НАЧАЛО Биткойн

Предстои гигантски срив, Биткойн ще стигне $500,000 – Робърт Кийосаки

февруари 14, 2023 9:01 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Предстои гигантски срив, Биткойн ще стигне $500,000 – Робърт Кийосаки

Авторът на книгата "Богат татко, беден татко" Робърт Кийосаки предупреждава инвеститорите да обърнат внимание на вълната от съкращения в технологични компании като Google, Microsoft, Facebook и Amazon.

Кийосаки прогнозира, че сривът на пазара ще започне още този месец и че всички активи, включително златото и криптовалутите, първоначално ще се сринат.

Очакване на пазарни сътресения

Според автора Силициевата долина ще бъде първата, която ще падне. Той очаква всичко да се срине, включително златото, среброто и Биткойн, но съветва да не се паникьосваме, и препоръчва да злато, сребро и Биткойн.

Последици от срива на пазара

След срива на пазара Кийосаки смята, че Федералният резерв ще бъде принуден да напечата милиарди, за да подкрепи пазара, увеличавайки държавния дълг и намалявайки стойността на долара.

Въпреки това той очаква до 2025 г. стойността на активи като златото, среброто и Биткойн да нарасне.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Етериум: Алткойнът е готов за 100% скок, твърди анализатор – ето защо


Прогнози за бъдещето

Кийосаки прогнозира, че до 2025 г. златото ще бъде на стойност $5,000, среброто – $500, а Биткойн – $500,000. Той вярва, че това ще се случи, защото вярата в щатския долар, който той нарича фалшиви пари, ще бъде унищожена.

Авторът нарича златото и среброто “божиите пари”, а Биткойн – “народните пари”.

Защо Биткойн е привлекателен

Според Кийосаки част от привлекателността на Биткойн е неговата относителна сигурност от гледна точка на регулациите. Въпреки че Комисията за ценни книжа и фондови борси на САЩ има някои опасения относно криптоиндустрията, агенцията е заявила, че BTC не е ценна книга.

Обобщение

Авторът на книгата “Богат татко, беден татко” предупреди инвеститорите да обърнат голямо внимание на вълната от съкращения в големите технологични компании.

Той прогнозира голям пазарен срив, който ще започне още този месец, и смята, че всички активи, включително златото и криптовалутите, първоначално ще се понижат, но в крайна сметка ще се възстановят до началото на 2025 г.

Според Кийосаки Федералният резерв ще трябва да напечата милиарди долари, за да подкрепи пазарите, което ще доведе до ерозия на стойността на долара, но ще накара стойността на активи като злато, сребро и Биткойн да се покачи.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Добивът на Биткойн става все по-доходоносен – каква е причината?

От началото на годината хашрейтът на Биткойн непрекъснато се увеличава, а през последните 48 часа достигна нов връх от 400 EH/s.

март 26, 2023 19:00 2 мин. четене

От криза към възможност: Как Биткойн предлага път към финансова стабилност

Найджъл Грийн, главен изпълнителен директор на deVere Group, финансово-консултантска компания, оценена на $12 милиарда, смята, че инвеститорите се обръщат към алтернативни форми на инвестиции, като Биткойн и други криптовалути.

март 26, 2023 17:00 1 мин. четене

Какво предстои за Биткойн? – Б. Коуен

В скорошно видео известният крипто стратег Бенджамин Коуен сподели своята гледна точка за бъдещето на Биткойн (BTC) след решението на Федералния резерв да повиши лихвените проценти с 25 базисни пункта.

март 26, 2023 10:00 2 мин. четене

САЩ ще се опита да прекъсне достъпа до Биткойн в условията на банкова криза

Бившият главен технологичен директор на Coinbase, Баладжи Сринивасан направи серия от смели прогнози за бъдещето на Биткойн (BTC) и финансовата система на САЩ.

март 25, 2023 15:00 2 мин. четене