НАЧАЛО Алткойни

Пригответе се за още спадове – Артър Хейс

ноември 12, 2022 18:20 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Пригответе се за още спадове – Артър Хейс

Основателят на BitMEX Артър Хейс е уверен, че криптопазарите ще се възстановят - макар че може да отнеме известно време.

В нов анализ той заяви, че е бичи настроен за крипто през 2023 г., но смята, че цифровите активи първо ще се сринат до нови дъна на фона на спекулациите за това кои играчи ще бъдат засегнати от срива на FTX.

Пригответе се за по-ниски стойности за по-дълго време, защото те идват.

Според Хейс отсъствието на субект, който би спрял кървенето като централна банка, е огромен позитив за индустрията, тъй като ще позволи на криптопазарите ефективно да се прочистят и в крайна сметка да се възстановят.

Но хубавото на крипто е, че никоя централна банка няма да тръгне да помага с прясно напечатани фиатни [монети], за да подкрепи балансите на безразсъдни компании. 

Криптоиндустрията ще бъде принудена бързо да се успокои – което ще доведе до бързо възстановяване, което ще я направи по-силна от всякога.

Бившият главен изпълнителен директор на BitMEX също така подчертава, че централизираните борси винаги ще се сблъскват с проблеми, свързани с доверието на клиентите.

FTX не беше първата високопрофилна борса, която се провали, и няма да е последната. Но през цялото това време блоковете на Биткойн, Етериум и всички други блокчейн вериги все още се произвеждаха и верифицираха. 

Децентрализираните пари и финанси са оцелявали и ще продължат да се развиват и процъфтяват пред лицето на провалите на централизираните структури.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Повечето професионални инвеститори се възползват от срива


Хейс сравни сегашното положение на пазарите на криптовалути със срива на фондовия пазар през 2008 г.

FTX и Alameda, които се сринаха, е достатъчно зле. Това е нашият Lehman Brothers – но кой е AIG? Кой е CountryWide? FannieMae и FreddieMac? О, те са там…

През март Хейс и неговия колега Бенджамин Дело се признаха за виновни в нарушаване на Закона за банковата тайна, като умишлено не са създали протоколи за борба с изпирането на пари. 

По-късно съдията осъди Хейс на шест месеца домашен арест и две години пробация, а бившият главен изпълнителен директор се съгласи да плати и глоба в размер от $10 милиона. Въпреки това, прогнозите на Хейс са се оказвали проницателни и точни в миналото.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Биткойн: Сенатор иска да направи BTC законно платежно средство

Въпросният сенатор също така внесе подобен законопроект, който има за цел да превърне Биткойн в законно платежно средство през 2022 г., но той постигна успех.

януари 27, 2023 21:00 2 мин. четене

Етериум: „Пазете се, предстоят значителни загуби“ – Б. Коуен

Крипто анализаторът Бенджамин Коуен сподели мнението си, че Етериум (ETH) го очаква значителен спад въпреки скока на цената му през този месец.

януари 27, 2023 20:00 2 мин. четене

Биткойн може да стигне до $35,000 преди корекция – според икономист

Известния икономист Алекс Крюгер изрази бичи настроения по отношение на Биткойн (BTC), заявявайки, че актива може да направи масивно рали през 2023 г.

януари 27, 2023 19:00 2 мин. четене

Цените на криптовалутите днес: анализ, прогнози и какво ни подготвя крипто пазара в бъдеще

Какви са цените на криптовалутите днес? Нека видим как се движи пазара и какво ни очаква.

януари 27, 2023 18:30 5 мин. четене