Home

Пригответе се за още спадове – Артър Хейс

12.11.2022 18:20 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Пригответе се за още спадове – Артър Хейс

Основателят на BitMEX Артър Хейс е уверен, че криптопазарите ще се възстановят - макар че може да отнеме известно време.

В нов анализ той заяви, че е бичи настроен за крипто през 2023 г., но смята, че цифровите активи първо ще се сринат до нови дъна на фона на спекулациите за това кои играчи ще бъдат засегнати от срива на FTX.

Пригответе се за по-ниски стойности за по-дълго време, защото те идват.

Според Хейс отсъствието на субект, който би спрял кървенето като централна банка, е огромен позитив за индустрията, тъй като ще позволи на криптопазарите ефективно да се прочистят и в крайна сметка да се възстановят.

Но хубавото на крипто е, че никоя централна банка няма да тръгне да помага с прясно напечатани фиатни [монети], за да подкрепи балансите на безразсъдни компании. 

Криптоиндустрията ще бъде принудена бързо да се успокои – което ще доведе до бързо възстановяване, което ще я направи по-силна от всякога.

Бившият главен изпълнителен директор на BitMEX също така подчертава, че централизираните борси винаги ще се сблъскват с проблеми, свързани с доверието на клиентите.

FTX не беше първата високопрофилна борса, която се провали, и няма да е последната. Но през цялото това време блоковете на Биткойн, Етериум и всички други блокчейн вериги все още се произвеждаха и верифицираха. 

Децентрализираните пари и финанси са оцелявали и ще продължат да се развиват и процъфтяват пред лицето на провалите на централизираните структури.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Повечето професионални инвеститори се възползват от срива


Хейс сравни сегашното положение на пазарите на криптовалути със срива на фондовия пазар през 2008 г.

FTX и Alameda, които се сринаха, е достатъчно зле. Това е нашият Lehman Brothers – но кой е AIG? Кой е CountryWide? FannieMae и FreddieMac? О, те са там…

През март Хейс и неговия колега Бенджамин Дело се признаха за виновни в нарушаване на Закона за банковата тайна, като умишлено не са създали протоколи за борба с изпирането на пари. 

По-късно съдията осъди Хейс на шест месеца домашен арест и две години пробация, а бившият главен изпълнителен директор се съгласи да плати и глоба в размер от $10 милиона. Въпреки това, прогнозите на Хейс са се оказвали проницателни и точни в миналото.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн притежанията на Tesla остават непроменени след последния отчет за приходите

Наскоро компанията за електроавтомобили, създадена от Илон Мъск, подаде отчетите си за второто тримесечие на 2024 г.

23.07.2024 23:16 1мин. четене

Набира ли DogWifHat инерция и може ли да се насочи към нови върхове?

DogWifHat (WIF) се очертава като важен меме токен, който скочи от $1.60 до над $2.80 за малко повече от седмица, с потенциал да достигне $3.50 и повече.

23.07.2024 22:00 2мин. четене

Очаква се рали за XRP, тъй като инвестициите на китовете се увеличават

Наскоро XRP показа признаци на потенциален пробив след дълъг период на ценова стабилност, като инвеститорите очакват евентуално покачване над $0.60.

23.07.2024 20:30 1мин. четене

Анализатор прогнозира, че Avalanche ще последва скока на Solana – ето каква е целта му

Известен крипто анализатор прогнозира, че Avalanche (AVAX), конкурент на Етериум (ETH), ще отрази неотдавнашното възходящо движение на Solana (SOL).

23.07.2024 20:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.