НАЧАЛО Алткойни

Пригответе се за още спадове – Артър Хейс

ноември 12, 2022 18:20 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Пригответе се за още спадове – Артър Хейс

Основателят на BitMEX Артър Хейс е уверен, че криптопазарите ще се възстановят - макар че може да отнеме известно време.

В нов анализ той заяви, че е бичи настроен за крипто през 2023 г., но смята, че цифровите активи първо ще се сринат до нови дъна на фона на спекулациите за това кои играчи ще бъдат засегнати от срива на FTX.

Пригответе се за по-ниски стойности за по-дълго време, защото те идват.

Според Хейс отсъствието на субект, който би спрял кървенето като централна банка, е огромен позитив за индустрията, тъй като ще позволи на криптопазарите ефективно да се прочистят и в крайна сметка да се възстановят.

Но хубавото на крипто е, че никоя централна банка няма да тръгне да помага с прясно напечатани фиатни [монети], за да подкрепи балансите на безразсъдни компании. 

Криптоиндустрията ще бъде принудена бързо да се успокои – което ще доведе до бързо възстановяване, което ще я направи по-силна от всякога.

Бившият главен изпълнителен директор на BitMEX също така подчертава, че централизираните борси винаги ще се сблъскват с проблеми, свързани с доверието на клиентите.

FTX не беше първата високопрофилна борса, която се провали, и няма да е последната. Но през цялото това време блоковете на Биткойн, Етериум и всички други блокчейн вериги все още се произвеждаха и верифицираха. 

Децентрализираните пари и финанси са оцелявали и ще продължат да се развиват и процъфтяват пред лицето на провалите на централизираните структури.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Повечето професионални инвеститори се възползват от срива


Хейс сравни сегашното положение на пазарите на криптовалути със срива на фондовия пазар през 2008 г.

FTX и Alameda, които се сринаха, е достатъчно зле. Това е нашият Lehman Brothers – но кой е AIG? Кой е CountryWide? FannieMae и FreddieMac? О, те са там…

През март Хейс и неговия колега Бенджамин Дело се признаха за виновни в нарушаване на Закона за банковата тайна, като умишлено не са създали протоколи за борба с изпирането на пари. 

По-късно съдията осъди Хейс на шест месеца домашен арест и две години пробация, а бившият главен изпълнителен директор се съгласи да плати и глоба в размер от $10 милиона. Въпреки това, прогнозите на Хейс са се оказвали проницателни и точни в миналото.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Какво е бичият пазар за криптовалутите, задава ли се такъв и кои токени да следите

Проучване на крипто бичи пазарите и най-добрите инвестиционни монети, които да гледате сега, преди да започне следващият: SPCT, eCash (XEC) и THORChain (RUNE).

септември 26, 2023 14:22 5 мин. четене

Криптовалути за диверсифициране на портфейл през Q4: Kangamoon (KANG), Shiba Inu (SHIB), XRP

Открийте най-добрите криптовалути за диверсифициране на портфейла ви преди четвъртото тримесечие на 2023 г. – Shiba Inu, XRP и Kangamoon.

септември 26, 2023 13:46 3 мин. четене

ChatGPT прогнозира кои ще са водещите токени за 2023: BNB, XRP и VC Spectra

ChatGPT идентифицира три топ токена – XRP, BNB и VC Spectra – като най-добри инвестиционни решения. Коя е най-добрата криптовалута, която да купите за печалби през четвъртото тримесечие?

септември 26, 2023 12:39 5 мин. четене

Dogecoin (DOGE) поскъпва след добри новини, ликвидността на XRP се покачва, а Tradecurve Markets (TCRV) приближава до етап 6

Добри новини за Dogecoin (DOGE), XRP (XRP) и Tradecurve Markets (TCRV), тъй като интересът към тях се увеличава след последните събития.

септември 26, 2023 11:34 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.