НАЧАЛО Други

Робърт Кийосаки коментира критиките на Чарли Мънгър срещу крипто

февруари 19, 2023 20:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Робърт Кийосаки коментира критиките на Чарли Мънгър срещу крипто

В неотдавнашно интервю за Stansberry Research Робърт Кийосаки, автор на бестселъра "Богат татко, беден татко", сподели мнението си за призива на Чарли Мънгър за забрана на криптовалути като Биткойн.

Докато Мънгър критикува криптовалутите, Кийосаки вярва, че по-младите поколения ги приемат поради легитимната им счетоводна система. Кийосаки заявява още, че фокусът трябва да бъде върху основната технология, а не върху движението на цените на криптовалутите.

Чарли вероятно все още би казал купувайте акции, но аз харесвам криптовалутите, не Биткойн, заради блокчейн, а блокчейн е счетоводна система. Тя е по-легитимна от ФЕД, Министерството на финансите или Уолстрийт, така че Чарли Мънгър е в тълпата на ФЕД, Министерството на финансите и Уолстрийт, а по-младите поколения, милениалите и по-ниско, са в тълпата на iPhone.

Кийосаки си е спечелил репутацията на успешен инвеститор и финансов обучител, поради което възгледите му за криптовалутите са много очаквани.

Чарли Мънгър и неговата омраза към Бикойн

Чарли Мънгър е милиардер и заместник-председател на Berkshire Hathaway, компания, собственост на Уорън Бъфет и е високо ценен в света на финансите.

Призивът на Мънгър за забрана на криптовалутите срещна съпротива като мнозина твърдят, че разрастването на пазара на криптовалути се дължи на технологични иновации и желание за финансова независимост.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн: Предстои значителна корекция, твърди анализатор


Мънгър смята, че Биткойн е отчасти измама и е привлекателен за похитители.

Кийосаки и неговата любов към Биткойн

Кийосаки е добре известен с бичите си възгледи за Биткойн, въпреки че е предупреждавал за потенциален срив на пазара. Той се застъпва за продължаване на акумулацията на Биткойн (BTC), тъй като смята, че потенциалният растеж на актива е значителен.

Авторът на бестселъри остава с бичи нагласи по отношение на Биткойн, като прогнозира, че до 2025 г. той ще се търгува за $500,000.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Регулаторни пречки принуждават Bittrex да напусне американския пазар

На 31 март Bittrex, добре позната крипто борса, изпрати имейл на своите потребители, че доброволно ще спре дейността си в Съединените щати.

април 1, 2023 11:14 2 мин. четене

Binance се присъединява към FIDO Alliance в подготовка за имплементиране на ключове за достъп

Развълнувани сме да обявим, че Binance официално се присъедини към FIDO Alliance, една от най-влиятелните и най-големи асоциации, фокусирани върху разработването на стандарти за удостоверяване без парола.

април 1, 2023 7:00 2 мин. четене

Binance отговори на обвиненията на американските сенатори

Крипто борсата Binance отговори на обвиненията, че платформата е улеснила дадени незаконни финансови дейности, отправени от американските сенатори Елизабет Уорън, Крис Ван Холен и Роджър Маршал.

март 31, 2023 21:00 2 мин. четене

Задържания глава на Terra го очакват тежки условия в затвора

Според информацията До Куон, който в момента е арестуван в Черна гора и потенциално може да бъде екстрадиран в САЩ или Южна Корея, ще трябва да изтърпи тежките условия в затвора в страната.

март 31, 2023 19:00 2 мин. четене