НАЧАЛО Други

SEC срещу Ripple: MoneyGram иска да запечата части от документите си по делото

януари 5, 2023 21:07 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
SEC срещу Ripple: MoneyGram иска да запечата части от документите си по делото

MoneyGram International Inc., фирма за трансгранични разплащания, поиска от Окръжния съд на САЩ за южния район на Ню Йорк да запечата определени части от материалите

Те засягат обобщеното съдебно решение по текущото дело на Комисията по ценни книжа и борси на САЩ (SEC) срещу Ripple Labs.

MoneyGram заяви, че запечатвайки част от документацията си за съкратеното съдебно решение – вид решение, което обикновено се издава въз основа на изявления и доказателства без пълен съдебен процес – се надява да защити бизнес информацията и самоличността на служителите.

През септември Комисията по ценните книжа и фондовите борси и Ripple поискаха съкратено съдебно решение по текущото дело.

През декември 2020 г. SEC подаде иск срещу Ripple и нейните ръководители, твърдейки, че продажбата на XRP е представлявала предлагане на нерегистрирани ценни книжа на стойност над $1.38 милиарда.

През февруари 2021 г. MoneyGram преустанови търговията на платформата на Ripple, позовавайки се на несигурността на съдебния процес. 

Миналия месец федерален съдия уважи съвместното искане за удължаване на крайния срок до 13 януари за всички страни да представят своите Daubert молби, които ще изключат определени експертни показания, и друга свързана документация.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн: Какво прогнозират данните за актива? – Н. Мертен


Решението на делото ще е ключово

Дебора Маккримън – вицепрезидентът по съдебните дела на Ripple – смята, че резултатът от делото на Комисията по ценни книжа и борси на САЩ (SEC) с компанията ще има голямо влияние върху крипто пространството.

Маккримън сподели:

Това е авангардно, определящо за индустрията дело. То ще бъде прецедентно не само за Ripple, но и за цялата криптоиндустрия.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Британски съд отхвърли иска на Крейг Райт за нарушаване на авторско право

С неотдавнашно съдебно решение в Обединеното кралство беше отхвърлен искът на Крейг Райт за спиране на дейността на Биткойн и Биткойн Кеш.

февруари 9, 2023 10:00 1 мин. четене

Algorand влиза в партньорство с индийски стартъпи и училища

Algorand обяви партньорства в Индия, включително сътрудничество с училища за разработване на образователни програми, които да подпомогнат развитието на Web3 в страната.

февруари 9, 2023 8:00 2 мин. четене

Половината криптовалути ще изчезнат от пазара – Кевин О’Лиъри

В интервю за Скот Мелкер венчър капиталистът и водещ на „Shark Tank“ Кевин О’Лиъри прогнозира, че борсата за криптовалути Binance скоро може да бъде подложена на регулаторен натиск.

февруари 8, 2023 20:00 2 мин. четене

Voyager връчва призовки на ръководителите на FTX и Alameda

Voyager Digital, фалирал брокер на криптовалути, е връчил призовки на бившия Сам Банкман-Фрид и други ръководители на FTX и Alameda Research.

февруари 8, 2023 16:00 2 мин. четене