НАЧАЛО Прессъобщения

Криптовалутата, за която се прогнозира, че може да ви направи милионер през 2024 г.: Не, това не е Solana (SOL) или Cardano (ADA)

05.04.2024 8:40 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Криптовалутата, за която се прогнозира, че може да ви направи милионер през 2024 г.: Не, това не е Solana (SOL) или Cardano (ADA)

Solana (SOL) и Cardano (ADA) се представиха добре на по-дългосрочните графики, като отбелязаха експоненциални печалби и повишиха нивото на доверие на инвеститорите и трейдърите в индустрията като цяло.

Макар че печалбите бяха значителни, те далеч не бяха достатъчни, за да направят някого милионер.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Криптовалутата, която може да направи това, тъй като анализаторите прогнозират 100Х покачване на цената ѝ в бъдеще, е Pullix (PLX), а днес ще може да разгледате всички тях, за да видим коя е най-добрата криптовалута, в която да инвестирате сега.

Solana (SOL) нараства с 736% – цената ще надхвърли $300

През изминалата година Solana (SOL) отбеляза значителен ръст на цената от 736%, което позиционира тази криптовалута като един от основните играчи в индустрията, а нейната мрежа от първи слой – като основен претендент. Всъщност тя се изкачи до петата позиция по отношение на пазарната капитализация от $78.6 милиарда.

Що се отнася до цената на Solana, тя се е повишила със 39% през последните 30 дни. Според прогнозата за цената на Solana, тя може да приключи 2024 г. на ниво от $305.51.

Cardano (ADA) поскъпва с 44% – докъде може да стигне?

Cardano (ADA) демонстрира значително увеличение на цената и на графиките, тъй като стойността ѝ се повиши с 44% през изминалата година. Освен това криптовалутата е в зелената зона през последния месец, а също и през последната седмица, тъй като цената на Cardano върви само нагоре.

През изминалата седмица цената на криптовалутата Cardano се понижи от $0.67 до $0.58 и сега е необходимо да преодолее нивото от $0.60, за да достигне нови висоти, което е вероятно въз основа на бичите данни на RSI и MACD. Според прогнозата за цената на Cardano, тя може да приключи 2024 г. на ниво от $1.06.

Pullix (PLX) – криптовалутата, която потенциално може някога да ви направи милионер

Въпреки че и Solana, и Cardano демонстрираха бичи резултати, Pullix (PLX) е криптовалутата, която може да направи инвеститорите и трейдърите да тръпнат в очакване. Основните катализатори за ръста на цената му включват неговата хибридна платформа за обмен, която може да революционизира завинаги пространството за търговия.

Нейната цел е да даде възможност за много по-бързо, по-прозрачно и ориентирано към неприкосновеността на личния живот изживяване, което включва и намалени такси за търговия. Pullix като платформа може да се похвали и с модела Trade-to-Earn, при който потребителите могат да получат дял от печалбите, генерирани от платформата.

Освен това нейната екосистема се захранва чрез PLX, който може да се използва за операциите на мрежата. PLX също така дава възможност на притежателите да получават пасивни доходи, което я прави топ криптовалута за покупка. Те правят това чрез предоставяне на ликвидност на автоматизираните маркет мейкъри (АММ), което може да доведе до големи APY.

Освен това има система за изгаряне на токени, която намалява предлагането и потенциално може да увеличи стойността им. Освен това PLX вече е регистриран в BitMart, XT.com, Uniswap, CoinMarketCap и CoinGecko. Подхранвани от тези аспекти, анализаторите прогнозират 100-кратно увеличение на цената през 2024 г.

Посетете Pullix
Присъединете се към общностите на Pullix


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Прогнозите са, че Solana може да достигне $200 до юни, а Milei Moneda и Pepe са готови за значителен ръст на цените

Съоснователят на Syncracy Capital, Даниел Чонг, е уверен, че цената на Solana (SOL) ще премине нивото от $200 до края на май.

22.05.2024 19:00 4 мин. четене

Топ 3 алткойна, които да следите през юни 2024 г. за възвръщаемост от 5Х до 10Х: Shiba Inu (SHIB), Bonk (BONK) и Retik Finance (RETIK)

Неотдавнашното съживяване на пазара на криптовалути през май 2024 г. подготви почвата за вълнуващ юни, като инвеститорите са нетърпеливи да се възползват от тази инерция и да си осигурят значителни печалби.

22.05.2024 17:23 4 мин. четене

Сериозните крипто инвеститори, които се стремят към възвръщаемост от 2,000% до 5,000%, трябва да следят тези 3 алткойна

Тъй като пазарът на криптовалути продължава своята бича траектория, сериозните инвеститори са все по-привлечени от алткойни, обещаващи изключителна възвръщаемост.

22.05.2024 14:11 4 мин. четене

Предварителната продажба на Rebel Satoshi е интересна за инвеститорите на фона на спада на цените на Bitcoin Cash и Litecoin

Едни от най-добрите алткойни като Litecoin (LTC) и Bitcoin Cash (BCH) в момента се възстановяват от общия FUD ефект на крипто пазара през последните няколко дни.

22.05.2024 13:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.