НАЧАЛО Биткойн

Биткойн: Какво прогнозират данните за актива? – Н. Мертен

януари 4, 2023 10:25 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн: Какво прогнозират данните за актива? – Н. Мертен

Крипто анализатор твърди, че три ключови модела дават признаци, че мечият пазар на Биткойн (BTC) може да продължи още дълго.

В скорошно YouTube видео Никълъс Мертен, водещ на DataDash, каза, че три модела, които в миналото точно са предсказвали дъното на BTC, не сочат към скорошно възстановяване.

И трите индикатора за достигане на дъното все още не показват ясни признаци на възстановяване или сила.

NUPL

Трейдърът посочи индикатора за нетната нереализирана печалба/загуба (NUPL), която разделя нереализираната печалба или загуба на инвеститорите в Биткойн на пазарната капитализация на BTC.

Имаме нетна нереализирана печалба/загуба, един от любимите ни модели, който все още се намира на територията на капитулацията, но все още е далеч от това, което сме виждали при предишни мечи пазари.

Предлагането на печалба

След това Мертен посочи метриката на предлагането в печалба, която измерва количеството BTC, които в момента са на зелено.

При типичен, нормален мечи пазар на Биткойн се стига до диапазон от около 45. В момента се намираме на 51, като неотдавнашното дъно беше на 49. Все още не сме стигнали дотам.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн: Трейдър разкрива прогноза въз основа на четиригодишния цикъл


Хеш лентите

Мертен споменава и хeш лентите – индикатор, който има за цел да покаже кога миньорите на BTC са капитулирали, обикновено защото разходите им за работа са по-високи от възнагражденията им от добива.

… не сме виждали истинска капитулация на миньорите. Дори не и типичния вид капитулация, която виждаме при нормален мечи пазар. С оглед на това колко зле са нещата в момента, с това колко ниска е цената на Биткойн в сравнение със средните разходи на миньорите, тези компании горят пари, за да добиват Биткойн, който струва малка част от разходите им за добив и електроенергия.

Трябва да има масова консолидация. Ще има голям натиск от страна на продавачите, който просто ще влоши нещата тук в краткосрочен план, преди да се подобрят.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Riot Platforms са добили 12% повече BTC през януари спрямо предходния месец

Майнинг компанията Riot Platforms е произвела 740 BTC през януари, което е с 12.3% повече спрямо декември 2022 г. и с 62% повече спрямо предходната година, съобщиха от компанията в понеделник.

февруари 7, 2023 11:14 1 мин. четене

Биткойн: Трейдър сподели предупреждение за цената

Ветеранът крипто трейдър Тоун Вейс твърди, че Биткойн (BTC) сега се бори да поддържа възхода си.

февруари 7, 2023 8:06 2 мин. четене

Биткойн: Предстои голям обрат, твърди анализатор

Крипто анализатор сподели оптимистично мнение за Биткойн (BTC), заявявайки, че активът може да се подготвя за значителни печалби.

февруари 6, 2023 12:25 2 мин. четене

Биткойн: Турбуленциите на пазара ще действат в полза на актива, твърди М. Сейлър

Основателят на MicroStrategy Майкъл Сейлър каза, че крипто скандалите и фалитите през 2022 г. ще бъдат от полза за Биткойн в дългосрочен план.

февруари 6, 2023 7:02 3 мин. четене