НАЧАЛО Биткойн

Сегашните проблеми няма да спрат крипто – Чарлз Хоскинсън

ноември 14, 2022 10:04 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Сегашните проблеми няма да спрат крипто – Чарлз Хоскинсън

На фона на появилите се опасения за бъдещето на крипто пространството, породени от фалити и спадащите цени на крипто активите, основателя на Cardano - Чарлз Хоскинсън остава спокоен.

Чарлз Хоскинсън каза в Twitter, позовавайки се на пазарната ситуация и кризата с ликвидността на FTX, че това няма да са последните проблеми.

Инвеститорите са притеснени от проблемите около FTX, защото са наясно, че подобни събития няма как да свършат добре за всички.
Вместо това той призовава хората да продължат да изграждат и развиват сектора.

Според Хоскинсън блокчейн технологията и крипто индустрията вече променят света. Затова той вярва, че краткосрочни събития няма да успеят да спрат революцията и развитието на крипто сектора.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Робърт Кийосаки: Биткойн (BTC) ще се срине до $10,000


За инвеститорите, които са нови в крипто или са влезли по време на бичия пазар през 2021 г., може да e притеснително да стават свидетели на такива големи спадове за кратко време. За ветераните обаче това е обикновен ден в крипто индустрията.

Такъв спад имаше през 2013-2014 г., когато цената на главната криптовалута спадна от $1,150 до $103. Били сме свидетели на подобен спад и през 2017-2018 г., когато Биткойн (BTC) се свлече от $19,000 до $3,200. И след двата срива обаче индустрията успя да възобнови възхода си с пълни сили.

Той смята, че подобни ситуации са се случвали преди, случват се в момента и ще продължат да се случват. Това обаче не означава, че крипто индустрията спира да се развива.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

SEC одобри за разглеждане още едно заявление за Биткойн ETF

Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) официално призна заявлението за Биткойн ETF на Franklin Templeton, глобален мениджър на активи, контролиращ $1.5 трилиона.

септември 28, 2023 14:00 2 мин. четене

Chainlink (LINK) и Immutable (IMX) отбелязват ръст в цената; VC Spectra (SPCT) очаква 142% скок в предварителната продажба

Chainlink (LINK) и Immutable (IMX) отскочиха през септември, след като преминаха през вълни на несигурност през 2023 г. Тези ценови скокове следват значителни развития в двата блокчейна.

септември 28, 2023 13:10 4 мин. четене

При SUI се наблюдават ценови колебания, a VC Spectra (SPCT) и PEPE запазват позитивността на пазара

Крипто пазарът преживява период на волатилност, като при топ алткойните се наблюдават значителни ценови колебания. При SUI (SUI), нова блокчейн платформа от първи слой, се наблюдават значителни ценови колебания през последните седмици.

септември 28, 2023 12:10 3 мин. четене

Биткойн миньорите стават прекалено много – има ли печалба за всички?

Доклад на Glassnode разкри, че въпреки забележителния ръст на общите мрежови такси и на дела на приходите на миньорите от тези такси през последните месеци, приходите на Биткойн (BTC) миньорите са останали сравнително скромни.

септември 28, 2023 12:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.