НАЧАЛО Други

Rarible пуска NFT агрегатор за потребителите

октомври 18, 2022 20:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Rarible пуска NFT агрегатор за потребителите

Rarible - пазар за незаменяеми токени (NFT) представи агрегатор, който позволява на купувачите да разглеждат обяви в няколко пазара и да сравняват цените.

Публично достъпният агрегатор на Rarible има лента за търсене, която позволява на потребителите да разглеждат незаменяеми токени чрез филтирано търсене.

Инструментът беше представен от съоснователите на компанията – Алексей Фалин и Алекс Салников по време на Devcon конференцията на Фондация Етериум в Колумбия.

Фалин сподели, че това е нещо като Google за NFT. Също така агрегаторът може да помага на потребителите да намерят най-добрите цени в различните пазари и блокчейни. Това значи, че потребителите ще могат едновременно да виждат цената на дадено NFT регистрирано в няколко платформи като Looks Rare и OpenSea. От Rarible не начисляват никакви допълнителни такси за покупка и продажба чрез платформата.

Агрегаторът включва и филтри за стесняване на обхвата на NFT проектите въз основа на няколко критерии. Потребителите могат да преглеждат незаменяеми токени по блокчейн (включително Solana, Tezos, Етериум, Flow и Polygon), както и Immutable X, решение от втори слой. Също така включва филтри за търсене въз основа на вида на изданието и метода на закупуване.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC): Очертава се значителна волатилност, твърди Н. Грийн


NFT платформите добавиха инструменти за агрегиране през изминалата година в стремеж да са по-конкурентоспособни. Например през април OpenSea се сдобиха с Gem, а през юни Uniswap Labs придобиха пазарният агрегатор Genie.

През септември Rarible разшири предложенията си за геймърски незаменяеми токени чрез партньорство с Immutable X, добавяйки възможност за покупка и продажба на незаменяеми токени, свързани със заглавия като Illuvium, Gods Unchained и Guild of Guardians.

През декември миналата година NFT пазарът официално стартира своята интеграция с PoS блокчейна Tezos. Това сътрудничество позволи на Rarible да представи Tezos NFT на своя пазар и да поддържа вторични продажби на проекти на Tezos, като същевременно ще позволи на потребителите да издават токените с ниска такса.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Binance.US отговаря на обвиненията на SEC: Изключва криптовалутни двойки

Binance.US наскоро направи значителни промени след съдебните действия на Комисията по ценни книжа и фондови борси на САЩ (SEC).

юни 9, 2023 6:00 2 мин. четене

Федерален съдия в САЩ прекратява делото срещу DeFi платформа

Федерален съдия в САЩ наскоро отхвърли иск срещу платформата за децентрализирано финансиране (DeFi) PoolTogether, като постанови, че федералният съд не е подходящо място за разглеждане на проблеми, свързани със стартъпа.

юни 8, 2023 20:00 2 мин. четене

Шефът на Terraform Labs може да изтърпи присъдата си както в САЩ, така и Южна Корея

Според високопоставен южнокорейски прокурор съоснователят и главен изпълнителен директор на Terraform Labs, До Куон, е изправен пред потенциални правни последствия в САЩ и Южна Корея.

юни 8, 2023 17:30 2 мин. четене

Изпадна ли Еврозоната в рецесия?

Според данни, публикувани от Евростат в четвъртък, икономиката на еврозоната е изпаднала в техническа рецесия през първото тримесечие на 2023 г.

юни 8, 2023 13:32 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.