НАЧАЛО Биткойн

Робърт Кийосаки: Продължавам да вярвам в Биткойн въпреки FTX

ноември 22, 2022 17:06 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Робърт Кийосаки: Продължавам да вярвам в Биткойн въпреки FTX

Пазарът на криптовалути изпитва значителна турбуленция покрай срива на криптоборсата FTX, който повлече други големи фирми.

Предприемачът и авторът на книгата за лични финанси “Богат татко, беден татко” Робърт Кийосаки остава с позитивна нагласа за Биткойн (BTC) и Етериум (ETH) актива по пазарна капитализация.

Според него FTX не е признак за състоянието на цялата индустрия, както обясни в интервюто си с радиоводещия на iHeart и автор на “Некомунистическия Манифест” Марк Мос, публикувано на 21 ноември.

По време на предаването Кийосаки сподели следното:

Все още съм бичи настроен за Биткойн, но не смятам среброто и сребърния ETF за едно и също нещо. А Биткойн не е същото като Сам Банкман-Фрийд. (…) Проблемът е във FTX.

Според Кийосаки много хора в неговата възрастова група отбягват от криптовалутите, особено след скорошните събития, но той остава убеден в перспективите на пазара:

Аз все още подкрепям Биткойн. Не съм против него, както са много хора в моя [бранш], в моята възрастова група, защото смятам, че Биткойн е солиден. 

Всъщност се интересувам повече от блокчейн и притежавам Етериум.

Скорошните проблеми на криптопазара започнаха, след като FTX спря тегленията на клиентски средства, като подчерта недостиг на ликвидност като причина за това.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC): Очаква ли се обрат на тренда?


В последвалия хаос повечето децентрализирани финансови (DeFi) токени претърпяха драматичен спад в цената, включително BTC и ETH.

Кийосаки остава един от най-заклетите поддръжници на криптовалутите, особено на Биткойн (BTC), който, както потвърждава в интервюто, е закупил на цена от около $6,000.

Милионерът очаква Биткойн да се коригира до $10,000, но той остава убеден в дългосрочните му перспективи. Кийосаки разкритикува Федералния резерв и препоръча златото и среброто като добри инвестиции в текущия климат.

Според Кийосаки икономическият срив ще бъде предизвикан от политиките на централните банки, както и нарастващата инфлация.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Събужда ли се Биткойн и ще започне ли бичи пазар?

През последните няколко дни Биткойн остана в тесен търговски диапазон, въпреки че S&P 500 отбеляза четиридневен спад.

септември 25, 2023 14:00 2 мин. четене

САЩ вероятно ще вдигне още един път лихвените проценти тази година – какво означава това за Биткойн?

Най-новото обобщение на икономическите прогнози на Федералния резерв на САЩ, което беше публикувано по-рано тази седмица, предлага ценна информация за перспективите на централната банка по отношение на лихвените проценти и икономиката в по-широк план.

септември 25, 2023 11:15 3 мин. четене

Ето кой е най-големият притежател на Биткойн в света

Coinbase, виден играч във финансовата индустрия, се откроява като една от водещите структури, участващи в операции с криптовалути.

септември 25, 2023 10:00 2 мин. четене

Колко пари на ден трябва да инвестираш, за да имаш един Биткойн

При крипто инвестициите желанието за придобиване на цяла единица Биткойн (BTC) е много желано постижение, обусловено от потенциала за значителна възвръщаемост.

септември 25, 2023 6:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.