НАЧАЛО Алткойни

Инвеститор премести милиони XRP – ето къде отиват

декември 2, 2022 8:22 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Инвеститор премести милиони XRP – ето къде отиват

Блокчейн тракерът Whale Alert отбеляза няколко блокчейн транзакции, които сочат, че голям инвеститор мести милиони долари в XRP.

Огромен крипто кит премести XRP на стойност над $110 милиона с една транзакция тази седмица, докато пазарът на цифрови активи се опитва да се възстанови от рязката си корекция по-рано този месец.

Блокчейн тракерът Whale Alert съобщи, че неизвестен портфейл е изпратил 280,684,171 от монетата на друг неизвестен портфейл във вторник сутринта.

Получаващият портфейл е бил активиран в същия ден като транзакцията и към момента на писане на статията все още притежава цифровите активи, според изследователя на XRP блокчейна Bithomp. Изпращащият портфейл е бил активиран и е получил за първи път алткойните на 21 ноември.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн и Етериум: Трейдър, предвидил мечия пазар от 2018, дава прогноза


Към момента на писане на статията XRP се търгува около $0.39. Алткойнът също така остава с около 90% под историческия си връх от $3.4, който достигна в началото на януари 2018 г.

Други неотдавнашни големи транзакции с XRP, които са в полезрението на Whale Alert, включват:

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Какво казва Google Bard за AIDoge, RenQ Finance и Tradecurve?

Предвиждането на бъдещето на дадена криптовалута може да бъде трудна, почти невъзможна задача и много опитни инвеститори се затрудняват да решат с какво да диверсифицират.

юни 6, 2023 19:00 4 мин. четене

Етериум: Огромни движения на ETH на фона на крипто разпродажбата

В момента китовете наблюдават значително събитие на разпродажба на крипто пазарите, което доведе до внезапно движение на стотици хиляди Етериум (ETH).

юни 6, 2023 18:30 1 мин. четене

ChatGPT направи тази ШОКИРАЩА ценова прогноза за 2023 г.

ChatGPT е най-популярната тема в България през последния месец и макар да се появи в нашата страна една идея по-късно от САЩ, то със сигурност компаниите започват да следят изкуствения интелект и да правят своите нововъведения спрямо него.

юни 6, 2023 17:50 5 мин. четене

Бета тестерите на Avorak AI обявиха големи печалби при търговията с Polygon (MATIC)

На бързо развиващата се сцена за крипто търговия търсенето на точни и печеливши инвестиционни стратегии винаги е било основен приоритет.

юни 6, 2023 16:49 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.