НАЧАЛО Прессъобщения

Solana (SOL) и Ethereum (ETH) поевтиняха с над 7% за седмицата, инвеститорите се насочиха към Furrever Token (FURR), за да се възстановят на фона на пазарните сътресения03.05.2024 11:02 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Solana (SOL) и Ethereum (ETH) поевтиняха с над 7% за седмицата, инвеститорите се насочиха към Furrever Token (FURR), за да се възстановят на фона на пазарните сътресенияВследствие на значителните спадове както на Solana (SOL), така и на Ethereum (ETH), инвеститорите се оказват в търсене на убежище от пазарните сътресения.

През последните 7 дни SOL и ETH претърпяха спад от 7% и съответно 10%, пораждайки притеснение сред криптовалутния пейзаж. Въпреки това, сред тази несигурност, Furrever Token (FURR) се очертава като лъч на надежда за инвеститорите, които искат да възстановят загубите си. Със стабилното си представяне и обещаваща възвръщаемост FURR бързо се превърна в избор за тези, които търсят път към финансово възстановяване сред нестабилните пазарни условия.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Solana (SOL) се сблъсква с нов спад, консолидирайки се под подкрепата от $125.

Solana (SOL) претърпя нов спад, като текущата цена се колебае около $131, отбелязвайки понижение от над 7% в сравнение с преди седмица. В хода на ценовото действие SOL се потопи под ключови нива на подкрепа, включително $150, $140 и $132. Въпреки неотдавнашното дъно, формирано близо до $121, цената сега консолидира загубите, което потенциално сигнализира за опит за възстановяване над нивото от $135. Непосредствена съпротива обаче се очертава близо до $135. По-нататъшна съпротива се крие при $134 и $145, като ясно движение над тези нива може да доведе до стабилен ръст към $155 и зоната на съпротива от $172. Обратно, първоначалната подкрепа се намира на $120, като пробив надолу може да предизвика сериозен спад към $105.

Въпреки че цената на SOL може да отбележи възстановяване, повишенията могат да бъдат ограничени над съпротивата от $145, тъй като активът продължава да се търгува под $140 USD и 55-ата проста пълзяща средна (4 часа).

Ethereum (ETH) се срина под $3,000 на фона на мечи настроения

Ethereum (ETH) претърпя значителен спад, като текущата му цена е приблизително $2,920, отбелязвайки забележителен спад от 7% през последната седмица. Бързото преминаване в червено на 30 април потвърди дългогодишните опасения на търговците, че силата на ETH намалява, което потенциално може да сигнализира за края на бичия поход. След като ETH падна под границата от $3,000, съществуват опасения за по-нататъшен спад, който потенциално може да достигне дъната от април 2024 г. около $2,800. Продавачите доминират на пазара, за което свидетелстват вчерашните забележими и широкообхватни ценови действия, като низходящата тенденция продължава и днес. Понастоящем монетата се е понижила с около 10% в рамките на изминалия ден, което е показателно за общото изхвърляне, видимо на дневната графика. Тъй като трейдърите променят залозите си, а продавачите запазват контрола си, монетата е изправена пред сценарий за светкавичен срив. Средният обем на търговията нарасна до над $17.6 милиарда. Трейдърите вероятно се позиционират за по-нататъшни понижения през втората половина на седмицата, въпреки че по-ранните намеци за сила бяха разбити от дъмпинга на 30 април.

Търгувайки се под психологическия праг от $3,000, Ethereum може да продължи да се понижава и да пробие границата от $2,800, ако натискът от продажби се запази. Мечките следят за влизания, тъй като монетата остава в рамките на мечата формация за пробив след загубите на 13 април. Тази визуализация остава валидна, докато цените останат ограничени под $3,300, като непосредствената цел на мечките е определена на $2,600.

