НАЧАЛО Прессъобщения

Ripple иска от SEC справедливо регулиране – как това ще се отрази на Cardano (ADA), XRP, Everlodge (ELDG)?

септември 9, 2023 13:25 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ripple иска от SEC справедливо регулиране – как това ще се отрази на Cardano (ADA), XRP, Everlodge (ELDG)?

Ripple, компанията, която стои зад XRP, призовава Комисията по ценни книжа и фондови борси да проправи пътя за справедливо регулиране.

Докато Ripple се бори за справедливост, последствията от този правен спор се усещат в цялата индустрия. Тя засяга и други криптовалути като Cardano (ADA) и иновативната платформа Everlodge (ELDG).

Присъединете се към предварителната продажба на Everlodge и спечелете луксозна почивка на Малдивите

Колко високо може да стигне Cardano (ADA)?

Cardano (ADA), друга водеща криптовалута, наблюдаваше отблизо делото Ripple-SEC. Изходът от него може да повлияе на начина, по който монетата ADA и други криптовалути се ориентират в регулаторния пейзаж. Благоприятно решение за Ripple може да създаде положителен прецедент, който потенциално да облекчи регулаторните опасения за Cardano и други проекти.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Основателят на Cardano, Чарлз Хоскинсън, наскоро заяви, че ADA в крайна сметка ще се превърне в “най-голямата криптовалута в света“. Тази смела визия и продължаващите усилия за разработване засилиха репутацията на Cardano като криптовалута с потенциал за дългосрочен растеж.

Поради всички тези причини експертите прогнозират, че до края на 2023 г. монетата Cardano може да се търгува на цена от $0.37.

Последици за XRP (XRP)

Най-непосредственото въздействие на делото Ripple-SEC, разбира се, е върху самата XRP. Класифицирането на XRP като ценна книга може да има значителни последици за търговията с нея, листването ѝ на борсите и цялостното ѝ пазарно представяне. При благоприятно решение XRP може да възвърне предишната си значимост, докато неблагоприятният изход може да създаде дългосрочни предизвикателства.

В последните новини за XRP Whale Alert съобщава, че Ripple Labs прехвърли зашеметяващите милиард XRP, освобождавайки ги от ескроу в четири големи транзакции. С отдаден екип и устойчива общност XRP продължава да работи за преодоляване на регулаторните си пречки.

Ето защо, ако успее, това може допълнително да затвърди позицията на XRP като дългосрочен играч в крипто индустрията. В резултат на това пазарните анализатори остават оптимистично настроени, тъй като прогнозират, че до декември 2023 г. цената на XRP ще достигне $0.79.

Everlodge (ELDG): Фар на иновациите

В този несигурен регулаторен климат се открояват иновативни проекти като Everlodge (ELDG). Everlodge е пионер в решенията на пазара на недвижими имоти, като предлага частична собственост и прозрачност. С реалните си връзки с пазара на недвижими имоти, възлизащ на $280 трилиона, Everlodge може дори да задмине Cardano и XRP.

Една от най-съществените пречки за навлизане на пазара на недвижими имоти е високата цена на имотите. Everlodge елиминира този проблем, като въвежда частична собственост. С други думи, тя ще дигитализира луксозни вили и имоти в NFT. След това тези NFT ще бъдат фракционирани. По този начин всеки може да притежава частично вила на цени от $100.

Everlodge Rewards Club също така позволява на членовете да печелят безплатни нощувки в различни имоти. Освен това Everlodge дава възможност на членовете да препродават разпределените им безплатни нощувки и дава възможност на потребителите да превърнат своите привилегии в пасивен доход. Това го прави примамливо предложение за всички инвеститори.

Притежаването на ELDG е ключът към получаването на достъп до този клуб за награди за управление и стейкинг. Понастоящем един ELDG струва само $0.016, тъй като се намира в етап 2 на предварителната си продажба. Тези, които са го закупили в началото, се радват на 60% ROI. Но експертите предвиждат скок до $0.035 преди края на предварителната продажба – 118% ROI за тези, които я купят сега.

Научете повече за предварителната продажба на Everlodge (ELDG)

Уебсайт: https://www.everlodge.io/

Телеграм: https://t.me/everlodge


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Google Cloud официално стана валидатор в блокчейна на Polygon (MATIC)

Google Cloud наскоро стана официален валидатор на Polygon (MATIC) – блокчейн от втори слой, използващ мрежа за доказване на залог (PoS).

октомври 1, 2023 21:00 1 мин. четене

3 криптовалути с потенциал да превърнат $50 в $5,000 до 2026 г.

Криптовалути като Uniswap (UNI) и ApeCoin (APE) се развиват добре, но все пак според анализаторите VC Spectra (SPCT) има по-обещаващи бичи перспективи. Ето защо!

октомври 1, 2023 20:01 4 мин. четене

Защо пазарът на криптовалути беше толкова “заспал” през септември

През септември крипто пазарът се представи слабо, като ключовите показатели като обеми, волатилност и отворен интерес (OI) останаха слаби през целия месец.

октомври 1, 2023 17:00 2 мин. четене

Прогноза за цената на Dogecoin от изкуствен интелект

Въпреки продължителния мечи пазар, Dogecoin (DOGE) успя да запази позицията си сред десетте най-големи криптовалути по пазарна капитализация. 

октомври 1, 2023 15:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.