НАЧАЛО Прессъобщения

Превърнете $10 в $1,000: Най-добрите монети с потенциал за висока възвръщаемост въпреки настоящите пазарни условия

03.05.2024 9:23 6 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Превърнете $10 в $1,000: Най-добрите монети с потенциал за висока възвръщаемост въпреки настоящите пазарни условия

С рязкото понижаване на цените на меме монетите много инвеститори се чудят дали да купят или да се откажат от своите токени.

Намирането на скрити скъпоценни камъни в тези трудни времена е трудно за повечето търговци. Независимо от спада на пазара, все още има топ меме монети за наблюдение, които може да си заслужава да следите. Някои от най-добрите меме монети за покупка са KangaMoon, Pepe, Shiba Inu, Bonk и Dogwifhat.

Бичото рали на KangaMoon (KANG) продължава, след като повече от 20,000 членове се присъединиха към влака

Тъй като пазарът на меме монети набира сила, KangaMoon разработва революционна платформа, която ще промени пазара на меме монети. Докато други популярни меме монети разчитат на вълнението сред общностите, KangaMoon има реална функциоанлност. Родния токен на платформата, KANG, се използва за възнаграждаване на играчите в екосистемата.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Извън това потребителите могат да печелят KANG токена, когато участват в дейности на общността на KangaMoon, като споделяне, туитване или коментиране на публикации, които популяризират проекта в социалните медии. Платформата наскоро си партнира с RaidSharksbot, за да увеличи ангажираността. Проектът също така планира месечна награда от $1,000 за потребителите, които се присъединяват към вълнуващия рейд.

KangaMoon е изградена върху блокчейна на Ethereum с общо предлагане от 1 милиард монети. Според токеномиката 60% от токена е на разположение за предварителна продажба, 10% за награди и печелене, 15% за награди в играта, 5% за служители, 5% за маркетинг и 5% за обратно изкупуване. Токенът KANG се намира в етап 5 на предварителната продажба и се продава само за $0.0196. За новите купувачи има 10% бонус.

Междувременно KangaMoon ще интегрира Social-Fi модела и P2E NFT игрите, за да разработи общност за любителите на меме монети. Освен да играят игри и да печелят награди, потребителите могат да спекулират с резултатите от мачовете и да печелят награди. Разработчиците на проекта прогнозират, че KANG може да скочи и да реализира 100Х няколко седмици след като монетата бъде регистрирана на пърокласни централизирани крипто бориса.

Може ли Pepe (PEPE) да достигне $1 преди края на май?

Pepe (PEPE) е една от най-познатите меме монети в света. Тя бе пусната в обращение през 2023 г. и работи с блокчейна на Ethereum. Pepe може да бъде открита в няколко популярни вериги, като PancakeSwap и Uniswap. Един от ключовите принципи на Pepe е неговият дефлационен механизъм, чрез който някои токени на Pepe се изгарят, за да се увеличи стойността им.

Също така Pepe се гордее със система за преразпределение на притежателите на токени, която помага за създаването на повече награди. За щастие на притежателите на токени Pepe, всички транзакции в платформата не водят до допълнителни разходи. Що се отнася до пазарното представяне, данните от CoinMarketCap показват, че цената на Pepe е скочила със 7% през последния месец. През изминалата седмица също се наблюдава леко съживяване, което доведе до 3% увеличение на седмичната ценова графика.
Междувременно Pepe се бори да пробие ключовата зона на съпротива от $0.000080, което се оказа трудно. Макар че анализаторите прогнозират повторен тест, намаляващият обем на търговията с Pepe и пазарната капитализация могат да тласнат цената още надолу. ате.

Тенденция на спад при Shiba Inu, възможно ли е възраждане?

Shiba Inu е сред най-популярните меме монети в света. Платформата Shiba Inu подкрепя проекти като инкубатора за NFT изкуство и децентрализирания обмен.

Последните новини за Shiba Inu са положителни. Според последните данни от Shibburn през последната седмица са изгорени над 40 милиона, което представлява над 2,000% увеличение на процента на изгаряне на токени. Някои анализатори смятат, че тази статистика ще стабилизира токена Shiba Inu и на свой ред ще доведе до рали.
Данните от CoinMarketCap обаче показват, че цената на Shiba Inu е спаднала с 15% през последния месец и с 10% през последната седмица. Shiba се затруднява да пробие нивата на съпротива при $0.00002492, $0.00002555 и $0.00002591. Допълнителен поглед към пазарната статистика показва, че пазарната капитализация на Shiba Inu е намаляла, докато обемът на търговията се увеличава. Някои експерти смятат, че Shiba Inu се намира във фаза на корекция и сега е най-подходящият момент за покупка на понижение.

