НАЧАЛО Други

NFT пазарът Rarible прави интеграция на Tezos

декември 16, 2021 18:07 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
NFT пазарът Rarible прави интеграция на Tezos

NFT пазарът Rarible официално стартира своята интеграция с PoS блокчейна Tezos в четвъртък. Това сътрудничество ще позволи на Rarible да представи Tezos NFT на своя пазар и да поддържа вторични продажби на проекти на Tezos на живо, като същевременно ще позволи на потребителите да издават NFT с ниска такса.

Интеграцията на Rarible с Tezos бележи третия блокчейн от първи слой, поддържан от платформата, заедно с Етериум и Flow, блокчейн мрежата на Dapper Labs, която захранва NBA Top Shot. В усилията на Rarible да изгради многоверижна платформа за консолидиране на NFT пространството, интеграцията със Solana и Polygon е следващата, според главния изпълнителен директор на Rarible Алексей Фалин:

Rarible твърдо вярва, че бъдещето на NFT е междуверижна [съвместимост] и че оперативната съвместимост е ключът към рационализирана, успешна NFT екосистема. Виждали сме, че много алтернативни блокчейни печелят сцепление в NFT пространството за своите уникални предложения, по-специално Tezos за ниските си разходи и енергийно-ефективния процес на копаене чрез валидиране на доказателството за залог.

Интеграцията ще се разгърне на две фази, според компанията. Потребителите вече могат да издават, купуват и продават нови Tezos NFT, както и да търгуват на вторичния пазар, като се започне с колекционерски предмети в метавселената, наречени Digits от организацията за разработване на игри Ubisoft. На следващо място, Rarible планира да издаде нови колекции чрез персонализирани договори и да установи възнаграждения за внесени отвън колекции, които преди това са съществували на Tezos.

ПРОЧЕТИ ОЩЕСъосновател на Twitch ще стартира NFT пазар за игри

Rarible и Tezos също пуснаха встъпителна NFT колекция, озаглавена Blazing Futures, курирана от Даян Друбей, основател на We Are Museums. Пускането на Blazing Futures включва ексклузивни за Rarible произведения от 10 базирани на Tezos артисти.

Фалин добави, че се надява „Потребителите на Rarible да се възползват от подобрено изживяване на нашия пазар, като същевременно се насладят на по-широк набор от NFT проекти, които съществуват в здравата мрежа на Tezos“.

Интеграцията стана възможна чрез Rarible Protocol, междуверижен NFT протокол с отворен код, управляван от общността.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Банкман-Фрийд бележи ранна победа в едно от делата срещу него

Бившият главен изпълнителен директор на FTX Сам Банкман-Фрийд постигна ранна победа в дело, свързано със законите за ценните книжа в Тексас.

февруари 4, 2023 20:00 2 мин. четене

Chainalysis съкращава 5% от персонала си

Компанията за блокчейн анализи Chainalysis намали броя на служителите си, тъй като се реорганизира, за да се приспособи към предизвикателствата на крипто пазара.

февруари 4, 2023 18:00 1 мин. четене

Ripple са изключително уверени за изхода от делото срещу SEC

Ripple публикува актуална информация за съдебното дело, заведено от Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ, което обвинява компанията в продажба на XRP като нерегистрирана ценна книга.

февруари 4, 2023 17:00 2 мин. четене

100% ръст на акциите на MicroStrategy (MSTR)

Производителят на софтуер за бизнес анализи MicroStrategy закупи над 8,800 биткойна (BTC) по време на масовия срив, който пазарът на криптовалути претърпя през 2022 г., докато акциите му се увеличиха повече от два пъти от началото на годината.

февруари 4, 2023 16:00 2 мин. четене