НАЧАЛО Други

Salesforce и Polygon въвеждат програма за лоялност, базирана на NFT

20.03.2023 17:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Salesforce и Polygon въвеждат програма за лоялност, базирана на NFT

Salesforce, водещата Customer relationship management (CRM) платформа в света, обедини усилията си с Polygon, блокчейн от втори слой, за да разработи система за възнаграждения, базирана на NFT.

Сътрудничеството бележи значителен пробив във взаимодействието с клиентите чрез Web3 технологията, тъй като все повече компании признават потенциала на блокчейн технологията за подобряване на ангажираността на клиентите.

На 16 март Salesforce обяви, че се подготвя да пусне решение за награди, базирано на NFT, което позволява на потребителите да проследяват в реално време блокчейн данните от колекциите на Етериум и Polygon в своята CRM (Системата за управление на взаимоотношенията с клиентите).

Тази програма се счита за най-добрия подход за задържане на клиенти, удължаване на жизнения цикъл на клиентите и създаване на платформа за растеж на бизнеса. Според Smile.io програмите за лоялност могат да генерират около 40% от приходите на бизнеса.

През последните години блокчейн технологията се използва все по-често в стратегиите за ангажиране на клиенти, особено в програмите за лоялност.

Starbucks, западна популярна верига кафенета, също си партнира с Polygon, за да разработи своята система за награди, базирана на NFT.

Системата за награди на Salesforce-Polygon е предназначена да подобри ангажираността на клиентите и да предостави уникално преживяване на потребителите.

Чрез използването на незаменяеми токени (NFT) системата за награди може да предлага по-персонализирани стимули, като например уникални дигитални колекционерски предмети и други ексклузивни артикули, които могат да бъдат персонализирани според предпочитанията и интересите на отделните клиенти.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн скочи над $28,000 – икономическата несигурност се засилва


Клиентите могат да печелят награди чрез различни действия, включително покупки и препоръки и да ги обменят за ексклузивни продукти, отстъпки или други стимули, които бизнесът предлага. Като предоставят по-персонализирано и ангажиращо преживяване, компаниите могат да установят по-дълбоки и по-значими взаимоотношения с клиентите си.

Партньорството между Salesforce и Polygon бележи значителна крачка в приемането на блокчейн технологията в стратегиите за ангажиране на клиенти. Тъй като все повече предприятия признават предимствата на блокчейн технологията в програмите за лоялност, можем да очакваме повече иновативни решения в бъдеще.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Pantera Capital разкри фонд на стойност $1 милиард за инвестиции в сектора

Крипто хедж фондът Pantera Capital планира да инвестира $200 милиона в компании, занимаващи се с изкуствен интелект, с което демонстрира своята отдаденост към машинното обучение.

20.06.2024 23:00 1 мин. четене

Прогресът на крипто през последните години в очите на основателя на Етериум

Бутерин наскоро направи някои коментари по отношение на еволюцията на криптовалутите от 2018-2019 г. досега.

20.06.2024 21:30 1 мин. четене

Дългът на САЩ достигна поредният нов рекорд

Държавният дълг на САЩ достигна нов рекорден връх от $34.753 трилиона, като само за последния ден това число се е увеличило с над $70 милиарда и продължава да се покачва.

20.06.2024 21:00 1 мин. четене

Швейцарската централна банка отново намали лихвения процент

Швейцарската централна банка намали основния си лихвен процент на второ поредно заседание, като по този начин подчерта разминаването си с европейските и американските си колеги в управлението на инфлацията.

20.06.2024 20:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.