Home

Robinhood изкупува Шиба Ину – над 70% ръст на притежанията за 20 дни

01.09.2023 19:00 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Robinhood изкупува Шиба Ину – над 70% ръст на притежанията за 20 дни

След въвеждането на своя протокол от втори слой, Shibarium, мрежата Shiba Inu (SHIB) отбеляза ограничен растеж. Въпреки това няколко физически и юридически лица продължиха да проявяват интерес към токена. 

Robinhood, известна компания за търговия, позната с това, че е третият по големина притежател на Биткойн, наскоро привлече вниманието поради забележителното увеличение на притежаваните от нея SHIB токени. Понастоящем Robinhood притежава общо 34.134 трилиона токена SHIB с приблизителна стойност $272.07 милиона.

Тези последни статистически данни отразяват значителен скок, настъпил в рамките на само 20 дни. На 10 август компанията притежаваше около 20 трилиона SHIB токена, оценени на приблизително $197.40 милиона.

В рамките на този кратък период Robinhood увеличи SHIB притежанията си с още 14.086 трилиона токена, което представлява забележително увеличение от 70.4%.

Това нарастване съвпадна с публичното възобновяване на Shibarium, което доведе до спекулации, че това събитие може да е допринесло за значителното нарастване на SHIB активите на Robinhood.

Освен това си струва да се отбележи, че тези средства представляват SHIB притежания, запазени от Robinhood за салдата по сметките на потребителите. Комисията за ценни книжа и фондови борси на САЩ(SEC) изисква балансите на криптовалути в платформата да бъдат напълно обезпечени на база 1:1.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Камала Харис е готова за президентската надпревара: Какъв е планът ѝ?

Камала Харис може да се кандидатира за президент на Демократическата партия и да замени Джо Байдън. Тази промяна повдига въпроси относно нейните икономически политики и тяхното въздействие върху САЩ.

23.07.2024 21:00 2мин. четене

Доналд Тръмп отрече слуховете, че министър на финансите ще бъде директора на JPMorgan или BlackRock

Неотдавна в социалните мрежи се появиха слухове, че Доналд Тръмп иска да назначи Джейми Даймън от JPMorgan или Лари Финк от BlackRock за министър на финансите.

23.07.2024 19:45 1мин. четене

Глобиха най-големият копач на Биткойн (BTC) със $139 милиона

Marathon Digital Holdings, най-големият копач на Биткойн (BTC), листнат на NASDAQ, беше глобен със $139 милиона за нарушаване на споразумение.

23.07.2024 19:30 1мин. четене

Алткойн сезонът идва според експерт от екипа на Shiba Inu

Експертът по маркетинг в социалните медии на екипа на Shiba Inu (SHIB), известен на общността като “Lucie”, наскоро публикува туит, в който отправи оптимистично послание към поддръжниците на Shiba Inu.

23.07.2024 19:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.