НАЧАЛО Други

Регулаторни пречки принуждават Bittrex да напусне американския пазар

април 1, 2023 11:14 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Регулаторни пречки принуждават Bittrex да напусне американския пазар

На 31 март Bittrex, добре позната крипто борса, изпрати имейл на своите потребители, че доброволно ще спре дейността си в Съединените щати.

Прекратяването ще настъпи напълно на 30 април късно вечерта по българско време, а 14 април е посочен като краен срок за цялата търговия в САЩ. Според информацията клиентите от САЩ ще имат достъп до сметките си до 29 април.

Има специфични крайни срокове за теглене, които водят до тази дата, в зависимост от вида на дейността, свързана с процеса на теглене.

Според Bittrex базираните в САЩ потребители трябва да създадат банкова сметка за теглене на фиатни средства до 7 април, да заявят теглене на фиатни средства по банков път до 24 април и да заявят теглене на фиатни средства по ACH до 27 април.

Предишните награди ще бъдат изплатени до 5 април, но продуктите на компанията за препоръчване и залагане в САЩ ще бъдат незабавно прекратени.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн: Може да видим значителни загуби – Б. Коуен


Ричи Лай, съосновател и главен изпълнителен директор на Bittrex заяви, че прекратяването на услугите се дължи на “регулаторната несигурност и липсата на интерес от страна на регулаторните органи на САЩ по отношение на разумни политики”.

Въпреки оттеглянето си от САЩ, Bittrex Global, която е базирана в Бермуда и Лихтенщайн и обслужва клиенти извън САЩ, няма да бъде засегната.

Основаната през 2014 г. Bittrex е една от най-ранните крипто борси, но се сблъска с регулаторни предизвикателства и финансови трудности, включително съкращения и скромен обем на търговията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Крипто борсата Bybit науска канадския пазар

Bybit, платформа за обмен на криптовалути, наскоро реши да прекрати услугите си в Канада, следвайки стъпките на лидера в бранша Binance.

юни 2, 2023 17:41 2 мин. четене

Тавана на дълга на САЩ: Крипто данъкът е оттеглен, одобрението е постигнато

Неотдавнашното одобрение на законопроекта за тавана на дълга на САЩ от Камарата на представителите взе изненадващ обрат, тъй като спорната тема за крипто данъчното облагане беше ефективно заобиколена.

юни 2, 2023 11:00 2 мин. четене

БРИКС започна да разглежда заявленията на множество държави

Коалицията БРИКС се стреми към разширяване на своя съюз, както посочи един от нейните ключови членове.

юни 2, 2023 10:00 2 мин. четене

Google Bard: Прогноза за цената на Етериум (ETH) за 2023 г.

Генеративните системи за изкуствен интелект (AI) придобиха значителна популярност, начело с появата на ChatGPT.

юни 2, 2023 9:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.