НАЧАЛО Биткойн

Биткойн (BTC): Очертава се значителна волатилност, твърди Н. Грийн

октомври 18, 2022 14:20 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн (BTC): Очертава се значителна волатилност, твърди Н. Грийн

Главният изпълнителен директор на финансово-консултантския гигант deVere Group казва, че волатилността на криптопазарите е на път да предостави възможности на тези, които дългосрочно са бичи настроени към този клас активи.

В неотдавнашна публикация в блога си главният изпълнителен директор на deVere Найджъл Грийн сподели, че непрекъснатото повишаване на лихвените проценти от страна на централните банки ще продължи, като може да се очаква по-нататъшно понижение на рисковите активи.

Грийн твърди, че негативните ефекти със сигурност ще се разпространят и до криптопазарите под формата на низходяща волатилност. Той прогнозира, че такъв сценарий ще се разиграе преди края на 2022 г.

Като се има предвид настоящата корелация на Биткойн (BTC) и Етериум (ETH) с фондовите пазари, очакваме допълнителна, може би засилена, волатилност на криптопазара преди края на 2022 г. За сериозните инвеститори обаче това няма непременно да се разглежда като нещо лошо.

Основните инвеститори, включително институционалните, ще се отнесат към нея по същия начин, както към турбулентността на всеки друг пазар.

Някои от най-добрите инвеститори в света постоянно използват пазарната волатилност като голяма възможност за покупки на традиционните финансови пазари – и пазарът на криптовалути сега не е по-различен.

Когато се използва ефективно и ефикасно, волатилността може да бъде изключително мощна инвестиционна стратегия.

DeVere подчерта как през последните пет години Биткойн исторически е реализирал много по-високи печалби от водещи технологични акции като Amazon и Apple.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Крипто ще е ключово за паричните транзакции – ветеран от Уол Стрийт


Според Грийн умелите дългосрочни инвеститори може да успеят да се възползват от засилените продажби, ако настъпи още едно събитие на капитулация.

Биткойн остава най-добре представящият се актив в света, твърди директорът на DeVere. Той сподели, че за последните няколко години BTC се нарежда сред най-добрите активи както на традиционните, така и на криптовалутните пазари.

Опитните, дългосрочни криптоинвеститори ще се стремят да се възползват от паническите продажби, като закупят своите дигитални валути “на ниска цена”, за да подобрят инвестиционните си портфейли.

Сериозните инвеститори няма да се изплашат от по-високата волатилност. Това не е първото им родео.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Силната информираност за ценовото действие на Биткойн е това, което стимулира инвестициите според Avorak AI

Биткойн (BTC) се превърна в безспорен лидер в постоянно развиващия се пейзаж на криптовалутите. Потенциалът на Биткойн за значителна възвръщаемост привлече значителен интерес както от страна на индивидуални, така и от институционални инвеститори.

май 30, 2023 17:00 3 мин. четене

Биткойн представи версия 25.0: Подобрена производителност и нови функции

Наскоро основният софтуер на Биткойн (Bitcoin Core) пусна версия 25.0, която въвежда редица подобрения, поправки на грешки и оптимизации на производителността, както и актуализирани преводи.

май 30, 2023 13:58 2 мин. четене

Халвингът на Биткойн разбива мита за намаляващата възвръщаемост

Неотдавнашна публикация в Twitter, в която се подчертава историческото представяне на цената на Биткойн след всяко халвинг събитие, предизвика интригуващи дискусии в крипто общността.

май 30, 2023 7:00 4 мин. четене

ChatGPT: Може ли Етериум да изпревари Биткойн?

Попитахме чатботът на OpenAI, ChatGPT дали е възможно един ден Етериум да надмине Биткойн като криптовалута номер едно.

май 29, 2023 17:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.