НАЧАЛО Прессъобщения

Борсата DTX Exchange привлича вниманието със зашеметяващите $485,000, събрани на фона на спада на цената на Bitcoin Cash и Dogecoin

03.05.2024 9:03 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Борсата DTX Exchange привлича вниманието със зашеметяващите $485,000, събрани на фона на спада на цената на Bitcoin Cash и Dogecoin

На динамичния крипто пазар, докато Bitcoin Cash (BCH) и Dogecoin (DOGE) се борят с пазарните колебания, DTX Exchange си издълбава ниша с неотдавнашния си успешен кръг на финансиране.

Това развитие идва в момент, когато и Bitcoin Cash, и Dogecoin преминават през спад в обема на търговията и цената, демонстрирайки нестабилността и постоянно променящия се характер на криптовалутния пейзаж.

Dogecoin (DOGE) се носи по волатилните вълни с почти 12% спад – понижавайки цената си до $013

Dogecoin (DOGE), започнал първоначално като меме през 2013 г., бързо се трансформира в легитимна дигитална валута, подкрепена от жизнена и активна общност. За разлика от много криптовалути, които бяха създадени за решаване на сложни икономически проблеми, Dogecoin беше създаден, за да разпространява позитивизъм и забавление.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Токенът придоби култови последователи и отбеляза значително приемане в различни онлайн общности за бакшиши и малки транзакции. Талисманът на криптовалутата – куче от породата шиба ину, се превърна в разпознаваем символ на странния дух, който владее общността на Dogecoin.

Въпреки закачливия си произход Dogecoin не е имунизиран срещу капризите на пазара. През последните седем дни цената на DOGE спадна с 12%, като се установи на ниво от около $0.13. Въпреки че това показва период на охлаждане за монетата, пазарната ѝ капитализация се е повишила с 6.5% до $19.27.

Bitcoin Cash (BCH) се бори с пазарния блус: на фона на смущения в търговията

Bitcoin Cash (BCH) влезе в крипто партито през 2017 г. чрез хард форк на Bitcoin, мотивиран главно от различия във визията за бъдещето на криптовалутата. Тя беше проектирана така, че да има по-голям размер на блоковете в сравнение с Биткойн, като целта беше да се позволи обработката на повече транзакции и да се подобри мащабируемостта.

Тази корекция имаше за цел да я превърне в жизнеспособна транзакционна валута, подходяща за ежедневна употреба, а не само в спекулативен актив или дигитален еквивалент на злато. Напоследък Bitcoin Cash се бори с пазарните несгоди, като през последната седмица цената му се понижи с 8%, като в момента е на стойност $439.

Обемът на търговията с BCH също пое удара, като през последните 24 часа спадна с близо 40%. Тези цифри показват намаляващ инвеститорски интерес и намалена търговска активност, което може да се дължи на по-широки пазарни условия или на вътрешната динамика в общността на Bitcoin Cash.

Борсата DTX може да стигне до 100Х печалби след обявяването на блокчейн

Говорейки за традиционните алткойни, DTX Exchange се представя като връх на иновациите в сферата на обмена на криптовалути. Интегрирайки функции както от децентрализирани (DEX), така и от централизирани борси (CEX), DTX предлага хибридно решение, което съчетава сигурността с удобен за потребителите достъп до разнообразни продукти за търговия.

Борсата DTX демонстрира небивал растеж, като само в рамките на два дни бяха събрани над $2 милиона в частен начален кръг и допълнителни $100,000 в публична предварителна продажба. Тези цифри са не просто впечатляващи, но и показателни за доверието и интереса на инвеститорите. Продавайки се на цена от $0.04 за токен в момента, DTX е позиционирана така, че да нарасне до $0.06 в следващия кръг.

Бумът на DTX: събрани $485,000, продажната цена ще бъде $0.06 в следващия кръг

Нововъзникващата DeFi платформа позволява търговия с криптовалути, форекс и акции и предлага намалени такси и участие в управлението за притежателите на токени. Бъдещето изглежда обещаващо за DTX, тъй като тя продължава да прави нововъведения и да интегрира управлението на общността в своите операции, което потенциално може да доведе до по-ориентирани към потребителите разработки и стабилен растеж.

Докато Dogecoin и Bitcoin Cash се ориентират в пазарните си предизвикателства, борсата DTX прави значителни крачки в утвърждаването си като доминираща структура на пазара на криптовалути. Този контраст подчертава разнообразните инвестиционни пътища и възможности в крипто пространството, отразявайки неговата сложност и динамичен характер.

Научете повече:
Посетете DTX Presale
Прочетете Бялата книга
Присъединете се към общността на DTX


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Влиятелни фигури подкрепиха Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) по време на бичия цикъл през 2021 г.: Кой алткойн ще подкрепят през 2024?

През 2021 г. пазарът на криптовалути стана свидетел на изключителен подем, като централно място заеха Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB).

29.05.2024 23:20 4 мин. четене

Прогноза за цената на криптовалутите през 2024 г: Arbitrum (ARB), ETFSwap (ETFS) и Jasmycoin (JASMY) може да се готвят за 33Х печалби

Прогнозите са, че ETFSwap (ETFS), заедно с Arbitrum (ARB) и Jasmycoin (JASMY), ще бъдат водещи участници в крипто бичия цикъл през 2024 г.

29.05.2024 20:00 5 мин. четене

Новата P2E крипто игра PlayDoge стартира ICO-то си с $250,000 за 24 часа

Само за 24 часа бяха събрани внушителните $250,000 – ясен знак, че P2E (Play-to-Earn) моделът на играта е разпознат като потенциален “билет” за успех от крипто ентусиастите.

29.05.2024 19:30 3 мин. четене

Притежателите на Cardano и XRP насочват вниманието си към Raboo – нова монета, която се готви за 100Х скок

На крипто пазара настъпи промяна и се появи нова вълна на мания. Притежателите на водещи криптовалути като Cardano и XRP се насочват към нова меме монета, Raboo ($RABT), за да се възползват от по-големи печалби. Raboo внася глътка свеж въздух на крипто пазара.

29.05.2024 14:18 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.