НАЧАЛО Други

Сериозен спад на приходите от криптовалути на Robinhood за Q3

ноември 3, 2022 21:59 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Сериозен спад на приходите от криптовалути на Robinhood за Q3

През третото тримесечие приходите от крипто транзакции на Robinhood намаляха, въпреки че като цяло загубите са по-ниски от очакваното.

Според информацията през третото тримесечие приходите на фирмата от крипто транзакции са намалели до $51 милиона.

През второто тримесечие на 2022 г. компанията е отчела приходи от транзакции с крипто в размер на $58 милиона, което е с около 12% повече. През първото тримесечие на 2022 г. приходите от същите транзакции са в размер на $54 милиона.

Въпреки че листнаха допълнителни токени – като Uniswap (UNI), Avalanche (AVAX), Cardano (ADA), както и стабилната монета USDC – това не доведе до увеличение на приходите от крипто транзакции на компанията.

Въпреки загубите си, през третото тримесечие приходите на компанията от опции нараснаха с 10% до $124 милиона, а приходите от акции – със 7% до $31 милиона.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Binance: Ще купи ли крипто борсата традиционна банка?


През септември също така компанията пусна бета-версия на своя крипто портфейл на първите 10,000 потребители от списъка с чакащите.

През август Отделът за финансови услуги на Ню Йорк глоби крипто звеното на компанията с $30 милиона, а през същия месец от Robinhood съкратиха около 23% от персонала си.

През тази година общите нетни приходи на компанията през третата четвърт са се увеличили с около 14% процента до $361 милиона. Нетните загуби на Robinhood през третото тримесечие възлизат на $175 милиона, което е със $120 милиона по-малко от нетните загубите реализирани през второто тримесечие.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Binance блокира клиентски сметки свързани с Bitzlato

Потребители на криптоборсата Binance споделиха, че гиганта в индустрията е блокирал множество сметки в платформата си във връзка с разследването на Bitzlato.

януари 31, 2023 8:02 2 мин. четене

Какво се случва с имота на Ружа Игнатова в Лондон?

Основателката на OneCoin Ружа Игнатова, известна още като „криптокралицата“, е свързана с британско правителствено досие за имот в Лондон.

януари 30, 2023 17:02 3 мин. четене

Сам Банкман-Фрийд отрича да се е опитвал да влияе на свидетели

Бившият главен изпълнителен директор на сриналата се криптоборса FTX, Сам Банкман-Фрийд отрича да се е опитвал да повлияе на потенциален свидетел.

януари 29, 2023 20:24 2 мин. четене

Гари Генслер коментира рисковете свързани с крипто инвестициите

Председателят на Комисията по ценни книжа и фондови борси (SEC) на САЩ Гари Генслeр публикува в Twitter дискусия между него и комисар на SEC, в която обсъждат рисковете от крипто инвестициите.

януари 29, 2023 18:00 2 мин. четене