НАЧАЛО Алткойни

Инвеститор премести милиони XRP – ето къде отиват

02.12.2022 8:22 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Инвеститор премести милиони XRP – ето къде отиват

Блокчейн тракерът Whale Alert отбеляза няколко блокчейн транзакции, които сочат, че голям инвеститор мести милиони долари в XRP.

Огромен крипто кит премести XRP на стойност над $110 милиона с една транзакция тази седмица, докато пазарът на цифрови активи се опитва да се възстанови от рязката си корекция по-рано този месец.

Блокчейн тракерът Whale Alert съобщи, че неизвестен портфейл е изпратил 280,684,171 от монетата на друг неизвестен портфейл във вторник сутринта.

Получаващият портфейл е бил активиран в същия ден като транзакцията и към момента на писане на статията все още притежава цифровите активи, според изследователя на XRP блокчейна Bithomp. Изпращащият портфейл е бил активиран и е получил за първи път алткойните на 21 ноември.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн и Етериум: Трейдър, предвидил мечия пазар от 2018, дава прогноза


Към момента на писане на статията XRP се търгува около $0.39. Алткойнът също така остава с около 90% под историческия си връх от $3.4, който достигна в началото на януари 2018 г.

Други неотдавнашни големи транзакции с XRP, които са в полезрението на Whale Alert, включват:

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Fantom разкрива нови подробности за новия си блокчейн

Фондация Fantom представи нова информация за иновативния си блокчейн от първи слой – Sonic Network, който ще се свърже с Етериум чрез мост от втори слой. Тази връзка ще позволи на Sonic да използва обширната потребителска база, ликвидността и различните протоколи на ETH.

19.05.2024 0:00 2 мин. четене

Тази криптовалута на ръба на голямо движение нагоре – какво да следим

Широко следен крипто стратег очаква през следващите месеци значително покачване на водещ алткойн, свързан с изкуствения интелект (AI), в рамките на Топ 50.

18.05.2024 21:00 1 мин. четене

Заплаха за цената на Dogecoin – какво трябва да знаем

През последните дни цената на Dogecoin отбеляза леко повишение и към момента е $0.1522. През последните 24 часа цената на DOGE се е повишила минимално с 0.6%, като има потенциал за по-нататъшни увеличения. Някои анализатори обаче предупреждават за възможен спад на стойността в близко бъдеще.

18.05.2024 20:00 2 мин. четене

Крипто кит с огромни загуби от търговията с алткойн – и все пак продължава да го купува

Изглежда, че един от крипто китовете активно търгува с Arbitrum (ARB) токени, извършвайки покупки и продажби с големи суми.

18.05.2024 19:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.