НАЧАЛО Алткойни

Shiba Inu: Крипто кит мести 1.7 трилиона SHIB извън борсите

октомври 8, 2022 12:24 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Shiba Inu: Крипто кит мести 1.7 трилиона SHIB извън борсите

Данните показват, че Shiba Inu (SHIB) кит е изтеглил 1.7 трилиона SHIB от крипто борсата Huobi, което може да окаже благоприятно въздействие върху цената на криптовалутата.

1.72 трилиона SHIB излязоха от крипто борсата Huobi през изминалия ден

Според туит от тракера за крипто транзакции Whale Alert, потребител е прехвърлил 1.72 трилиона SHIB от крипто борсата Huobi към неизвестен портфейл, вероятно личен адрес.

Транзакцията е била на стойност почти $19.4 милиона по времето, когато е била извършена, но оттогава стойността на тези монети е намаляла до малко под $19.1 милиона. Такива големи транзакции обикновено принадлежат на един кит или на организация, състояща се от множество инвеститори.

Обикновено китовете правят изходящ трансфер от борсата към личните си портфейли с цел акумулация (докато депозитите може да сигнализират за предстоящи продажби). Такъв натиск за покупка на пазара може да има бичи ефект върху цената на меме криптовалутата.

Точно вчера първата колекционерска игра с карти на Shiba Inu, Shiba Eternity, стартира на световните мобилни платформи, за да могат потребителите да я изтеглят и играят. Мнозина се чудеха какъв ефект може да има пускането ѝ на пазара върху настроенията около криптовалутата.

Тази поредна голяма транзакция, която идва веднага след като играта стана достъпна, може да е знак, че китовете все още виждат стойност в съхраняването на своите SHIB извън борсите.

Цена и пазарна капитализация

Самата цена обаче все още не е показала някаква значителна сила. По-скоро тя се понижи с близо 1% през последните 24 часа, като към момента на писане на статията меме криптовалутата се търгува на ниво около $0.00001107.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Grayscale започват да копаят Биткойн (BTC)


Ето една графика, която показва тенденцията в стойността на конкурента на Dogecoin (DOGE) през последните пет дни:

SHIB

Както можете да видите на горната графика, цената на Shiba Inu достигна връх от $0.00001172 преди няколко дни с наближаването на премиерата на играта, но оттогава насам непрекъснато бележи спадове.

Седмичните загуби за меме токена обаче все още възлизат на едва 1%. Ситуацията с месечната възвръщаемост е почти сходна – SHIB се е понижил с едва 2% през последните 30 дни.

По отношение на пазарната капитализация, Shiba Inu продължава да се задържа на четиринадесето място в списъка на най-добрите криптовалути, като DOGE е с пет мест по-нагоре в класацията.

 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Нови съмнения за Tether (USDT) тревожат крипто общността

Покрай скорошните събития около FTX много хора подлагат устойчивостта на сферата под съмнение като Tether отново са на фокус.

декември 4, 2022 20:10 1 мин. четене

Активното развитие на Cardano (ADA) може да е разковничето за бъдещето на проекта

От Santiment разкриха, че Cardano (ADA) е начело на списъка с развойна дейност през последните 30 дни. Така актива изпревари криптовалути като Polkadot (DOT) и Етериум (ETH). 

декември 4, 2022 19:14 1 мин. четене

Ето кои са топ транзакциите на крипто китовете през изминалата седмица

През изминалата седмица станахме свиделите на не малко транзакции на крипто китове. Общата им стойност е над $3 милиарда, а Binance са помогнали за осъществяването на около 80% от тях.

декември 4, 2022 17:55 1 мин. четене

Ето кога Chainlink стартира стейкинг функцията си

Стейкинг функцията на Chainlink ще стартира в основната мрежа на Етериум на 6 декември. Дали това, че периода на заключване на стейкнатите токени е напълно прозрачен ще помогне на Chanlink (LINK) да се конкурира със стейкинга на Етериум, все още не е ясно.

декември 3, 2022 22:05 1 мин. четене