НАЧАЛО Други

Сериозен спад на приходите от криптовалути на Robinhood за Q3

ноември 3, 2022 21:59 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Сериозен спад на приходите от криптовалути на Robinhood за Q3

През третото тримесечие приходите от крипто транзакции на Robinhood намаляха, въпреки че като цяло загубите са по-ниски от очакваното.

Според информацията през третото тримесечие приходите на фирмата от крипто транзакции са намалели до $51 милиона.

През второто тримесечие на 2022 г. компанията е отчела приходи от транзакции с крипто в размер на $58 милиона, което е с около 12% повече. През първото тримесечие на 2022 г. приходите от същите транзакции са в размер на $54 милиона.

Въпреки че листнаха допълнителни токени – като Uniswap (UNI), Avalanche (AVAX), Cardano (ADA), както и стабилната монета USDC – това не доведе до увеличение на приходите от крипто транзакции на компанията.

Въпреки загубите си, през третото тримесечие приходите на компанията от опции нараснаха с 10% до $124 милиона, а приходите от акции – със 7% до $31 милиона.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Binance: Ще купи ли крипто борсата традиционна банка?


През септември също така компанията пусна бета-версия на своя крипто портфейл на първите 10,000 потребители от списъка с чакащите.

През август Отделът за финансови услуги на Ню Йорк глоби крипто звеното на компанията с $30 милиона, а през същия месец от Robinhood съкратиха около 23% от персонала си.

През тази година общите нетни приходи на компанията през третата четвърт са се увеличили с около 14% процента до $361 милиона. Нетните загуби на Robinhood през третото тримесечие възлизат на $175 милиона, което е със $120 милиона по-малко от нетните загубите реализирани през второто тримесечие.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Цените на руския петрол спадат – Индия ще засили покупките

На фона на спада на цената на руския суров петрол, която падна под границата от $60 за барел, заедно с по-широкия спад на международните бенчмаркове, Индия очаква увеличение на придобиването на руски петрол, както разкри високопоставен правителствен източник, говорил анонимно пред Reuters наскоро.

декември 9, 2023 20:00 2 мин. четене

Китай се закани да даде силен тласък на икономиката си през 2024 година

Китай пое ангажимент да засили фискалната си политика през 2024 г. в опит да стимулира икономиката си в затруднено положение. 

декември 9, 2023 17:00 2 мин. четене

Европа поема инициативата – задават се нови забрани за износа на руски газ

Страните от Европейския съюз са на път да прекратят окончателно вноса на руски газ с въвеждането на мерки, целящи да забранят достъпа на руски енергийни компании до техните газопроводи и терминали.

декември 9, 2023 11:15 3 мин. четене

БРИКС: Индия с важно съобщение за присъединяването на Пакистан към съюза

Индия, като член на БРИКС, наскоро отправи запитвания относно интереса на Пакистан да се присъедини към алианса.

декември 9, 2023 9:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.