НАЧАЛО Биткойн

Предстои гигантски срив, Биткойн ще стигне $500,000 – Робърт Кийосаки

14.02.2023 9:01 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Предстои гигантски срив, Биткойн ще стигне $500,000 – Робърт Кийосаки

Авторът на книгата "Богат татко, беден татко" Робърт Кийосаки предупреждава инвеститорите да обърнат внимание на вълната от съкращения в технологични компании като Google, Microsoft, Facebook и Amazon.

Кийосаки прогнозира, че сривът на пазара ще започне още този месец и че всички активи, включително златото и криптовалутите, първоначално ще се сринат.

Очакване на пазарни сътресения

Според автора Силициевата долина ще бъде първата, която ще падне. Той очаква всичко да се срине, включително златото, среброто и Биткойн, но съветва да не се паникьосваме, и препоръчва да злато, сребро и Биткойн.

Последици от срива на пазара

След срива на пазара Кийосаки смята, че Федералният резерв ще бъде принуден да напечата милиарди, за да подкрепи пазара, увеличавайки държавния дълг и намалявайки стойността на долара.

Въпреки това той очаква до 2025 г. стойността на активи като златото, среброто и Биткойн да нарасне.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Етериум: Алткойнът е готов за 100% скок, твърди анализатор – ето защо


Прогнози за бъдещето

Кийосаки прогнозира, че до 2025 г. златото ще бъде на стойност $5,000, среброто – $500, а Биткойн – $500,000. Той вярва, че това ще се случи, защото вярата в щатския долар, който той нарича фалшиви пари, ще бъде унищожена.

Авторът нарича златото и среброто “божиите пари”, а Биткойн – “народните пари”.

Защо Биткойн е привлекателен

Според Кийосаки част от привлекателността на Биткойн е неговата относителна сигурност от гледна точка на регулациите. Въпреки че Комисията за ценни книжа и фондови борси на САЩ има някои опасения относно криптоиндустрията, агенцията е заявила, че BTC не е ценна книга.

Обобщение

Авторът на книгата “Богат татко, беден татко” предупреди инвеститорите да обърнат голямо внимание на вълната от съкращения в големите технологични компании.

Той прогнозира голям пазарен срив, който ще започне още този месец, и смята, че всички активи, включително златото и криптовалутите, първоначално ще се понижат, но в крайна сметка ще се възстановят до началото на 2025 г.

Според Кийосаки Федералният резерв ще трябва да напечата милиарди долари, за да подкрепи пазарите, което ще доведе до ерозия на стойността на долара, но ще накара стойността на активи като злато, сребро и Биткойн да се покачи.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Най-големият телеком в Европа започва да копае Биткойн

По време на Биткойн конференцията в Прага, състояла се между 13 и 15 юни, представител на една от най-големите телекомуникационни компании в света излезе с важно съобщение.

14.06.2024 23:58 2 мин. четене

Ето защо може да очакваме крипто пазарите да продължат бичата тенденция

Светът на криптовалутите показа признаци на възстановяване след жестоката крипто зима. Много дигитални валути достигнаха или се доближават до рекордно високи нива, което показва обещаващите им бъдещи перспективи.

14.06.2024 21:30 2 мин. четене

Цената на Биткойн падна под $66,000 – каква е причината?

Цената на Биткойн (BTC) продължава да изпитва затруднения да пробие на нивото от $67,000. Стойността на актива дори падна под $66,000 през последния час. На какво се дължи това?

14.06.2024 19:15 2 мин. четене

Изключително оптимистична прогноза за цената на Биткойн от Bernstein

Bernstein прогнозира, че Биткойн (BTC) ще достигне $1 милион до 2033 г., като върхът на настоящия му цикъл ще бъде $200,000.

14.06.2024 16:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.