НАЧАЛО Други

Salesforce и Polygon въвеждат програма за лоялност, базирана на NFT

март 20, 2023 17:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Salesforce и Polygon въвеждат програма за лоялност, базирана на NFT

Salesforce, водещата Customer relationship management (CRM) платформа в света, обедини усилията си с Polygon, блокчейн от втори слой, за да разработи система за възнаграждения, базирана на NFT.

Сътрудничеството бележи значителен пробив във взаимодействието с клиентите чрез Web3 технологията, тъй като все повече компании признават потенциала на блокчейн технологията за подобряване на ангажираността на клиентите.

На 16 март Salesforce обяви, че се подготвя да пусне решение за награди, базирано на NFT, което позволява на потребителите да проследяват в реално време блокчейн данните от колекциите на Етериум и Polygon в своята CRM (Системата за управление на взаимоотношенията с клиентите).

Тази програма се счита за най-добрия подход за задържане на клиенти, удължаване на жизнения цикъл на клиентите и създаване на платформа за растеж на бизнеса. Според Smile.io програмите за лоялност могат да генерират около 40% от приходите на бизнеса.

През последните години блокчейн технологията се използва все по-често в стратегиите за ангажиране на клиенти, особено в програмите за лоялност.

Starbucks, западна популярна верига кафенета, също си партнира с Polygon, за да разработи своята система за награди, базирана на NFT.

Системата за награди на Salesforce-Polygon е предназначена да подобри ангажираността на клиентите и да предостави уникално преживяване на потребителите.

Чрез използването на незаменяеми токени (NFT) системата за награди може да предлага по-персонализирани стимули, като например уникални дигитални колекционерски предмети и други ексклузивни артикули, които могат да бъдат персонализирани според предпочитанията и интересите на отделните клиенти.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн скочи над $28,000 – икономическата несигурност се засилва


Клиентите могат да печелят награди чрез различни действия, включително покупки и препоръки и да ги обменят за ексклузивни продукти, отстъпки или други стимули, които бизнесът предлага. Като предоставят по-персонализирано и ангажиращо преживяване, компаниите могат да установят по-дълбоки и по-значими взаимоотношения с клиентите си.

Партньорството между Salesforce и Polygon бележи значителна крачка в приемането на блокчейн технологията в стратегиите за ангажиране на клиенти. Тъй като все повече предприятия признават предимствата на блокчейн технологията в програмите за лоялност, можем да очакваме повече иновативни решения в бъдеще.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

MakerDAO харчи $27.66 милиона годишно за стимулиране на растежа

Според данни на DeFiLlama от 31 май MakerDAO, децентрализиран паричен пазар, базиран на Етериум, който предоставя възможност за заемане на активи, включително ETH, изразходва приблизително $27.66 милиона годишно, за да поддържа протокола.

юни 2, 2023 19:00 2 мин. четене

Крипто борсата Bybit науска канадския пазар

Bybit, платформа за обмен на криптовалути, наскоро реши да прекрати услугите си в Канада, следвайки стъпките на лидера в бранша Binance.

юни 2, 2023 17:41 2 мин. четене

Тавана на дълга на САЩ: Крипто данъкът е оттеглен, одобрението е постигнато

Неотдавнашното одобрение на законопроекта за тавана на дълга на САЩ от Камарата на представителите взе изненадващ обрат, тъй като спорната тема за крипто данъчното облагане беше ефективно заобиколена.

юни 2, 2023 11:00 2 мин. четене

БРИКС започна да разглежда заявленията на множество държави

Коалицията БРИКС се стреми към разширяване на своя съюз, както посочи един от нейните ключови членове.

юни 2, 2023 10:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.