НАЧАЛО Алткойни

Shiba Inu: Крипто кит мести 1.7 трилиона SHIB извън борсите

октомври 8, 2022 12:24 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Shiba Inu: Крипто кит мести 1.7 трилиона SHIB извън борсите

Данните показват, че Shiba Inu (SHIB) кит е изтеглил 1.7 трилиона SHIB от крипто борсата Huobi, което може да окаже благоприятно въздействие върху цената на криптовалутата.

1.72 трилиона SHIB излязоха от крипто борсата Huobi през изминалия ден

Според туит от тракера за крипто транзакции Whale Alert, потребител е прехвърлил 1.72 трилиона SHIB от крипто борсата Huobi към неизвестен портфейл, вероятно личен адрес.

Транзакцията е била на стойност почти $19.4 милиона по времето, когато е била извършена, но оттогава стойността на тези монети е намаляла до малко под $19.1 милиона. Такива големи транзакции обикновено принадлежат на един кит или на организация, състояща се от множество инвеститори.

Обикновено китовете правят изходящ трансфер от борсата към личните си портфейли с цел акумулация (докато депозитите може да сигнализират за предстоящи продажби). Такъв натиск за покупка на пазара може да има бичи ефект върху цената на меме криптовалутата.

Точно вчера първата колекционерска игра с карти на Shiba Inu, Shiba Eternity, стартира на световните мобилни платформи, за да могат потребителите да я изтеглят и играят. Мнозина се чудеха какъв ефект може да има пускането ѝ на пазара върху настроенията около криптовалутата.

Тази поредна голяма транзакция, която идва веднага след като играта стана достъпна, може да е знак, че китовете все още виждат стойност в съхраняването на своите SHIB извън борсите.

Цена и пазарна капитализация

Самата цена обаче все още не е показала някаква значителна сила. По-скоро тя се понижи с близо 1% през последните 24 часа, като към момента на писане на статията меме криптовалутата се търгува на ниво около $0.00001107.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Grayscale започват да копаят Биткойн (BTC)


Ето една графика, която показва тенденцията в стойността на конкурента на Dogecoin (DOGE) през последните пет дни:

SHIB

Както можете да видите на горната графика, цената на Shiba Inu достигна връх от $0.00001172 преди няколко дни с наближаването на премиерата на играта, но оттогава насам непрекъснато бележи спадове.

Седмичните загуби за меме токена обаче все още възлизат на едва 1%. Ситуацията с месечната възвръщаемост е почти сходна – SHIB се е понижил с едва 2% през последните 30 дни.

По отношение на пазарната капитализация, Shiba Inu продължава да се задържа на четиринадесето място в списъка на най-добрите криптовалути, като DOGE е с пет мест по-нагоре в класацията.

 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Какво казва ChatGPT за цената на Solana и Tradecurve за 2023 г.

Въпреки че Solana подобрява мрежата си, наскоро тя навлезе в мечи тренд. Междувременно TCRV има светло бъдеще пред себе си, продължавайки своя предпродажбен скок.

май 31, 2023 19:00 4 мин. четене

Какво представлява Aave и защо е толкова популярна сред инвестиралите в ICO на Avorak AI?

След кратък обзор на инвестиралите в ICO на Avorak се вижда, че интересът към Aave е голям, като се има предвид, че това е платформа за кредитиране.

май 31, 2023 18:59 3 мин. четене

ЕТО ЗАЩО Wall Street Memes ще изригне скоро, а yPredict има потенциал да постигне 10Х растеж през лятото

Крипто пазарите направо са полудели, като всички меме криптовалути се превръщат в моментални звезди, а токени като $PEPE връщат времената, в които дребни инвеститори се превръщаха в Биткойн милионери в рамките на дни.

май 31, 2023 18:50 4 мин. четене

ChatGPT прогнозира цената на Solana, Tradecurve може да изпревари SOL през 2023 г.

Тъй като Solana губи инерция и се търгува на червено, Tradecurve е готова да я изпревари и да осигури по-добри печалби, като се покачи 50 пъти преди края на предварителната продажба.

май 31, 2023 13:47 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.