НАЧАЛО Други

Rarible пуска NFT агрегатор за потребителите

октомври 18, 2022 20:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Rarible пуска NFT агрегатор за потребителите

Rarible - пазар за незаменяеми токени (NFT) представи агрегатор, който позволява на купувачите да разглеждат обяви в няколко пазара и да сравняват цените.

Публично достъпният агрегатор на Rarible има лента за търсене, която позволява на потребителите да разглеждат незаменяеми токени чрез филтирано търсене.

Инструментът беше представен от съоснователите на компанията – Алексей Фалин и Алекс Салников по време на Devcon конференцията на Фондация Етериум в Колумбия.

Фалин сподели, че това е нещо като Google за NFT. Също така агрегаторът може да помага на потребителите да намерят най-добрите цени в различните пазари и блокчейни. Това значи, че потребителите ще могат едновременно да виждат цената на дадено NFT регистрирано в няколко платформи като Looks Rare и OpenSea. От Rarible не начисляват никакви допълнителни такси за покупка и продажба чрез платформата.

Агрегаторът включва и филтри за стесняване на обхвата на NFT проектите въз основа на няколко критерии. Потребителите могат да преглеждат незаменяеми токени по блокчейн (включително Solana, Tezos, Етериум, Flow и Polygon), както и Immutable X, решение от втори слой. Също така включва филтри за търсене въз основа на вида на изданието и метода на закупуване.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC): Очертава се значителна волатилност, твърди Н. Грийн


NFT платформите добавиха инструменти за агрегиране през изминалата година в стремеж да са по-конкурентоспособни. Например през април OpenSea се сдобиха с Gem, а през юни Uniswap Labs придобиха пазарният агрегатор Genie.

През септември Rarible разшири предложенията си за геймърски незаменяеми токени чрез партньорство с Immutable X, добавяйки възможност за покупка и продажба на незаменяеми токени, свързани със заглавия като Illuvium, Gods Unchained и Guild of Guardians.

През декември миналата година NFT пазарът официално стартира своята интеграция с PoS блокчейна Tezos. Това сътрудничество позволи на Rarible да представи Tezos NFT на своя пазар и да поддържа вторични продажби на проекти на Tezos, като същевременно ще позволи на потребителите да издават токените с ниска такса.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Polkadot награждава потребителите за разкриване на измами

Polkadot обяви най-новата си инициатива, а именно, че ще възнаграждава с USDC членовете на общността си, разкрили измами, за да помогне на своята екосистема.

ноември 26, 2022 18:03 1 мин. четене

МВФ предупреждава Африка за рисковете от криптовалутите

Африка получи предупреждение от Международния валутен фонд (МВФ) за рисковете, които крие бързото приемане на крипто, изтъквайки, че само една четвърт от държавите в Субсахарска Африка са регламентирали официално криптовалутите.

ноември 26, 2022 17:03 1 мин. четене

Биткойн (BTC): Мечият пазар почти се изчерпа, твърди директора на deVere Group

Главният изпълнителен директор на финансово-консултантската компания deVere Group Найджъл Грийн е оптимист, че мечият пазар на криптовалутите ще приключи след месеци.

ноември 26, 2022 15:19 1 мин. четене

Binance събра $2 милиарда за спасителния фонд за индустрията

Binance се ангажира да предостави $2 милиарда на обявения наскоро спасителен фонд за крипто индустрията. 

ноември 26, 2022 12:51 1 мин. четене