Ще постави ли Bonk (BONK) нов рекорд по ATH през май?

Bonk е една от най-новите еи познати меме монети, изградени в мрежата Solana. Тя може да се търгува на няколко платформи. Основната характеристика на Bonk е нейният механизъм за изгаряне. С тази система се премахва определен процент от токените $BONK, за да се създаде дефицит и да се увеличи стойността им с течение на времето. Идеята е да се обезкуражи продажбата и да се насърчи задържането, което увеличава стойността.

През последните няколко седмици Bonk е една от най-добре представящите се меме монети по отношение на пазарното представяне. Докато много меме монети се борят с мечата тенденция, цената на Bonk се е увеличила с 11% през последните 30 дни. Пазарната капитализация на Bonk също така достигна $1.69 милиарда, като дневният обем на търговията е над $500 милиона. Въпреки че тези статистики са червени, инвеститорите все още остават оптимистично настроени към меме токена.

Bonk е установил подкрепа над границата от $0.000024 и сега се насочва към зоната на съпротива от $0.000028. Успешен пробив ще доведе до рали, което може да доведе до поставяне на нов рекорд на ATH през май.

Обемът на търговията с Dogwifhat (WIF) се увеличава на фона на листването в Bybit

Dogwifhat бе създадена през 2023 г. и бързо привлече вниманието на любителите на мемета. Като меме монета, базирана на Solana, обработката на транзакциите е бърза, а таксите са по-ниски от тези на другите. Dogwifhat процъфтява благодарение на онлайн хайпът и може да се похвали със стабилна общност.

Това обаче показва, че много инвеститори са оптимистично настроени за скорошно рали. По данни на CoinMarketCap цената на Dogwifhat е спаднала със 7% през последната седмица и с 32% през последния месец. Обемът на търговията с Dogwifhat обаче бележи леко увеличение, което може да предизвика възраждане и евентуално рали скоро. Въпреки че настроенията на пазара на токени са мечи, индексът на страха и алчността е 67 (Greed), което означава зона за покупка. С листването в Bybit се прогнозира, че Dogwifhat скоро ще поскъпне и може да достигне $5 преди края на май.

Заключение

В момента пространството на меме монетите преживява спад, тъй като цените на токените продължават да се колебаят. При положение, че цените на повечето меме монети са се понижили, сега може да е добър момент да купите по време на спада.

Открийте вълнуващите възможности за предварителна продажба на KangaMoon (KANG) още днес!
Уебсайт: https://kangamoon.com/
Присъединете се към тяхната KangaMoon общност: https://t.me/kangamoonofficial


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Топ 3 алткойна, които да следите през юни 2024 г. за възвръщаемост от 5Х до 10Х: Shiba Inu (SHIB), Bonk (BONK) и Retik Finance (RETIK)

Неотдавнашното съживяване на пазара на криптовалути през май 2024 г. подготви почвата за вълнуващ юни, като инвеститорите са нетърпеливи да се възползват от тази инерция и да си осигурят значителни печалби.

22.05.2024 20:23 4 мин. четене

Прогнозите са, че Solana може да достигне $200 до юни, а Milei Moneda и Pepe са готови за значителен ръст на цените

Съоснователят на Syncracy Capital, Даниел Чонг, е уверен, че цената на Solana (SOL) ще премине нивото от $200 до края на май.

22.05.2024 19:00 4 мин. четене

Сериозните крипто инвеститори, които се стремят към възвръщаемост от 2,000% до 5,000%, трябва да следят тези 3 алткойна

Тъй като пазарът на криптовалути продължава своята бича траектория, сериозните инвеститори са все по-привлечени от алткойни, обещаващи изключителна възвръщаемост.

22.05.2024 14:11 4 мин. четене

Предварителната продажба на Rebel Satoshi е интересна за инвеститорите на фона на спада на цените на Bitcoin Cash и Litecoin

Едни от най-добрите алткойни като Litecoin (LTC) и Bitcoin Cash (BCH) в момента се възстановяват от общия FUD ефект на крипто пазара през последните няколко дни.

22.05.2024 13:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.