото си представяне.

През изминалата седмица SHIB успя да увеличи цената си само с около 2%, което не беше на висота в сравнение с други криптовалути.

Например Dogecoin (DOGE), най-големият меме токен по отношение на пазарната капитализация, успя да регистрира над 22% увеличение на цената в рамките на седем дни до вчера. Към момента на писане на статията SHIB се търгуваше на цена от $0.000009285 с пазарна капитализация от близо $5.1 милиарда.

Въпреки че SHIB трудно се изкачи по ценовата стълба, китовете все още проявяваха огромен интерес към токена. SHIB успя да се нареди като първият избор на 500-те най-големи Етериум кита. Изненадващо, погледът към метриките на SHIB хвърля известна светлина върху това какво мислят китовете.

Какво може да предстои

Графиката на Santiment разкри, че въпреки бавно движещото се ценово действие, съотношението MVRV на SHIB е в непрекъснато възход, което е бичи сигнал, показващ възможен скорошен пробив нагоре.

Шиба Ину успя да запази популярността си в крипто общността през изминалата седмица, тъй като социалната му доминация скочи няколкократно. Нещо повече, според BSC Daily, която публикува актуализации, свързани с екосистемата на BNB, SHIB също беше в списъка на криптопроектите, които бяха в тренда на CertiK.

Според данните на CryptoQuant нетните депозити на SHIB на борсите са били ниски в сравнение със 7-дневната средна стойност, което също е бичи сигнал, тъй като означава по-малък натиск от страна на продавачите. Освен това активните адреси и броят на транзакциите също се увеличаваха, което даваше допълнителна надежда за скок на цената през следващите дни.

Не всичко е благоприятно

Макар че показателите изглеждаха в полза на SHIB, пазарните индикатори сочат към друг сценарий, тъй като няколко от тях подсказваха за възможността за низходящ тренд през следващите дни.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Инвеститор премести милиони XRP – ето къде отиват


Лентата на Болинджър показваше, че цената на SHIB е навлязла в зона на скуиз, което намалява шансовете за възходящо движение в краткосрочен план.

Индексът на относителната сила на Шиба Ину (RSI) и индекса за парични потоци на Chaikin (CMF) регистрираха леки понижения и почиваха под неутралната граница.

Въпреки това лентата на експоненциалната пълзяща средна (ЕМА) даваше известна надежда, тъй като 20-дневната ЕМА все още беше над 55-дневната ЕМА, което предполага бичи ръст на пазара.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Solana (SOL): Кит прехвърля стотици милиони след значително обявление

Между два неидентифицирани портфейла е извършен огромен трансфер на токени Solana (SOL), след като Solana си е осигурила сътрудничество със софтуерния гигант Brave.

февруари 9, 2023 9:09 2 мин. четене

Големите инвеститори се насочват към Биткойн

CoinShares, мениджър на цифрови активи, съобщи, че институционалните инвеститори влагат пари в Биткойн (BTC) и други цифрови активи за четвърта поредна седмица.

февруари 9, 2023 7:00 1 мин. четене

Този алткойн нарасна с над 140% за последните 30 дни – каква е причината?

ImmutableX (IMX) поскъпна с около 140% през последните тридесет дни. Дали е възможно подобренията на мрежата да са допринесли за това?

февруари 8, 2023 19:00 1 мин. четене

Защо цената на The Graph (GRT) е в такъв възход?

The Graph (GRT) се представя изключително добре днес след освобождаване на заключени токени и тяхното прехвърляне. Според анализатори на веригата екипът също така е изпращал големи количества токени към Coinbase.

февруари 8, 2023 18:00 2 мин. четене