НАЧАЛО Други

Robinhood изкупува Шиба Ину – над 70% ръст на притежанията за 20 дни

септември 1, 2023 19:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Robinhood изкупува Шиба Ину – над 70% ръст на притежанията за 20 дни

След въвеждането на своя протокол от втори слой, Shibarium, мрежата Shiba Inu (SHIB) отбеляза ограничен растеж. Въпреки това няколко физически и юридически лица продължиха да проявяват интерес към токена. 

Robinhood, известна компания за търговия, позната с това, че е третият по големина притежател на Биткойн, наскоро привлече вниманието поради забележителното увеличение на притежаваните от нея SHIB токени. Понастоящем Robinhood притежава общо 34.134 трилиона токена SHIB с приблизителна стойност $272.07 милиона.

Тези последни статистически данни отразяват значителен скок, настъпил в рамките на само 20 дни. На 10 август компанията притежаваше около 20 трилиона SHIB токена, оценени на приблизително $197.40 милиона.

В рамките на този кратък период Robinhood увеличи SHIB притежанията си с още 14.086 трилиона токена, което представлява забележително увеличение от 70.4%.

Това нарастване съвпадна с публичното възобновяване на Shibarium, което доведе до спекулации, че това събитие може да е допринесло за значителното нарастване на SHIB активите на Robinhood.

Освен това си струва да се отбележи, че тези средства представляват SHIB притежания, запазени от Robinhood за салдата по сметките на потребителите. Комисията за ценни книжа и фондови борси на САЩ(SEC) изисква балансите на криптовалути в платформата да бъдат напълно обезпечени на база 1:1.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Две дългосрочни инвестиции от портфолиото на Майкъл Бъри

Майкъл Бъри, известният американски инвеститор, получи широко признание за забележителната си прозорливост при предсказването на кризата с високорисковите кредити през 2008 г.

септември 26, 2023 14:00 3 мин. четене

Русия смекчава забраната на износ на петрол – цените се стабилизират

Цените на петрола претърпяха минимални промени по време на волатилна търговска сесия в понеделник. Това се дължеше на облекчаването на ограниченията върху горивата от страна на Русия и на опасенията на инвеститорите относно въздействието на повишените лихвени проценти върху търсенето.

септември 26, 2023 12:00 3 мин. четене

Amazon инвестира $4 милиарда в AI стартъп

Amazon.com Inc. възнамерява да инвестира до $4 милиарда в Anthropic, с което показва амбицията си да играе важна роля в областта на генеративния изкуствен интелект.

септември 26, 2023 11:00 2 мин. четене

Предстоящият ръст на глобална ликвидност ще даде сериозен тласък на криптовалутите – Раул Пал

Бившият изпълнителен директор на Goldman Sachs Раул Пал предположи, че предстоящото нарастване на глобалната ликвидност е в състояние да предизвика вълна от активност в сферата на криптовалутите.

септември 26, 2023 10:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.