Home

Регулаторни пречки принуждават Bittrex да напусне американския пазар

01.04.2023 11:14 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Регулаторни пречки принуждават Bittrex да напусне американския пазар

На 31 март Bittrex, добре позната крипто борса, изпрати имейл на своите потребители, че доброволно ще спре дейността си в Съединените щати.

Прекратяването ще настъпи напълно на 30 април късно вечерта по българско време, а 14 април е посочен като краен срок за цялата търговия в САЩ. Според информацията клиентите от САЩ ще имат достъп до сметките си до 29 април.

Има специфични крайни срокове за теглене, които водят до тази дата, в зависимост от вида на дейността, свързана с процеса на теглене.

Според Bittrex базираните в САЩ потребители трябва да създадат банкова сметка за теглене на фиатни средства до 7 април, да заявят теглене на фиатни средства по банков път до 24 април и да заявят теглене на фиатни средства по ACH до 27 април.

Предишните награди ще бъдат изплатени до 5 април, но продуктите на компанията за препоръчване и залагане в САЩ ще бъдат незабавно прекратени.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн: Може да видим значителни загуби – Б. Коуен


Ричи Лай, съосновател и главен изпълнителен директор на Bittrex заяви, че прекратяването на услугите се дължи на “регулаторната несигурност и липсата на интерес от страна на регулаторните органи на САЩ по отношение на разумни политики”.

Въпреки оттеглянето си от САЩ, Bittrex Global, която е базирана в Бермуда и Лихтенщайн и обслужва клиенти извън САЩ, няма да бъде засегната.

Основаната през 2014 г. Bittrex е една от най-ранните крипто борси, но се сблъска с регулаторни предизвикателства и финансови трудности, включително съкращения и скромен обем на търговията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Камала Харис е готова за президентската надпревара: Какъв е планът ѝ?

Камала Харис може да се кандидатира за президент на Демократическата партия и да замени Джо Байдън. Тази промяна повдига въпроси относно нейните икономически политики и тяхното въздействие върху САЩ.

23.07.2024 21:00 2мин. четене

Доналд Тръмп отрече слуховете, че министър на финансите ще бъде директора на JPMorgan или BlackRock

Неотдавна в социалните мрежи се появиха слухове, че Доналд Тръмп иска да назначи Джейми Даймън от JPMorgan или Лари Финк от BlackRock за министър на финансите.

23.07.2024 19:45 1мин. четене

Глобиха най-големият копач на Биткойн (BTC) със $139 милиона

Marathon Digital Holdings, най-големият копач на Биткойн (BTC), листнат на NASDAQ, беше глобен със $139 милиона за нарушаване на споразумение.

23.07.2024 19:30 1мин. четене

Алткойн сезонът идва според експерт от екипа на Shiba Inu

Експертът по маркетинг в социалните медии на екипа на Shiba Inu (SHIB), известен на общността като “Lucie”, наскоро публикува туит, в който отправи оптимистично послание към поддръжниците на Shiba Inu.

23.07.2024 19:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.