Furrever Token (FURR): Сигурно убежище в условията на пазарни сътресения, изпреварващо SOL и ETH

В разгара на турбулентните времена за криптовалути като Solana (SOL) и Ethereum (ETH), Furrever Token (FURR) се очертава като фар на стабилност и обещание, привличайки вниманието на инвеститорите по целия свят. Тъй като SOL и ETH преживяват значителни спадове, инвеститорите се обръщат към FURR като към интересна и потенциално доходоносна алтернатива сред пазарния хаос.

На преден план в атрактивността на FURR са неговата устойчивост и стабилност, демонстрирани от текущата му цена от $0.000648. Докато SOL и ETH се борят с огромни загуби, FURR поддържа стабилен курс, предлагайки на инвеститорите чувство за сигурност в несигурни времена. Освен това успехът на предварителната продажба на FURR допълнително затвърждава позицията му на един от най-интересните избори за инвеститорите, които търсят убежище от пазарната нестабилност. След като само за два месеца FURR вече набра над $1 милион, предварителната продажба демонстрира силното доверие на инвеститорите и ентусиазма им по отношение на визията и потенциала на проекта.

Инвеститорите, които искат да се възползват от стабилността и потенциала за растеж на FURR, могат да го направят чрез официалния уебсайт furrevertoken.com. Предлагайки удобна за ползване платформа чрез приемане на различни опции за плащане, включително MATIC, ETH, BNB и USDT (BEP-20), FURR осигурява достъпност и удобство за инвеститорите по целия свят.

Нещо повече, уникалните характеристики и обещанието за възвръщаемост от страна на разработчиците на FURR отличават проекта от традиционните алтернативи като SOL и ETH. Докато SOL и ETH се борят с волатилността и несигурността, FURR предлага на инвеститорите възможността да се насладят на до 15Х възвръщаемост – постижение, което привлече доста внимание и вълнение в крипто общността.

В заключение, на фона на хаоса, обхванал пазара на криптовалути, Furrever Token (FURR) стои високо в списъка с конкуренти за най-добрата алтернатива на SOL и ETH. Със своята стабилност, потенциал за растеж и успешна предварителна продажба, FURR предлага на инвеститорите път към финансова сигурност и успех в бурни времена.

Открийте една от по-ексклузивните възможности в етап на предварителна продажба на 2024 г. сега:Официален уебсайт на Furrever Token
Посетете предварителната продажба на Furrever Token
Присъединете се към официалната Telegram група
Следвайте официалния X акаунт


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Топ 3 алткойна, които да следите през юни 2024 г. за възвръщаемост от 5Х до 10Х: Shiba Inu (SHIB), Bonk (BONK) и Retik Finance (RETIK)

Неотдавнашното съживяване на пазара на криптовалути през май 2024 г. подготви почвата за вълнуващ юни, като инвеститорите са нетърпеливи да се възползват от тази инерция и да си осигурят значителни печалби.

22.05.2024 20:23 4 мин. четене

Прогнозите са, че Solana може да достигне $200 до юни, а Milei Moneda и Pepe са готови за значителен ръст на цените

Съоснователят на Syncracy Capital, Даниел Чонг, е уверен, че цената на Solana (SOL) ще премине нивото от $200 до края на май.

22.05.2024 19:00 4 мин. четене

Сериозните крипто инвеститори, които се стремят към възвръщаемост от 2,000% до 5,000%, трябва да следят тези 3 алткойна

Тъй като пазарът на криптовалути продължава своята бича траектория, сериозните инвеститори са все по-привлечени от алткойни, обещаващи изключителна възвръщаемост.

22.05.2024 14:11 4 мин. четене

Предварителната продажба на Rebel Satoshi е интересна за инвеститорите на фона на спада на цените на Bitcoin Cash и Litecoin

Едни от най-добрите алткойни като Litecoin (LTC) и Bitcoin Cash (BCH) в момента се възстановяват от общия FUD ефект на крипто пазара през последните няколко дни.

22.05.2024 13:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.