НАЧАЛО Биткойн

Сегашните проблеми няма да спрат крипто – Чарлз Хоскинсън

ноември 14, 2022 10:04 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Сегашните проблеми няма да спрат крипто – Чарлз Хоскинсън

На фона на появилите се опасения за бъдещето на крипто пространството, породени от фалити и спадащите цени на крипто активите, основателя на Cardano - Чарлз Хоскинсън остава спокоен.

Чарлз Хоскинсън каза в Twitter, позовавайки се на пазарната ситуация и кризата с ликвидността на FTX, че това няма да са последните проблеми.

Инвеститорите са притеснени от проблемите около FTX, защото са наясно, че подобни събития няма как да свършат добре за всички.
Вместо това той призовава хората да продължат да изграждат и развиват сектора.

Според Хоскинсън блокчейн технологията и крипто индустрията вече променят света. Затова той вярва, че краткосрочни събития няма да успеят да спрат революцията и развитието на крипто сектора.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Робърт Кийосаки: Биткойн (BTC) ще се срине до $10,000


За инвеститорите, които са нови в крипто или са влезли по време на бичия пазар през 2021 г., може да e притеснително да стават свидетели на такива големи спадове за кратко време. За ветераните обаче това е обикновен ден в крипто индустрията.

Такъв спад имаше през 2013-2014 г., когато цената на главната криптовалута спадна от $1,150 до $103. Били сме свидетели на подобен спад и през 2017-2018 г., когато Биткойн (BTC) се свлече от $19,000 до $3,200. И след двата срива обаче индустрията успя да възобнови възхода си с пълни сили.

Той смята, че подобни ситуации са се случвали преди, случват се в момента и ще продължат да се случват. Това обаче не означава, че крипто индустрията спира да се развива.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Aave взе решение да изчисти дългове за милиони

DeFi протоколът Aave прие предложение за управление, което имаше за цел да премахне излишния дълг в CRV резерва на пула за ликвидност v2 на Етериум.

януари 28, 2023 12:00 2 мин. четене

Биткойн: Хеширащата мощност расте – да очакваме ли разпродажба?

Въз основа на данните на CryptoQuant един наблюдател отбелязва, че когато хеширащата мощност на Биткойн регистрира нови върхове, какъвто е случаят в края на януари 2023 г., цените на монетите са склонни да се възстановяват, тъй като възходящият импулс отслабва.

януари 28, 2023 9:43 3 мин. четене

Fantom може да се удвои, за Биткойн има 3 сценария, сподели топ трейдър

Крипто анализатор твърди, че един алткойн може да удвои цената си, като същевременно актуализира прогнозата си за Биткойн и още два криптоактива.

януари 28, 2023 9:02 2 мин. четене

Биткойн: Защо пътят до $100,000 може да е труден?

Неотдавнашният доклад на Goldman Sachs, в който Биткойн е обявен за най-добре представящия се актив през годината.

януари 28, 2023 7:02 3 мин. четене