Home

Робърт Кийосаки: Продължавам да вярвам в Биткойн въпреки FTX

22.11.2022 17:06 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Робърт Кийосаки: Продължавам да вярвам в Биткойн въпреки FTX

Пазарът на криптовалути изпитва значителна турбуленция покрай срива на криптоборсата FTX, който повлече други големи фирми.

Предприемачът и авторът на книгата за лични финанси “Богат татко, беден татко” Робърт Кийосаки остава с позитивна нагласа за Биткойн (BTC) и Етериум (ETH) актива по пазарна капитализация.

Според него FTX не е признак за състоянието на цялата индустрия, както обясни в интервюто си с радиоводещия на iHeart и автор на “Некомунистическия Манифест” Марк Мос, публикувано на 21 ноември.

По време на предаването Кийосаки сподели следното:

Все още съм бичи настроен за Биткойн, но не смятам среброто и сребърния ETF за едно и също нещо. А Биткойн не е същото като Сам Банкман-Фрийд. (…) Проблемът е във FTX.

Според Кийосаки много хора в неговата възрастова група отбягват от криптовалутите, особено след скорошните събития, но той остава убеден в перспективите на пазара:

Аз все още подкрепям Биткойн. Не съм против него, както са много хора в моя [бранш], в моята възрастова група, защото смятам, че Биткойн е солиден. 

Всъщност се интересувам повече от блокчейн и притежавам Етериум.

Скорошните проблеми на криптопазара започнаха, след като FTX спря тегленията на клиентски средства, като подчерта недостиг на ликвидност като причина за това.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC): Очаква ли се обрат на тренда?


В последвалия хаос повечето децентрализирани финансови (DeFi) токени претърпяха драматичен спад в цената, включително BTC и ETH.

Кийосаки остава един от най-заклетите поддръжници на криптовалутите, особено на Биткойн (BTC), който, както потвърждава в интервюто, е закупил на цена от около $6,000.

Милионерът очаква Биткойн да се коригира до $10,000, но той остава убеден в дългосрочните му перспективи. Кийосаки разкритикува Федералния резерв и препоръча златото и среброто като добри инвестиции в текущия климат.

Според Кийосаки икономическият срив ще бъде предизвикан от политиките на централните банки, както и нарастващата инфлация.


Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн притежанията на Tesla остават непроменени след последния отчет за приходите

Наскоро компанията за електроавтомобили, създадена от Илон Мъск, подаде отчетите си за второто тримесечие на 2024 г.

23.07.2024 23:16 1мин. четене

Swan Bitcoin прекратява дейностите си по добив на Биткойн

Swan Bitcoin, компания за финансови услуги, специализирана в сектора на Биткойн, обяви, че прекратява своята майнинг дейност и отлага плановете си за първично публично предлагане (IPO).

23.07.2024 17:00 1мин. четене

Проучване: Кой всъщност притежава Биткойн в Америка?

Неотдавнашно проучване на Института „Накамото“ разкри изненадващи данни за демографските характеристики на притежателите на Биткойн (BTC) в Съединените щати, като оспори общите предположения за типичния инвеститор в криптовалута.

23.07.2024 15:30 2мин. четене

Биткойн ще избухне, ако Тръмп спечели – Робърт Кийосаки

Милиардерът инвеститор Робърт Кийосаки отново се застъпи за Биткойн, предполагайки, че евентуалното управление на Тръмп може значително да повиши стойността му.

23.07.2024 14:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.