НАЧАЛО Други

Rarible пуска NFT агрегатор за потребителите

18.10.2022 20:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Rarible пуска NFT агрегатор за потребителите

Rarible - пазар за незаменяеми токени (NFT) представи агрегатор, който позволява на купувачите да разглеждат обяви в няколко пазара и да сравняват цените.

Публично достъпният агрегатор на Rarible има лента за търсене, която позволява на потребителите да разглеждат незаменяеми токени чрез филтирано търсене.

Инструментът беше представен от съоснователите на компанията – Алексей Фалин и Алекс Салников по време на Devcon конференцията на Фондация Етериум в Колумбия.

Фалин сподели, че това е нещо като Google за NFT. Също така агрегаторът може да помага на потребителите да намерят най-добрите цени в различните пазари и блокчейни. Това значи, че потребителите ще могат едновременно да виждат цената на дадено NFT регистрирано в няколко платформи като Looks Rare и OpenSea. От Rarible не начисляват никакви допълнителни такси за покупка и продажба чрез платформата.

Агрегаторът включва и филтри за стесняване на обхвата на NFT проектите въз основа на няколко критерии. Потребителите могат да преглеждат незаменяеми токени по блокчейн (включително Solana, Tezos, Етериум, Flow и Polygon), както и Immutable X, решение от втори слой. Също така включва филтри за търсене въз основа на вида на изданието и метода на закупуване.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC): Очертава се значителна волатилност, твърди Н. Грийн


NFT платформите добавиха инструменти за агрегиране през изминалата година в стремеж да са по-конкурентоспособни. Например през април OpenSea се сдобиха с Gem, а през юни Uniswap Labs придобиха пазарният агрегатор Genie.

През септември Rarible разшири предложенията си за геймърски незаменяеми токени чрез партньорство с Immutable X, добавяйки възможност за покупка и продажба на незаменяеми токени, свързани със заглавия като Illuvium, Gods Unchained и Guild of Guardians.

През декември миналата година NFT пазарът официално стартира своята интеграция с PoS блокчейна Tezos. Това сътрудничество позволи на Rarible да представи Tezos NFT на своя пазар и да поддържа вторични продажби на проекти на Tezos, като същевременно ще позволи на потребителите да издават токените с ниска такса.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Nvidia достигна размерите на целия фондов пазар в Германия

След скорошния доклад на Nvidia и рязкото увеличение на покупките на акции, пазарната капитализация на производителя на чипове се увеличи до впечатляващите $1.91 трилиона.

22.02.2024 21:40 2 мин. четене

Нови прогнози за цените на петрола

Тенденциите в ценообразуването на петрола и бензина се характеризират с ясно изразени сезонни тенденции, които обикновено се повишават след началото на годината и се запазват до летните месеци.

22.02.2024 20:00 3 мин. четене

БРИКС: Финансовият упадък на САЩ ще бъде в полза на съюза

Бившият главен икономист на МВФ Оливие Бланшар алармира, че Съединените щати са изправени пред тежка фискална криза поради нарастващия дефицит по дълга, който вече надхвърля $34 трилиона.

22.02.2024 17:00 2 мин. четене

Рецесията вероятно вече е застигнала Германия според централната банка на страната

Според редовния месечен доклад на Bundesbank от понеделник за най-голямата икономика в Европа, изглежда, че понастоящем Германия преживява потенциална рецесия, обусловена от слабото външно търсене, предпазливото поведение на потребителите и ограничените вътрешни инвестиции поради високите разходи за заеми.

22.02.2024 15:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.